Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

21.9.2012

Massimo Duttin syksyä

Fiilistelin Massimo Duttin syysuutuuksilla, ja manailin taas samalla sitä, kun nettikauppa ei toimita Suomeen. Murrr! Yksi tuttu elementti löytyi asukuvista, nimittäin vyö vaaleiden housujen kanssa. Tuon vyön ostin kesäkuussa Palman MD:lta.

Olen tosi mieltynyt silkkipaitoihin muhkeiden neuleiden kaverina. Siihen lisätään vielä kapeat housut, kivat kengät, korkoa tai bikerbootsia fiiliksen mukaan, huivi ja laukku - siinpä se! Ihan lempparini tällä hetkellä. Eipä ihme, että silmä kiinnittyi heti silkkipaitoihin ja tuohon ihanaan neuleeseen eka kollaasissa. Neuleen väri, samoin kuin seuraavan kollaasin silkkipaidan väri, on mielestäni tosi upea.

Viimeisessä kollaasissa on sininen karvaliivi. Itse olen etsiskellyt pari talvea mongolianlammasliiviä, mutta en tiedä, mistä niitä saisi. Net A Porterilla on ollut, mutta ne ovat olleet liian kalliita. Vinkkejä, anyone?Luonnonvalkoista, liejunvihreää, harmaata, laivastonsinistä, beigeä ja tummanruskeaa, siinä upeita värejä syksyyn!

Aijuu, Hunterit tulivat ja olivat liian naftit varpaiden kohdalta, kantapää olisi ollut sopiva. Seuraavassa koossa kantapää olisi luultavasti liian iso. Tilaan jossain vaiheessa Brandosilta perus-Hunterit, sillä tiedän koon 38 sopivan justiinsa. Ja pitäähän sitä sukanvaraa olla. Ja Brandosille palauttaminen ei maksa mitään. 

Taasen on perjantai, nautitaanpa siitä! : )

8 kommenttia:

 1. Täällä Aix en Provencessa on MD:n liike ja piipahdin siellä pari viikkoa sitten. Pitääpä tehdä uusi käynti nyt, mutta ihania palmikkoneuleita siellä ainakin oli mitkä jäi mieleen ja kivoja kenkiä. Perjantai on paras!

  VastaaPoista
 2. Perjantai on niin paras!! Oi, sä oletkin Etelä-Ranskassa, käin lueskelemassa kivaa blogiasi. : )

  VastaaPoista
 3. Heips :). Kivoja MD:n löytyjä olit tehnyt. Todella harmi, kun eivät toimita Suomeen. Ehkä olisi hyvä suunnitella pikkureissua Tukholmaan.

  Kivaa weekendiä!

  Perjantai on tosiaankin paras!

  -jaana-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tukholma voisikin olla hyvä idea. Ei ole tullut käytyä siellä vuosikausiin. Mukavaa perjantaita!

   Poista
 4. Kauniita syksyisiä juttuja olet kerännyt ja noista voisi omaan kaappiin monia huolia. Mukavaa viikonloppua Marjukalle! :)

  VastaaPoista
 5. Kollaasien tekeminen on minusta tosi hauskaa! Mukavaa viikonloppua sullekin, Riina!

  VastaaPoista
 6. Oletko katsonut Huntereita www.countryattire.com. Itse tilasin sieltä vuosi sitten ja tuli huomattavasti edullisemmaksi kuin täältä ostettuna tai Brandosilta. Ajattelin, että jos kokokin on varma, niin ei tarvitsisi palauttaa. Malleja ja värejä tosi paljon!
  Mindi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltäpä just tilasin, tein muutama juttu sitten postauksen asiasta. : )

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.