Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

24.6.2014

Grey and white

Tässä yksi asukuva viime viikolta, jolloin oli yhtenä päivänä peräti +16 lämmintä! Harmaa t-paita mbyM, bleiseri J. Crew`n, housut Zara, jalassa Converset.


Hyppyyn valmistaudu!


...ja samana päivänä vielä sisällä, kun ulkona alkoi taas vaihteeksi ripeksiä vettä!


My outfit from last week: pants Zara, t-shirt mbyM, jacket J.Crew, sunnies Prestige, watch Triwa

Mukavaa kesäpäivää!

10 kommenttia:

 1. Tämä yhdistelmä näyttää jotenkin raikkaalta ja erilaiselta päälläsi, kun yleensä taidat suosia enemmän maanläheisempiä värejä. :-) Mutta olet tainnutkin puhua jo aiemmin siitä, että musta on alkanut miellyttää pitkästä aikaa. Valkoinen bleiseri on kyllä upea yhdistettävä melkein mihin tahansa väriin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, nyt tosiaan tekee mieli hieman muuttaa väripalettia, tosin unohtamatta niitä omimpia värejäkään! Valkoinen bleiseri on tosi kiva ihan kaiken kanssa!

   Poista
 2. Miten sä jotenkin aina onnistut näyttämään niin, en tiedä, siltä kuin olisit kuin tehty asuusi! Tämäkin on siis niin kiva, rento, huoleton, hyvällä tavalla "tavallinen", kuintenkin niin chic ja trendikäs ja ennenkaikkea sun näköinen! Sellanen, että kun näen sun asun, niin kuuluu huokaus, et noi on JUST sellaset, missä mäkin nyt haluaisin olla. Puuttuu vaan toi valkoinen bleiska...
  Ei voi sanoa muuta kuin mitä mainoksessakin...Oo, I like your style!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, sinä ihana ystävä... Kiitos kovasti piristävästä kommentista!

   Poista
 3. Voi ihana mikä kokonaisuus. Joku tässä miellyttää nyt erityisesti silmää. Ehkä se on rennon tyylikäs joka tuossa inspiroi, mutta saman tyyppiset osat olisi itselläkin kaapissa. Ei kun kaivamaan siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, samaa olen minäkin huomannut, että inspis löytyy usein muiden blogeista, ja sit sitä huomaa, että hei, mullahan löytyy samat elementit itseltäänkin. Kivaa!!

   Poista
 4. Näytät todella hyvältä tuossa asussa :)

  VastaaPoista
 5. Moikka! Luin vanhoja postauksiasi, ja haluaisin kysyä, että mitä kaikkia vaateliikkeitä Menorcalta löytyy? :) Itse olen sinne ensi kuussa menossa niin olisi kiva tietää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menorca ei varsinaisesti ole mikään shoppailuparatiisi. Luitkin varmaan shoppailupostauksen, eli Jaime Mascaró löytyy saaren keskeltä, Maósta ja Ciutadellasta löytyy Stradivarius, Berscka... Siinäpä se oikeastaan. Mutta sitten löytyy kovasti valkoisia puuvillavaatteita, ihania punosrannekoruja, korikasseja, hattuja ja menorcalaissandaaleja.

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.