Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

30.8.2012

Satavuotias Patricia

Harva suomalainen vaatetusalan firma voi ylpeillä satavuotiaalla historialla, mutta Patriciapa voi. Nuorekas satavuotias juhli päämyymälässään Unioninkadulla viime tiistaina. Ohjelmassa oli mm. muotinäytös, jossa esiteltiin Patrician mallistoa mm. 50-luvulta, sekä tietenkin viimeisimpiä mallistoja suunnittelija Evelyn Kiirendiltä.  Tilaisuuden juonsi toimitusjohtaja Mervi Metsänen-Kalliovaara.

Helena Lindgren avasi näytöksen. Vasemmalla tyylikäs toimitusjohtaja Mervi Metsänen-Kalliovaara, takana upean mallinuran tehnyt Birgitta Öunap.Helena Lindgren aidossa 50-luvun alusasussa. Huh, onneksi on tästä menty vähän eteenpäin...


Mervi Metsänen-Kalliovaara ja suunnittelija Evelin Kiirend.
Huomenna onkin jo perjantai!

6 kommenttia:

 1. Hei Marjukka, olimme samassa tilaisuudessa. Tosin minä pääsin tulemaan myöhässä, koska toimituksen palaveri kesti pidempään kuin oli tarkoitus. Voit lukea postaukseni kaisanmukana.blogspot.fi ja www.iirislehti.fi/lampio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin lukemassa! Olisipa ollut kiva törmätä! : )

   Poista
 2. Hassua, olen tässä pari päivää funtsinut Patriciaa. Myyvätkö Sokokset vielä merkkiä? Joskus aikoinaan möivät ja tein sieltä monet mukavat löydöt. Patricia istuu paremmin ja on mielestäni laadukkaampi kuin moni muu merkki maailmalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekassa postauksessani Patriciasta (linkki tekstissä) taitavat olla ne paikat, missä sitä myydään. Kyllä se istuu suomalaisnaiselle hyvin, onhan se hänen vartalolleen tehty. : )

   Poista
 3. Vitsit, että oli mainioita nuo vintage-alusasut. Kiitos päivän piristyksestä!

  -Marie-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä! Onneksi ei tarvitse tosiaan tuollaisia epäkäytännöllisiä vaatekappaleita pitää!!

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.