Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

22.9.2012

Uusia ystäviä

Kuten jossain aikaisemmassa postauksessa totesin, harrastukset tuovat samanhenkisiä ihmisiä yhteen. Jos hyvin käy, voi saada uusia ystäviäkin.

Loppukesällä, kun treffasimme Business Womanin kanssa, mietimme, että olisi tosi mukava koota muutama meitä aikuisia blogiharrastajia yhteen: siis tuumasta toimeen. Ja tänään, aurinkoisena lauantaina, tapasimme Business Womanin, Muotisalongin Tuijan, Preferitan ja Muotia ja muita kotkotuksia Mapsin kanssa. Pääsimme ensin Repeatin, Cambion ym. agentuurin showroomille, ja saimme tutustua Repeatin kevään mallistoon ja Tosca Blun ihaniin laukkuihin ja kenkiin. Meille oli myös tarjolla lasillinen, ja jutellessa ja ihania kevään neuleita ja kenkiä hiplaillessa aika kului mukavasti!

Varmaan ainoa vakava ja hiljainen hetki... Vasemmalta Business Woman, Tuija, Preferita ja Mapsi.

Sitten mallistojen kimppuun!

Välillä istuttiin ja juteltiin. Juttua riitti alusta asti.

Kaunis ja valoisa showroom

Tuija kokeili kaunista Repeatin neuletta. Hyvin istui!

Preferita...

...ja Business Woman.

Tosca Blun kevään uutuuksia, joista Mapsi on selvästi innostunut. : )

Poseerattiin sitten kaikki viisi.

Lounaalle siirryttiin ravintola Juureen. Malja meille!

Ihanaa ruokaa... Juuressa on remontti valmis, ruokalista uusittu, mutta palvelu on yhtä ystävällistä kuin ennenkin. Juuressahan saa sapaksia, eli suomalaisia tapaksia. Niitäpä tilasimme kaikki.

Minäkin BW:n napsaisemassa kuvassa iloisena ja rentoutuneena.

Juttelimme paljon kaikesta,  bloggauksestakin tietysti. Olimme kaikki viisi sitä mieltä, että bloggailu on mukava harrastus, mutta turhan vakavasti emme sitä ota! Bloggaamme iloksemme ja rentoutukseksemme, hyvää mieltä tuottaaksemme itsellemme ja toivottavasti myös teille, jotka jaksatte meidän juttujamme lukea. Toisekseen toivoisimme lisää aikuisbloggareita blogistaniaan- tervetuloa vain rohkeasti aloittamaan!

Oli niin ihana iltapäivä, kiitos ihanat naiset ja erityisesti Aija, joka vapaapäivänään tuli meitä emännöimään. Tuskin maltan odottaa seuraavaa tapaamiskertaa, sillä sellainen ehdottomasti tulee. : ) Suunnitelmia on jo ilmassa...

Mukavaa lauantaita kaikille!

21 kommenttia:

 1. Hei Marjukka! Sulla on tosi kiva blogi, olen seuraillut sitä nyt joitakin kuukausia ja saanut kivoja ideoita omaankin pukeutumiseen. Oma blogia olen pitänyt nelisen vuotta, aihe vaan on ihan erilainen (triathlon). Me triathlon-bloggarit tapaamme usein kisoissa, mutta melko erilaisissa merkeissä näköjään kuin te huolitellut ja kauniit lifestyle- ja pukeutumisbloggarit! Mutta kiitos siis sinulle hyvistä teksteistä ja kauniista kuvista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Pia, kiitos kommentista! Sullakin on ihan omat ympyrät noissa thriatlon-kuvioissa, ja olet saanut myös ystäviä sitä kautta, se on hieno juttu. On harrastus sitten mikä tahansa, on hauska tutustua ihmisiin sen kautta. Kiva, jos olet saanut itsellesi ideoita täältä. Pitääpä tulla blogiisi vierailemaan! : )

   Poista
 2. Kiitos, Marjukka itsellesi järjestelyistä. Iltapäivä oli hyvin inspiroiva, mielenkiintoinen, opettavainenkin, piristävä, herkullinen ja ennen kaikkea hauska.

  Huokailen myös edelleen, kun mietin näkemiämme ensi kevään neuleita. Mitkä värit! Satumaisen kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä! Oli ihanan piristävä päivä, tarvitsin just tätä, kiitos itsellesi!

