Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

22.2.2013

Rasvaa, sokeria ja rentoa perjantaita

Mikä mukava lomaperjantai - Lähdimme ex tempore syömään Mamma Rosaan! Alla muutama fiiliskuva illasta, joka vielä jatkuu leffan merkeissä. Joo, jotkut pitävät terveellistä alkutalvea, mutta minulle se tässä pimeydessä on ihan mahdotonta! Joten otetaanpa rasva ja sokeri mukaan iltaan, nam!

Skumppaa, alkupaloja, possua chorizokastikkeella - nälkä lähti!

Kotiin dvd-vuokraamon kautta, ja jotta ei nyt ihan kevyessä sarjassa painittaisi, mukaan lähti myös irtokarkkeja. Joita siis ihan oikeasti ostan max viisi kertaa vuodessa. Parhaita ovat ne, joissa on jauhoa sisällä!

Eihän sitä voi terveellistä elämää aloittaa jonain lomaperjantaina, vai voiko? Maanantai, loman jälkeen ja kevätjakson ensimmäinen päivä (siis lukujärjestyksessäni) on paljon parempi - eikö niin...? Joten aion mässyttää irtokarkkia hyvällä halulla ja katsoa Medusa-sarjan uusimman suurella mielenkiinnolla. Edelliset ovat ainakin olleet tosi jänniä!

Nyt siis ojoon sohvalle, adios, ja hauskaa perjantai-iltaa kaikille! Ja erityisterveiset teille, jotka aloitatte talviloman t ä n ä ä n!! Jee!!

(kuvat otettu N9:llä ilman salamaa)

8 kommenttia:

 1. Ihanan leppoisan kuuloinen päivä! Kyllä sitä saa ihan huoletta nauttia - rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Mukavaa viikonloppua sinullekin!

   Poista
 2. Hyvää lomaa ;) Siihen todella kuuluu rasva ja sokeri ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, joskus pitää vähän irroitella. : )

   Poista
 3. Irtokarkkien superkuluttaja suosittelee Rolloja ja maissisuklaapalloja :). Kiitos erityisterveisistä, huomenna Savon kautta Kainuuseen ja Rukalle ystäväperheiden kanssa. Hienonnäköiset alkupalat :) Tsemppiä uuteen jaksoon ja kivaa viikonloppua! Gary Revel Jr aloitti just, pitääpä keskittyä häneen Voice of Finlandissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ostin merkkareita, olipa hyvää. Parhaita irtareita ovat sellaiset, joissa on salmiakkijauhoa sisällä! Mukavaa lomaa!

   Poista
 4. Voi,ei viikonloppua ilman irtokarkkeja täällä...nami nami!
  Kiva perjantai teillä! Meillä vähän meni suunnitelmat pipariksi, kun poika loukkas leikeissä kätensä niin pahasti, että piti lähteä lääkärille,röntgeniin, lääkärille again..onneks päästiin säikähdyksellä ja isolla laskulla,heh..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kamala, onneksi ei sattunut isompi haaveri!

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.