Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

17.8.2012

Filippa K:n mekon asustaminen

Eilisen mekkopostauksen kappaleista valitsin suosikkini, Filipan beigen mekon, ja leikittelin vähäsen sen asustamisella.

Tällaisessa haaveilustailauksessa voi leikkiä vähän kalliimmilla asusteilla, vai mitä? Värit ovat silti kopioitavissa vähän edullisemminkin!

Arkiasun huivi, koru ja laukku Mulberryn, saappaat Via Vain, sormus Alexander McQueen, takki Paul & Joe.

Juhlavamman asun bleiseri (eikö ole upea!!) Tiger of Sweden, korvikset Marc by Marc Jacobs, Mary Janet Guess ja clutch YSL.Valitettavasti olen edelleen kuumeessa, joten asukuvia tms. en voi tehdä. Mukavaa viikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

 1. Hei Marjukka!
  Kiitos taas inspiraatiokuvista. Mekot olivat ihania.Malene Birgerillä on ¨mulle passeli neulemekko - hinta on vain kovin suolainen: yli 300 euroa. Ehkä alennusmyynnistä. Oletkos kurkkaillut Nanson mekkoja. Mm Katri N. on suunnitellut Nansolle mekkoja. Ajattelin mennä huomenna tutkimaan mitä kaupasta löytyy. Nanson mekko voisi olla hyvä opemekko. Filipat näyttivät olevan kovin lyhyitä, minulle ne tod. näk. olisivat tunikoita. Hyvää viikonloppua! t. Outi

  VastaaPoista
 2. Vitsi, omin ihan unohtanut Nanson. Sieltä taatusti löytäisi opemekkoja! Filipan mekot ovatkin varmaan suunniteltu lyhyehköiksi, ainakin esittelykuvien perusteella. Menenkin heti kurkkaamaan Nansoa. Kiitti vinkistä!!!

  VastaaPoista
 3. Onpa kiva ja tyylikäs blogi sinulla! Heti jo yhden vinkin löysin vanhemmista kuvista. Sait uuden vakkarilukijan :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kivoista inspiraatiokuvista. Niitä on todella mukava katsella ja saada uusia ideoita!

  Filippa K:n koltut (ainakin minun sovittamani) tuntuvat olevan suht lyhyitä. Muutoinkin tuntuu, että helmat sen kuin lyhenevät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, toivottavasti eivät. Trikoomekot, joita sovitin pari viikkoa sitten, olivat just polveen. Joo, syksyn uutuuden inspiroivat kovasti, mua hlökohtaisesti enemmän kuin kevät.

   Poista
  2. Luin vasta äsken, että olet kuumeessa. Toivottavasti kuumeesi laskisi jo!

   Poista
  3. Kiitos, sitä minäkin toivon...

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.