Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

27.7.2012

Pyrähdys Cottonissa

Sekä Business Woman että M ovat hehkuttaneet Cottonia, joten tokihan siellä oli käytävä. Omistaja Eeva ei valitettavasti ollut paikalla, olisi ollut hauska tavata hänet. Jos joku ei ole vielä kuullut liikkeestä, kerrottakoon, että Cotton myy ainoana Suomessa Tory Burchia. Hyvä syy siis käydä Tampereella!

Liike oli tosi kiva ja valikoimat hyvät, varsinkin laukkuja oli jos minkälaisia. Olisin heti paikalla voinut kotiuttaa pari yksilöä. Kiilakorkoavokkaita myös katselin silmät kiiluen, mutta tilini onneksi tarjolla ei ollut kokoa.

Kuvat puhuvat puolestaan, tässä muutama:

Olin vähän tiukalla aikataululla liikkeellä, mutta pitää palata vielä, ja katsastaa liike kunnolla. Kiitos, kun sain ottaa nämä kuvat! Ja terveisiä Eevalle, olisi ollut kiva nähdä.: )

22 kommenttia:

 1. Oi, tätä ihanuutta on mullekin hehkutettu moneen otteeseen. Eräskin ystävä onnistui ohikulkumatkalla jättämään liikkeeseen useamman satalappusen ja palasi kotiin kovin onnellisena :D Mulla näkemättä ja kokematta vielä! Tykkäisin... Tämähän suorastaan vaatii Tampereen reissua!

  VastaaPoista
 2. Käymisen arvoinen paikka ehdottomasti, ja koko Finlaysonin alue oli aivan viehättävä!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kauniista kuvista. Kauppa näyttää kieltämättä todella houkuttelevalta. Jollen olisi uupunut yli 1500 kilometrin ajamisesta lomalla, saattaisin ottaa ja kurvata Tampereelle tältä istumalta. :-)

  Nuo TR:n kiilapohja-avokkaat näyttävät erityisen kivoilta. Mietityttää vain aika korkealta näyttävä korko. Minun maksimini kiilapohjissa on nimittäin 8 cm. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sinullepa tuli autossa istumista. No, itselle tuli noin 1300km...

   Korko on varmaan kymmenen sentin hujakkeilla, luulisin. Onkohan kellään kokemusta tästä kengästä?

   Poista
  2. Minulla ei ole kokemusta, mutta bongasin nettisivuilta kengän, joka vaikuttaisi olevan vähän matalampi (2,5 tuumaa). Sen mallin nimi taisi olla Sally.

   Poista
  3. Shopbop varmasti myy sitä, I think.

   Poista
  4. Nuo TB:n kengät on aivan ihanat! Niillä on tullut valehtelematta käveltyä viimeinen reilu puoli vuotta kymmeniä kilometrejä. En voi muuta kuin suositella lämpimästi. Laatu on erinomainen, tuntuu hyvältä jalassa! Uusia kenkiä on ollut vaikea ostaa, kun aina vertaa TB:seen.. ;)

   Poista
 4. Tosi kivan näköinen kauppa! Huomasin muuten just pari päivää sitten, että keskustan Stocka on ottanut Tory Burchin laukut valikoimiinsa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsos vain! Kiva, kun Stocka laajentaa merkkivalikoimiaan. : )

   Poista
  2. Joo Stocka on todellakin laajentanut tosi kiitettävästi valikoimiaan! Alkaa jopa läheisesti muistuttamaan Nordstrom-ketjua jenkeissä.

   Poista
 5. Hehheh! Olen töissä alle kilometrin päässä tästä kyseisestä paikasta enkä ole vielä kertaakaan sinne eksynyt...johtuu varmaankin siitä, etten ole niin kovin merkkien perään. Tuntuu, että niissä on aina hinnassa jonkinlainen "merkkilisä".

  Ehkä olisi kuitenkin parempi ostaa vähän ja laadukasta (ja kenties kalliimpaa) kuin paljon sellaista, mistä osa sitten joutuu kirppisläjään vain muutaman käyttökerran jälkeen. On vain kovin vaikeaa välttää kaikki houkutukset ja olla tyynen rauhallisesti ostamatta...

  Mutta juu, kyllä tuo paikka täytyy ehdottomasti käydä katsastamassa syksyn lähestyessä. Tarvetta olisi ruskealle keskikokoiselle olkalaukulle...

  t.Marika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo merkkilisäkin on vähän kinkkinen juttu. Olen ollut esim. tosi tyytyväinen Cosin ja Uniqlon neuleisiin, ja ne eivät paljon maksa. Mä pysyin eilen yllättävän tyynenä, hehheh, sillä mielessä on jo niin kirkkaana syksyn hankinnat...

   Poista
 6. Putiikki Rannalla on myös tutustumisen arvoinen liike Tampereella. Heillä on kaksi myymälää, laajempi Haarlan tehdasalueella (erittäin ihana paikka) ja toinen vähän suppeampi Hämeenkadulla lähellä Sokoksen tavarataloa (viimeksi kun kävelin sen ohitse näkyi ovesta lähinnä kenkiä ja laukkuja). Merkkeinä mm. Filippa K, Odd Molly, Lexington, Hunkydory, Marc O´Polo, Balmuir... Heillä on myös nettiputiikki.

  t.Marika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihanalta kuulostaa. Helsingissähän on myös Putiikki rannalla, olen kerran tainnut käydä. Kuulostaa tosi houkuttelevalta kaupalta. : )

   Poista
 7. Ystäväni osti kauneimmat nudekorkkarit Cottonista, mitä olen hetkeen tavannut! Liike on valloittava, tällä hetkellä tosin itselle liian hintava. Kiva kun meilläkin Tampereella on vaateliikkeitä, jotka vetoavat ulkopaikkakuntalaisia.Muistan kun nuorempana ajeltiin Helsinkiin ostamaan "kunnon" vaatteita=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cottonin maine on tainnut kyllä kauas kiiriä. : )

   Poista
 8. Hei, sattuiko silmäsi osumaan Reva Ballerinoja Tan värissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli niitä, sellaisia, joissa on nahkainen logo. Koosta en osaa sanoa, mitä kokoja oli jäljellä.

   Poista
  2. Juuri niitä tarkoitin, kiitos tiedosta! Täytyy soitella liikkeeseen ja tiedustella kokotilannetta..

   Poista
 9. Stokkalle on tullut nyt ainakin Burchin laukkuja :)
  Ihana liike tuo Cotton!

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.