Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

22.10.2012

Syysasu

Nyt on sellainen olo, että tekee mieli pistää pää peiton alle ja pysyä siellä. Flunssani uusi, enkä tunnu pääsevän kuntoon millään. Postauksissa ei nyt tule siis vähään aikaan näkymään päivän asuja, mutta muita juttuja kyllä. Aina ei tämä elämä ole niin aurinkoista ja mukavaa, vaikka blogissa en viitsi surkeaa oloani valitellakaan. Olen aina ollut aikamoinen pöpömagneetti, mutta kyllä tämä syksy on ollut ihan omaa luokkaansa... Onneksi on tämä bloggailu, joka pitää jotenkin edes hyvää mieltä yllä. Enkä minä olisi minä, jos ei kaikenlaisia projekteja ja suunnitelmia olisi vireillä mielessä. Nyt kuitenkin pitää jaksaa vielä hetki sitku-elämää...

Alla takki, jonka käyttöönottoa odotan kovasti, merkki Gerald & Steward. Farkut ovat ikivanhat, aina vain paranevat Miss Sixtyt, nilkkurit Zarasta, ja asusteet näettekin mitkä.



Muistakaahan osallistua alla olevan postauksen kilpailuun! :D

26 kommenttia:

 1. Ryhdy sinäkin Carmoliksen käyttäjäksi. Kun tauti on päällä, se ei enää auta, mutta silloin kun ensimmäiset oireet alkavat tuntua, muutama tippa raakana suoraan suuhun auttaa kummasti. Ja riittävän usein.

  PS. Tämä ei ole mainos, vaan kerron kokemuksesta.

  VastaaPoista
 2. Voimia sinulle ja pikaista paranemista! =)

  VastaaPoista
 3. Olen blogisi uusi liki 5-kymppinen lukija. Tyylisi osuu minuunkin. Klassista ja konstailematonta.
  Yleiskunnon kohottamiseen suosittelen D-vitamiinia ja sinkkiä koko talven ajan. D-vitamiiniahan voi ottaa parikin tablettia huoletta päivässä. Nk. virallisen lääketieteen suosittelemat määrät ovat aivan liian pieniä.

  t. Minna Espoosta

  VastaaPoista
 4. Paranemisia ! Toi on todella ärsyttävää kun on jatkuvalla syötöllä kipeenä ja tuntuu ettei kunnon tervettä päivää näe. Mäkin jo luulin olevani ihan kunnossa mutta kyllä sen tänään töissä huomasi ettei todellakaan vielä ole. Pitääkin jaksaa vielä pitää taukoa urheilusta hippasen pitempään :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, urheilutauko onkin kaikkein kurjinta. No, joskus se pöpö nujertuu, pitää vain yrittää olla iloisella mielellä. Tsemppiä sinne!

   Poista
 5. Kiva kuulla uusista lukijoista! Ihanaa, että luet blogiani. :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis takki! Myös mun lempitakkeja on eräs tummansininen villakangastakki. Käyttöön kyllä otettu jo tälle vuodelle. Fanitan myös Lilyäsi ihan satasella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tummansininen on niin ajaton ja klassinen, aina kaunis! :)

   Poista
 7. Voi sinua raukkaa! Toivon mukaan tämä pöpö nujertuu pian.

  VastaaPoista
 8. No voi harmi, varmaan johtuu työstäsi, siellä niitä pöpöjä on paljon liikkeellä. Tyylikäs asu, värit mätsää niin hienosti! Niin ja Mulberry...mutta liian kallista mulle:( Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siellä niitä pöpöjä liikkuu. Joskus on parempia vuosia, joskus huonompia. :(

   Poista
 9. Paranehan pian Marjukka! <3

  VastaaPoista
 10. Äh, flunssa! Olen ollut monena vuonna aina syysloman aikaan flunssassa. Alkusyksy on aina vähän hektinen ja kai se stressi sitten siinä purkautuu kun voi rentoutua. Nyt niin moni on suositellut minulle tuota d-vitamiiniannoksen suurentamista, että aion kokeilla sitä. Muuten syödään tuon meidän pienen kanssa samoja määriä ja samoja tabletteja.

  Voi että tuo Lilysi on kaunis, ja takki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kokeilin vuoden alusta, kevään olin ok allergioita lukuunottamatta, mutta tänä syksynä ei mitään vaikutusta...

   Kiitti, Lily on kyllä oikea eye candy.;)

   Poista
 11. Toivottavasti lukukauden taudit ovat pian osaltasi ohi! Niin kaunis tuo sinun Lilysi.:) Kerroin aiemmin ihailevasi kovasti Bayswateriasi.. Ensi viikolla olen menossa Helsinkiin ja aion muina miehinä "pyörähtää" Mulberryn liikkeessä! Toivottavasti laukkua rikkaampana!!!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, sitä mäkin toivon. Kurkunpäätulehdukset ovat musiikinopettajalle se pahin vitsaus. Oi, mitähän ihanaa aiot hankkia...? :)

   Poista
  2. Varmasti! Tsemppiä ja paranemista. Olen menossa hypistelemään samanlaista Bayswateria kuin sinulla on eli oakin värisenä. Jos se kolahtaa livenä yhtä paljon kuin kuvissa niin aion hankkia sen!:)))))

   Poista
  3. Mahtavaa nahkaahan se on ja upea laukku! Huono puoli on sen painavuus ja hirveän tilavahan se ei ole. Mutta aikaa kestävä klassikko-ostos joka tapauksessa!

   Poista
  4. Hyvä tietää käyttäjän mielipiteitä.:) Yllätyin ettei se ole kovin tilava? Olenkohan kuvitellut sen mielessäni todellisuutta isommaksi vaikka ne mitat olen katsonut. Pitää vielä liikkeessä punnita asiaa, koska mulla on aina pienestä koostani huolimatta melko iso laukku käytössä (kyllähän sitä nyt puoli omaisuutta ja pari vaippaa pitää aina olla mukana).:)

   Poista
  5. Joo, tää oli tosiaan mun mielipide. Mulla pitää aina mahtua vesipullo ja Nikonini vähintään, lompakkokin on aika iso. Tiukkaa tekee ja hartiaa painaa. Verrattuna toiseen käyttölaukkuuni Francesca-toteeen se häviää kyllä käytännöllisyydessä Mutta ah - onhan se kaunis!!

   Poista
 12. Ihana tyylikäs Marjukka <3 <3 Pikaisia paranemisia!! Paljon vaan nyt vihreetä teetä:)
  Niin ja voimahaleja:)

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.