Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

4.1.2013

Jouluaaton asu

Vielä palailen viime vuoden loppuun asukuvin, eli jouluaaton asuun.

Kaikilla on omat joulutraditiot, ja meidän myös tosi perinteiset. Joulurauhan julistus katsotaan keskipäivällä, ja sen jälkeen laitetaankin ateria. Illemmalla kirkossa ja haudoilla käynnin jälkeen juodaan kahvit, sitten tulee joulupukki. No, tai ainakin hän on ehtinyt käydä jossain välissä, koska kuusen alle on ilmestynyt paketteja. Ilta sujuukin sitten syödessä lisää, lukiessa, pelatessa tai vain takkatulen ääressä hengaillessa.

"Päiväasuni" koostui Filippa K:n tuunatuista housuista, Lexingtonin paitiksesta, ja juuri sopivasti joulua varten huolletusta vanhasta Marc O´Polon neuletakista. Pesun ja nukanpoiston jälkeen se oli kuin uusi ja taas kuosissaan. Olen muuten ihan hulluna tuohon paitikseen! Röyhelöt edessä tekevät siitä vähän romanttisen. Materiaali on kevyttä puuvillaa.Tänään sitten riisutaan joulu meidän kotoa, mutta taidan jättää punaiset kaitaliinat vielä vähäksi aikaa! Yksi loman lopun merkki on myös se, että lyhennän kynnet... Nyyh...

Mukavaa perjantaita!

10 kommenttia:

 1. En ihmettele ihastumistasi. Paitis on todella kaunis! Olen itsekin miettinyt röyhelöpaitiksen hankkimista. Voisin ostaa sellaisen vaikka mustana ja yhdistää sen farkkuihin. Toki valkoinenkin olisi kiva! Kiitos taas jälleen kerran, kun toimit inspiraation lähteenä. :-)

  Minä teen suorastaan surutyötä, kun mies on uhkaillut kuusemme hävittämisellä nyt loppiaisena. (Meillä on aito kuusi, kaukasianpihta, jota voi lämpimästi suositella sellaisille, jotka voivat oleksia aidon kuusen lähettyvillä). Miksi nämä loppuvuoden pyhät kuluvat niin nopsaan, nyyh?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyhät kuluvat tosiaan nopsaan, mutta niin varmasti tuleva vuosikin! Paitis sopii tosiaan hyvin farkkuihin, kerro, jos löydät hyvän, voisin hankkia toisenkin!

   Poista
 2. Aivan ihana asu! Klassinen ja tyylikäs mutta ei silti tylsä! :)

  Pirtsakka blogi myös!

  VastaaPoista
 3. Minäkin tykkään röyhelöistä,romantikko kun olen, mutta kun olen itse isokokoinen ja rintava, en uskalla niitä pitää ;). Mutta sinulle sopii aivan loistavasti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, tykkään tästä paidasta hirmuisesti. :)

   Poista
 4. Ihana paitsikka! Ja noita kenkiä minä jaksan ihailla:) Sopii asuun taas ihan täydellisesti.

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.