   Poista
 3. Voi, olen vieläkin ihan pyörryksissä niin kivasta päivästä! Upeaa, kun virtuaaliystävät "heräävät henkiin" oikeassa elämässä. Päivä oli mitä parhain, upeassa seurassa, hyvää ruokaa, rentouttavaa jutustelua ja tyttömäistä kikatustakin ;) Kiitos Marjukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi - oli kyllä tosi hauskaa!! : )Arki unohtui, eiks vaan.

   Poista
 4. Viisi kärpästä yhdellä iskulla!
  Tapaamisenne oli varmaan tosi antoisa - oisinpa ollut kuudentena kärpäsenä katossa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se kyllä sellainen energiabuusti, taas tuli virtaa tähän omaankin harrastukseen.: )

   Poista
 5. Ihana yllätys nähdä seuraamani bloggarit kaikki samassa rivissä. Varmasti oli mukava ja antoisa ilta teille kaikille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos , olihan meillä! Hauska tavata livenä kaikki.

   Poista
 6. Tosi kiva tää sun blogis! Harvemmin törmää jo aikuisten pitämiin muotiblogeihin, mukava nähdä niitäkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukavaa, kun luet tätä. : )

   Poista
 7. Teillä on varmasti ollut kiva tapaaminen, näitä on niin kiva lukea ja katsoa kuvista monia tuttuja bloggareita. No ensi viikonloppuna minäkin viimein pääsen ns. tapaamiseen sinne Helsinkiin ja samalla tapaan pari bloggaajaa, tai toivottavasti useampaakin. :) Mukavaa sunnuntaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, varmasti mukava viikonloppu tiedossa. Nämä ovat sellaisia arjen piristäjiä! Mukavaa sunnuntaita sinnekin!

   Poista
 8. Hei !

  Täällä 1 uusi Bloggaaja.Ompa kivan näköinen Blogi sivusto.Olen aloittanut Blogini tekemisen jo keväällä 2012 ja pikkuhiljaa pääsen tänne maailmaan kiinni miten sivuja ylläpidetään jne.Vielä on opettetelua miten näkyy julkisesti, miten minut löytää tai että näkyy vain tietyille henkilöille ja miten sinne mun blogiini voi sitten kirjoittaa kommentteja jne mutta muuten ok. Olen sisustukseen sieluni menettänyt originelli sisustusalan opiskeluja aloittava Hyvä tyyppi.Eli uusi aluevaltaus siis on suunnitelmissa,ehkä myös oman Firman perustaminen kenties ? Opiskelun jälkeen.Etsin myös saman alan tai siis saman henkisiä ihmisiä,uusia ystävä verkostoni.Sisustus,Stailaus,Teema Juhlat decoreineen,Valokuvaus,Video koosteet ynm Hassun hauskat asiat..Joten kirjoitelkaahan sman henkiset ihmiset kuulumisia.Onko Blogilukioista ketään joka asustaapi Tampereella ?

  VastaaPoista
 9. Minäkin kiittelen vielä kaikkia ihania uusia ystäviäni! Vaikka ei se oikeastaan mikään yllätys ollut, että tunnen isoa yhteenkuuluvuutta juuri teidänlaistenne ihmisten kanssa:) Ei ole ihan arkipäivää tavata samanhenkisiä ihmisiä ja vieläpä niinkin iso joukko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Harmi, että jouduit lähtemään aikaisemmin. Oli kyllä tosi kiva lauantai. : )

   Poista
 10. Teillä oli varmasti todella kiva miitti, kaikki näytätte niin iloisilta! Tarttuiko mukaan jotain Repeatin ihanuuksia? Kuvassa, jossa Tuija istuu lasin kanssa, on takana rekissä aivan ihanan näköisiä puseroita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emme voineet ostaa mitään, sillä nämä menevät vielä kuvauksiin, liikkeiden ostajille jne. Myydään kyllä keväämmällä ystiksessä sitten!Mulle ovat valitettavasti liian suurta kokoakin, kun ovat 38.

   Oli kyllä niin mukavaa, tykättiin kaikki kovasti ja otamme ehdottomasti uusiksi. )

   Poista
 11. Onpa kertakaikkiaan mukavan näköiset treffit! Ja totta joka sana, mitä bloggaamosesta ja sen mukanaan tuomista uusista verkostoista puhut. Tämä on hiukan sen sortin harrastus, että vaatii toisen samanmoisen, joka asiaa ymmärtää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just sellaiset ne olivat. Joo, jotain hassun outoa meissä bloggaajissa on, että vaatii kyllä ympärilleen vertaisryhmän!

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.