Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

10.7.2014

Isohiekalla

Olen sen verran lomamoodissa, että asukuvia ei tällä postauskerralla tule! : ) Maanantaiksi on kampaaja varattuna, jotta saan tämän haalistuneen kuontaloni muotoon ja kuosiin. Mutta sekin on lomaa, että ei tarvitse olla koko ajan kovin puunattu...

Olemme nyt Pietarsaaressa. Kävin tänään kahdessa loistoputiikissa kiertelemässä: Brosissa ja Blossomissa. Blossomista tarttui mukaan loistavalla aleprosentilla varustettu mekko. Brosissa olisin voinut poimia mukaan puoli kauppaa: jopa puoleen hintaan mm. By Malene Birgeriä, Filippa K:ta, Tigeriä, Boomerangia, Sebagoa jne...Eilen ja tänään olemme käväisseet myös Isohiekalla, joka ei ole varsinainen mainostettu uimaranta. Pikkuhiekalta löytyy kahvilat ja kioskit, mutta Isohiekalla on vain sitä hiekkaa ja kallioita. Pari uimakoppia löytyy, ei sitten muuta. Kävin eilen uimassa, vesi oli kylmempää kuin Oulun Nallikarissa.

Huomenna matka jatkuu sitten parhaimpaan paikkaan maailmassa, nimittäin kotiin... On jo ikävä!

Lämpöistä loppuiltaa!

4 kommenttia:

  1. Siis onko tämä Munsalassa sijaitseva Storsand, niin kuin täällä Vaasassa sanotaan? :) Vaiko joku Pietarsaarelainen beach? Ihanalta näyttää joka tapauksessa. Poikkesimme viime viikolla ohikulkumatkalla Pietarsaaressa Aspegrenin puutarhassa. Olipa aivan suloinen paikka. Lapset olivat sitä mieltä, että paikka oli kuin Muumilaaksosta, keltainen huvimaja oli kuulemma Hemulin talo jne. Sitten törmäsin Hesarin sivuilla juttuun pappilan remontista. kauniilta näyttivät sisätilatkin.

    VastaaPoista
  2. Oijok, Aspegren on ihana tähän aikaan. Ei, tää on Pietarsaaren Fäbodassa, ei varsinainen yleinen ranta.

    VastaaPoista
  3. Voi ihana mitkä seesteisen kauniit lomakuvat <3

    VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.