Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

15.5.2012

Viestiä Cottonista Tory Burchista

Sain Tory Burchin ballerinat-postaukseen viestin Cottonin Eevalta, ja koska niin moni meistä on merkin fani, laitan viestin tähän.

Hei, Cotton tulee Helsinkiin Fashion Stock Sale- tapahtumaan 25-26.5, Tory Burch balleriinoja ja muita ihanuuksia otetaan mukaan. Saa laittaa myös toiveita tulemaan...Cottonilla on näitä ihania Reva balleriinoja Royal tan värissä missä nahkainen logo:-), lisäksi värit Navy-hopea, musta-kulta ja musta-hopea. Aaden ja Caroline balleriinaa on myös. Toryn erivärisiä nahkarannekkeita yms.
Ehdoton hankinta on myös Reva clutch Royal tan värissä!
Toivottavasti nähdään pian
Terveisin, Eeva

Kiitos, Eeva, viestistä tosi paljon! Fashion Stock Sale on Vanhalla ylioppilastalolla ja lisätietoa saa ainakin täältä.

Olen aivan ihastunut näihin allaoleviin rannekkeisiin:  Kuvat lainattu Nordstromin sivuilta.

Mukavaa tiistai-iltaa kaikille!


12 kommenttia:

 1. Ai että, nuo yksinkertaisimmat rannekkeet aivan oikealla ovat niin mieleeni!

  Kauniit myös uudet ballerinasi! Minulla on mustat hopeisella logolla, ja olen kovasti jäänyt harmittelemaan kun en tilannut tosia viime kesänä samassa konjakin sävyssä kuin Rillalla. Väri (Danielas brown) on kuulema juuri sama kuin Baysissa, mutta mistään ei enää tunnu löytyvän juuri sitä sävyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minunkin, ne ovat tosi kauniita. Joskus vain pitäisi tilata, kun omin juttu saapuu kohdalle. Sitten jää harmittamaan...

   Poista
 2. Kauniita rannekkeita! Ostin juuri pari päivää sitten Etienne Aignerin rannekkeet, jossa oli samassa paketissa oranssi ja ruskea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, varmasti tosi kauniita! Mä haluaisin ruskean ja valkoisen.

   Poista
 3. Mun makuun (ja ranteesen myös) ainakin osa noista on aivan liian massiivisia. Ihastuin siroon Ferragamoon ja jouduin sen Brysselin lentokentältä ostamaankin:
  http://www.ferragamo.com/webapp/wcs/stores/servlet/TopCategories_30650_35550#/product/20062/6148914691233345097/443948 - Travellover/Annika

  VastaaPoista
 4. Kiitos tiedosta! Tory Burchin baltsuista en pistäsi yhtään pahakseni omassakaan kenkäkaapissani ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä, nyt ainakin Cotton tulee lähelle, jos haikailee baltsuja tai ranekkeita. Siis meille pääkaupungin kupeessa asustaville.

   Poista
  2. Ovat todella hyvat jalassa! Mullakin ballerinat helposti painaa ikavasti jostain kohdin, mutta nama Tory Burchit ovat ihanat.

   Poista
 5. Oon kayttanyt aiemmin kevaalla ostamiani Tory Burch balleriinoja lahes paivittain ja istuvat jalkaan kuin hanskat. Voin suositella!
  Huomasin, etta olit kaynyt kurkkaamassa blogissani naita ihania baltsuja - kiva!

  VastaaPoista
 6. Jep, sandaaleja kuolailin!! : ) Tulen toistekin.; )

  VastaaPoista
 7. On veikeä huomata, kuinka muoti on Amerikka-vetoista. Välillä ei ole enää ihan varma onko amerikkalaisessa blogissa vai suomalaisessa :)

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.