Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

17.12.2012

Valintani Duetosta

Tyylikäs vaate- ja asusteliike Duetto pyysi minua valitsemaan nettisivuilta kokonaisuuden, joka tulisi näkyville heidän sivulleen. Ihana tehtävä, sillä minua inspiroi heti uutuuksien herkulliset värit, pehmeät neuleet, nahka ja kauniit yhdistelmät! Kun pysyy samassa värimaailmassa, voi leikkisästi sekoitella kuoseja, eivätkä ne silti riitele keskenään.

1. Pinkki-valkoinen neule Ted Baker 2. Puna-harmaa neule Part Two 3. Lilat saappaat Next Generation 4. Huivi Gant 5. Nahkahousut InWear 6. Bleiseri InWear 7. Vyö Boomerang
Duetosta tilaaville ilmainen kuljetus koodilla FABFORTY 31.1.2013 asti!

4 kommenttia:

 1. Kiva tehtävä! Onko nuo (punaiset) värit nyt muotia? En osaa yhtään pitää tuollaisia punaisia, viininpunainen ainoa mistä pidän. Saappaat on ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne minunkaan väreihini sovi, mutta ovat niin tosi herkullisia yhdistelmiä! Ruutuhuivi minusta kivasti pehmentää mustaa nahkaa. :)

   Poista
 2. Olen käynyt kahtena keväänä Jyväskylän turistina heidän liikkeessään ja kerran Tampereen liikkeessä. Huippu ihania kauppoja. Mahtava stailauskonsepti:) Kaltaiseni hiukan epävarma ostaja arvostaa ammattitaitoisen myyjän suosituksia ja uusia näkemyksiä. Rahaakin jätin J-kylän myymälään maaliskuussa liki 400 euroa:) Jokin hulluus iski siellä silloin.
  En ole täällä metropolialueella tavannut vastaavanalaista hyvää henkilökohtaista palvelua. Ihania laatumerkkejä, minun rakastamaani raikasta ja klassista preppyä.
  Olen Duetton Facebookfani ja sain myös sitä kautta nähtäväkseni valitsemasi kokonaisuuden.
  Olen senverran vanhanaikainen että netin kautta en osaa ostaa. Minun on nähtävä, hiplattava ja kokeiltava vaate ihan itse.

  t. Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tampere on mua lähinnä, pitääpä sitten joskus käydä siellä! Tosi kauniita juttujahan ainakin nettikaupassa on, varmoja laatumerkkejä. : )

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.