Tietoa mainostajalle ›

21.5.2014

Summer bag

Kun ilmat ovat näin upeat, tekee mieli vaihtaa kevyempään laukkuunkin! Pari vuotta kesäkassinani oli Kapp Ahlin korilaukku, mutta viime kesänä se tuli tiensä päähän.

Viime kesän Menorcan-reissulta löysin kivan korilaukun, jossa on ihan nahkahihnat (Kapp Ahl-laukussa oli tekonahkaa). Laukku on muutenkin tosi jämäkkää tekoa. Kesällä - no kesälläkin - kannan mukanani puolta omaisuutta aina vesipullosta varaneuleeseen... Nämä reissulaukut ovat siitä kivoja, että ne ovat usein paikallisen alueen tuotteita, kuten tämäkin, eivätkä maksa paljoa. Tämäkin laukku taisi olla alle kolmekymppiä. Kassissa on myös vetoketju, mikä on kiva lisä näin suureen laukkuun.

Nuo farkut sitten... En edes muista, kuinka vanhat ne ovat, mutta vanhat. Hyvin vanhat. Niissä on liian matala vyötärö ollakseen mukavat jalassa, mutta ne istuvat hyvin ja ovat ohuet. Merkki on Only. Rakastan bootcut-farkkuja, ja niitä on näkynytkin blogin historiassa alusta asti. Muistan jopa sen, kun ostin ensimmäiset bootcutini. Se oli vuosi 1998 ja merkki oli Gap. Ja siitä lähtien olen ollut koukussa. En ole koskaan välittänyt siitä, onko bootcut muotia vai ei, malli vain sopii lyhyisiin jalkoihini pillifarkkua niin paljon paremmin.

Paita on Lindexiltä, punoskorut Menorcalta, vyö Boomerangin Nectarinesta ja Geoxin koripohjasandaalit La Mattasta., Le Specs-aurinkolasit SOFiNAH Shopista.  
  My outfit: bag from Menorca, jeans Only, t-shirt Lindex, wedges Geox, belt Boomerang, sunnies Le Specs

Pieni sadepäivä on ihan tervetullut, sitten taas paistaa!

10 kommenttia:

 1. Bootcut on omakin lempparini, aina ollutkin. Niin monelle naiselle sopii paremmin hieman levenevä lahje, joka tasapainoittaa lantiota kivasti. Välillä niitä ei vain tunnu löytyvän mistään, pilliä pillin perään.. Ja jos satut kysymään asiasta, katsotaan kuin epämuodikkainta otusta maan päällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta taas aika monella merkillä on bootcutia, vaikkapa Leviksen Demi Curvella löytyy ainakin. Heh, nuoret naiset eivät taida bootcutista juuri perustaa... Onhan se kuitenkin klassikkofarkkumalli. : ) Minustakin bc tasoittaa nimenomaan lantiota ja kaventaa reittä.

   Poista
 2. Bootcutteja alkaa taas pikkuhiljaa löytyä kaupoista. Paluuta on tulossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö - olen ollut havaitsevinani myös aika hyvää valikoimaa.

   Poista
 3. Bootcut on minusta aina hyvä, pidentääkin ja tuo ryhtiä. Onneksi mullakin on niitä kaapissa vapaa-aikaan. Kiva ja yksinkertainen asu ja niin kaunis tuo kesälaukkusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farkut ja teepaita ovat ihan kiva kombo, jos ei tule liian kuuma. Näin muuten Sokoksella trumpettilajefarkut. Huh! Tuleeso SE muoti takaisin.

   Poista
 4. Bootcut on paras malli farkuissa! Kori on myös ihana, parhaita ovat tuollaiset tuliaiset matkalta, joilla on käyttöä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, korilaukku on kivan kesäinen. :)

   Poista
 5. Kauniit kuva, metsä on aina niin ihana kuvauskohde. IHanat farkut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Juu ei näitä raski pois laittaa!

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.