Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

29.11.2012

Vihdoin saadaan lunta


Pikainen tervehdys! Päivät ovat niin pitkiä ja pimeitä, mutta on kiva painaa töitä ja keskittyä joulujuttuihin sekä töissä että kotona. Koti on jo koristeltu, ja viikonloppuna laitetaan kuusi. Jep, se tekosellainen, ja maltan tuskin odottaa, millainen tapaus paketista paljastuu. Tai paketeista, sillä kaksi hervottoman kokoista pakettia lähetti toi.

Tässä viimeiset loikat ennen huomista mahdollista lumipyryä - ollaanpa varovaisia täällä etelän liikenteessä! Tuuli on jo yltynyt varsin navakaksi.
 
Mukavaa torstaita!

4 kommenttia:

 1. jaa joulukuusi -nytkö JO ? eikö siihen ehi kyllästyä moneen kertaan jo ennen (oikeaa)joulua...rapisevia neulasia ei tietty tarvii pelätä kun se on muovia ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nyt jo! Ei kyllästy, vasta joulun jälkeen olen kyllästynyt kuuseen.

   Poista
 2. Heippa ja kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogistasi!

  Kyselisin noista sinun Höglin saappaista, kun kuvassa ne näyttäisivät "mätsäävän" mulberryn Lily-laukkusi kanssa. Eli ovatko ne samaa konjakinruskeaa sävyä/tummuusastetta? Itseltäni sattuu löytymään samainen laukku ja saappaat olisivat hakusessa. Nyt satuin löytämään samat saappaatkin omassa koossani, mutta olen hirveän pikkutarkka siitä, että sävyt ovat juurikin samat ;)

  Kiitos vastauksestasi etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei, anteeksi, että vastaukseni viipyi. Kyllä ne ovat samaa väriä. : )

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.