Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

27.1.2012

Harakan uudet kiiltävät

Sain tänään postilaatikkoon Shopbop-paketin, jossa oli tilaamani Marc by Marc Jacobsin pienet turnlock-korvikset ja Katie turnlock-rannekoru. Mikäs sen mukavampi työviikon lopetus ja viikonlopun aloitus. Kun olen niin kamalan mieltynyt tällä hetkellä kullan väriin, niin no NYT kyllä kiiltää ja kauas...; )Rentoilua kaikille perjantai-iltaan!

20 kommenttia:

 1. Kauniita koruja olet tilannut. Olen tuota samaa ranneketjua katsellut ja kiva nyt nähdä sitä kuvissasi. Oikein mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Sinulle. Kivat korut, tykkään itsekin!

   Poista
 2. Ihanaa, kaunista ja kimmeltävää. Mulla on kultakausi vielä tulematta, mutta pientä houkutusta huomaan siihen suuntaan :D
  Mukavaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin! Ehkäpä se kultakausi hiipii sinnekin päin pikkuhiljaa!

   Poista
 3. Noihin korviksiin mä sytyin! Mutta kultaan en ole vielä ihan syttynyt. Vaikka laatikot ovat niitä pullollaan. Odottelen Rillan kanssa vielä "herätystä" :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korvikset ovat todella pienet - vastapainona jykevälle käsikorulle. Pitkän teräs/hopeakauden jälkeen kulta on oikein mukava. Ruusukulta ei sytytä...

   Poista
 4. Wau! No nyt kiiltää! Punokset ja napit ovat aina klassikoita. Sitten kun kyllästyy, niin voi laittaa vähäksi aikaa sivuun ja kohta taas on ihka uudentuntuiset korut käytettävissä. Pidän myös vähän raskaammista rannekoruista.

  VastaaPoista
 5. Minä myös pidän raskaista rannekoruista! Kyllä, kun korut ovat vähän aikaa syrjässä niinkuin nuo hopea/teräskorut, niin sitten niitä on taas kiva pitää jonkin ajan päästä.

  Isäni muuten lupasi tehdä minulle korujensäilytyslaatikoston! Nyt vain pitää miettiä ja piirtää se. : )

  VastaaPoista
 6. Voih, olen ihailluit noita samoja korviksia, mutta päädyin tilaamaan "mutterit" tässä jo joku aika sitten.
  Hieno, massiivinen rannekoru! Nyt on blingblingiä kerrakseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutterit ovat vähän isommat mitä nämä, yllätyin, kun nämä olivat tosi pienet. Nautihan korviksistasi!

   Poista
 7. Nämä kelpaisivat kyllä minullekin, ihanat!
  Blogissani olis Sinulle haaveiluhaaste;) Käyhän tutustumassa.

  VastaaPoista
 8. Eikä, kuinka ihanat!! Molemmat noista omallakin himotuslistalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivat ovat ja näyttävät! Nyt vaan tilaukseen.

   Poista
 9. Saako kysyä noitten lopullisia eurohintoja?Tahtoisin hopeiset juuri nuo samat korut :) Onko tilaaminen monimutkaista? Ihania ovat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolmasosan saa lisätä hintoihin, niin siinä lopullisen. Itse laskeskelen hinnat aina klikkaamalla tavarat ostoskoriin ja jatkamalla maksuprosessia, niin siellä se hinta vastaan tulee.

   Tilaaminen ei ole monimutkaista, sillä Shopbop lisää tullit hintaan. Uuden lain mukaan EU:n ulkopuolelta tilaava on dokumentointivelvollinen, eli tulli lähettää s-postiliitteenä dokumentit sulle. Siinäpä huomasin rahtikirjasta, että mulle on tulossa rose gold-rannekoru, eikä tilaamani "oro"-värinen. Laitoin heti s-postia Shopbopin customer serviceen. Jennifer-niminen tyyppi oli toiminut heti: uudet korut lähtivät kuriirilla pikalähetyksenä Suomeen ja vaihdettiin UPS:llä vanhoihin, ja sain kuin sainkin kullanväriset korut. Näin vältyin lähettämästä koruja takaisin. Ihan tosi fiksu veto!! Lähetin vuolaan kiitoksen...

   Kannattaa muuten huomioida, että jos haluaa palauttaa tilauksen Shopbopille, joutuu itse maksamaan palautusmaksut = UPS-kuriirin. Vaihdon luulisi onnistuvan niin, ettei itse tarvitse maksaa, mutta siitä minulla ei ole muita kokemuksia.

   Poista
 10. Todella näyttävät! Tykkään itsekin tuollaisista. Wautsi. Onko tämä se small versio. Kun itse katselin Shopbobista sitä kalliimpaa versioo...(72€)

  Tämä sinun on juuri sopivan kokoinen itsellenikin varmasti. Tämä sopii sinulle kyllä uskomattoman hyvin.

  Terkuin, Vakilukkarisi, Annabella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat aika pienet tosiaan, en tiedä tosin minkä kokoisia siellä on nykyään. Oletko katsonut Tory Burchin uusia korviksia - ihania!!!

   Poista
  2. Ai niin, tarkoititkohan rannekorua? Se on se suurempi.

   Poista
 11. Sitä käsikorua juuri, olinpas kirjoittanut hassusti, hups. Pistetään häikäisevän kauniin korun piikkiin, häikäisi niin, ettei nähnyt mitä kirjoittaa. Hehe..

  Arvelinkin, että se oli se suurempi. On näyttävä kyllä.

  Tuohon Tory Burchiin, niin kyllä olen katsonut ne uusimmat ja muutamat aivan upeat lähtivät samointein tilaukseen ;)

  Muutenkin kun kesä tulee niin huomaa, että katselee lämpimiä sävyjä, kevät/kesä/syksy on kultakorut mielessä ja sitten talvella hopeaa. On se ihmisen mieli kumma, ainakin minun. :)

  T. Annabella

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.