Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

25.3.2013

Kotona raidoissa

Toivun edelleen influenssasta, joten kunnon asukuvia en valitettavasti vielä muutamaan päivään kuvaa. Tänään kävin ensi kertaa kahteen viikkoon ulkona vähän haistelemassa kevätilmaa. Olipa mahtava paiste! Kyllä se kesä sieltä vielä tulee. Katolta on muuten kuulunut kova meteli - lumet putoavat.

Uskaltauduin kokeilemaan toissa syksynä hankkimiani Zaran housuja, mahtuvatko jalkaan. Mahtuivathan ne, mutta vähän nipin napin. Onko tuo ihmekään, kun en ole koko talvena yhtän urheillut. Mutta jostain sielun sopukoissa liikahti mukavasti, kun totesin asun olevan mitä mainioin töihin tai vapaa-aikaan: alla rento pellavapaita, päällä raitaa, jalassa buutsit tai korkoa. Pari viime viikkoa kun on kulunut trikoissa. Pellavapaita on Globalin, raidat Cos, bootsit Dune, lasit Fendi.

Koska naamassa ei ole meikin häivääkään, kätkin kasvot gretagarbomaisesti lasien taakse, ja lisäsin vähän valoa kuviin. Niin kuin sitä nyt tarvittaisiin lisää!
1
 
2

Muistatteko muuten tätä lorua: maitomaanantai, tikkutiistai, kellokeskiviikko, kiirastorstai, pitkäperjantai, lankalauantai, pääsiäissunnuntai?

Eli hyvää maitomaanantaita kaikille!


14 kommenttia:

 1. Voi Marjukka, kurja kuulla,että tauti on vaan jyllännyt! Toivottavasti pääset pian kunnolla kuntoon. Waude, mitkä buutsit! Just viikonloppuna haaveilin tuollaisista. Pitäisin niitä jakun & kapeiden housujen kanssa. No, haaveilin mä ballerinoistakin. Ihanaa, kun on mistä haaveilla : )

  VastaaPoista
 2. Heippa greettagarbo :D  Ikävä kuulla, että tautu jyllää vielä! Mutta kevättä kohti mennään, joten toivottavasti valo ja aurinko piristää! Hyvältä näytät, kuten aina. Bootsit on upeat ja housut tosi kivat. Muistuttaa tosi paljon Sandin ratsareita, joita olen himoinnut!

  VastaaPoista
 3. Buutsit ovat kivat jä lämpimätkin. Tulevat varmasti olemaan hyvällä käytöllä. Kiitti, on ollut ihan horror talvi suoraannsanoen, mutta kesää kohti...

  VastaaPoista
 4. En jaksanut enää olla trikoossa, vaan vetäisin lemppariraitani niskaan. Nyt vallan tarttis aurinkolaseja, kun vain ulos katsoo!

  VastaaPoista
 5. Pikaista paranemista, ikävä että tauti on kaatanut sinut!

  Mutta aivan ihanat nuo bootsit! Kelpaisi mullekin.

  VastaaPoista
 6. Ihana setti ja vau, mitkä kengät!! Täydellisen rouheat ja näenkö oikein, että metalliosat ovat kullan väriset? Sinä tosiaan et jätä mitään puolitiehen, täydellinen kokonaisuus :)  Pikaista parenemista sinne. Ja gretagarboilu on aina paikallaan.

  VastaaPoista
 7. Kiva asu, nuo housut on tosi kivan vaaleat beiget ja sopii hienosti raitapaitaan. Toivottavasti pian paranet!

  VastaaPoista
 8. Kurjaa, että vieläkin tauti vaivaa - mutta niin nämä tämän talven taudit on tupanneet tehdä. Harvinaisen freesiltä sä kyllä näytät taas, vaikka sairas vielä olet. Kyllä kun meikäläinen sairastaa, niin style on aikamoinen näky;)

  Aurinkoisia päiviä ja paranemisia♥

  VastaaPoista
 9. Paranemisia sinulle Marjukka. Todella kivat nuo saappaasi!

  VastaaPoista
 10. Mulla on jäänyt jonkinlainen termari päälle, lämpö nousee aina päiväksi, mutta laskee illaksi. Muuten olo olisi jo ihan ok... Kiitti, buutsinpitoa odotellessa.

  VastaaPoista
 11. Gretagarboilua pitää harrastaa, vaikka kävisi vain postilaatikolla!

  VastaaPoista
 12. Kiitti, sitä minäkin toivon. Ei oo kivaa tää...

  VastaaPoista
 13. Joo, naama vaan piiloon ja valoa Picasalla kuviin, niin kummasti freesiytyy. Usko pois, lähikuva ilman meikkiä olisi aika karsee.

  VastaaPoista
 14. Kiitti paljon! : D

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.