Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

27.2.2012

And the Oscar goes to...

Niin jaettiin taas Academy Awardit, ja tietenkin nenä ruudussa katselin pukuja. Moni tähti hehkui oikein vanhanajan glamouria - ja sitten oli virityksiä, joista ihmetteli, että mitä IHMETTÄ...

Oma suosikkini oli ehdottomasti Gwynet Tom Fordin puvussa! Puvussa oli kaikki kohdallaan, ja yksinkertainen kampaus luonnollisen meikin kera täydensivät kokonaisuuden. Toinen Tom Ford-pukuinen oli ihana Tom Hanks, oma lempinäyttelijäni! Jennifer Lopezin kampaus teki oikeutta Zuhair Muradin asulle.

Michelle Williams oli kuin karamelli Louis Vuittonissa. Milla Jovovich taasen kuin entisajan filmitähti Elie Saabissa.
 Piiat-elokuvan vaikuttava lady Octavia Spencer näytti miten rehevämpi nainen on todella tyylikäs, puku Tadashi Shoji. Pidin Kristen Wiigin J.Mendelin puvusta, mutta homssuinen kampaus ja tummat kynnet pilasivat kokonaisuuden.
 Glenn Close kantoi upeasti dramaattista Zac Posenin pukua, tämä ei ole edes paras kuvakulma puvusta! Sandra Bullocin Marchesasta ei joillain saitella pidetty, mutta minä pidin, puvun avonainen selkä oli todella kaunis.
Oih, äkkiä kuulen Tom Hanksin äänen  - and the Oscar goes to Marjukka!!
Olisipa se mukavaa! No, haaveillessa... ; )

12 kommenttia:

 1. Oih ja huoh miten kauniita pukuja! Minustakin Gwyneth on elegantein. Viileä vaaleus ja yksinkertaisuus vaan on niin kaunista. Olisipa ihana edes kerran hienostella Oscar-gaalan tyyliin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olisikin! Ylipäätään iltapukujuhlat olisivat kivoja edes silloin tällöin. Viimeksi olen pukeutunut iltapukuun, kun Sibelius-Akatemian oppilaskunta juhli satavuotista taivaltaan vuonna x ja y...

   Poista
 2. Olipas hauska loppuhuipennus postaukselle! Kiitos aamun piristyksestä, tuli tosi hyvä mieli. Hymy korvissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheh, haaveita saa olla - ja T.Hanks niissä. Rakastan Marchesan pukuja, ne ovat niiiiin naisellisia!

   Poista
 3. Ojjjj... Iiiihana setti sulla :)
  Enää ei tarvisi kuin tilaisuus ja paksuakin paksumpi lompakko! Käyttäisin!
  Gwyneth munkin suosikki. Ehdottomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ei noita iltapukujuhlia pahemmin ole...

   Poista
 4. Minäkin pidin Gwynethin puvusta tosi paljon, mutta myös Sandra Bullockin puku oli kaunis, mutta yläosa ehkä vähän liian suuren näköinen? Muistatko hänen punaisen pukunsa parin vuoden takaa? Ah, ihanuus!

  Olispa se ihana päästä joskus noin hienoihin juhliin ;-) Minä se voisin vaikka kulkea punaista mattoa punaisessa iltapuvussani George Clooneyn kanssa, hih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, Sandra on kaunis vaikka säkissä. Minustakin puvun etuosa olisi saanut olla vähän muotoillumpi, mutta selkäosa oli niin kaunis, että annoin anteeksi... : )

   George Clooney - ou jee!

   Poista
 5. Hei Marjukka, sinä tosiaan ansaitsisit aikuisbloggareiden Oscarin! Täytyykin laittaa tästä Tom Hanksille pyyntö vetämään ensi vuodeksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi että, ihana kohteliaisuus! Kuule Preferita, mä antaisin sen kyllä Sulle. : )

   Poista
 6. Minusta Sandran puku on aivan ihastuttava. Yläosan pussimaisuus on minusta lähinnä virkistävän erilainen tyylittömyyteen asti paljastavien pukujen joukossa. Gwynethin puvussa on uljasta veistoksellisuutta ja hän kantaa pukua kauniisti. "Viitan" ideaa en oikein ymmärrä. Pitäisin puvusta enemmän ilman sitä.

  Miksi muuten Angelica Jolien laihuus nousi niin monessa paikassa esille, vaikka minusta esim. juuri Gwyneth on ihan samaa kokoluokkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viitan sai pois, joissakin kuvissa G poseerasi ilman sitä. Viehättävä oli niinkin!

   Jaa-a, kyllä Angelina oli tosi laihan näköinen, ei ollut käsivarsissakaan muuta kuin jänteet. Ehkä musta puku ja se puvun helmoista esiin työnnetty sääri korostivat sitä entisestään.

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.