Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

30.1.2012

Sydäntalvi

Tänään kuvat puhuvat puolestaan! Vaikka on kylmä, mieli on lämmin ja tyytyväinen. Takana on kiireinen työpäivä ja pyykkivuori odottaa silittäjää, työpöydällä huomisen kirjat ja nuotit. Paljon on tekemistä tälle illalle. Silti pysähdyin vetämään henkeä ja ajattelemaan juuri tätä hetkeä.

Rauhallista maanantaita kaikille!

14 kommenttia:

 1. Rauhallinen, ihanan kiireetön tunnelma näissä kuvissa. Kotihommia riittää aina, pitää vain osata joskus nostaa jalat pöydälle ja nauttia hetki :)
  Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos samoin sinne! Päivät ovat vaan niin hektisiä, että kotiintullessa on pakko vetää hetki henkeä!

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka mukavasti keksitty tämä sydäntalvi :) Oikein rinta-alaa hytkähdytti. Ja villasukat kyllä auttavat niin sydänsuruihin kuin vilustumiseen ja kaikkeen siltä väliltä.

  VastaaPoista
 4. Ihana pysähtynyt tunnelma, ja söpikset sukat! Samoin olis niin paljon tekemistä, mutta... no pyykkikoneen meen laittamaan päälle:)

  VastaaPoista
 5. Siis apua, mitä ihanuuksia tuossa Runeberg-torttumuunnelmassa on?

  VastaaPoista
 6. Mitä ihmettä tuolla torttujen välissä on? Koitin vaikka miten päin katsoa mutta en keksinyt, paitsi jos se on jätskiä? Ja aivan ihanat villasukat sulla!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein katsoit, jätskiä on! Vähän liian hyvää...

   Poista
 7. Siis - NAM! Tuota herkkua on pakko kokeilla. Runebergin torttu on minusta vähän kuivaa, enkä tykkää siitä taikinasta (kuten en kakkutaikinoista muutenkaan), mutta jätskin kanssahan tuollainen torttu katoaisi suihin aika vikkelään;) Miksiköhän en ole tätä aikaisemmin keksinyt... Kiitos Majukka (voipi tosin olla, että tämä wannabe karppaaja ei kuitenkaan kohta kiittele...hehe).
  Ihanat maisemat ja ihanat villasukat! Oletko itse ne neulonut? Täällä myös yksi villasukkafani. Käytän niitä ympäri vuoden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marika, kiitti,en ole itse neulonut sukkia, vaan ihana anoppini pitää minut villasukissa! Mäkin käytän villasukkia läpi vuoden, no en ehkä ihan pahimmilla helteillä... ; )

   Poista
 8. Hih, näyttää maisemat tosiaan hyvin samankaltaisilta kuin meillä :) Herkullisen näköisiä leivoksia ja ihania kuvia muutenkin! :)

  VastaaPoista
 9. Vähän liian hyviä ovat... samoin laskiaispullat!

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.