Marjukka

Sukelsin blogimaailmaan muutama kuukausi ennen omani perustamista helmikuussa 2011. Ajattelin, että kirjoittaminen ja kuvaaminen voisi olla hauskaa. Varsinkin, kun omanikäisten blogit olivat lähes kahden käden sormilla laskettavissa, ajattelin kantaa korteni kekoon.

Blogini on osoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut muodista, kauneudesta, hyvinvoinnista ja nautit elämän pienistä asioista. Sellainen minä olen myös, lisäksi intohimoinen kotoilija, hyötyliikkuja ja 1800-luvun kirjallisuudesta tykkäävä.

Bloggaamisessa on hienointa vuorovaikutus lukijoiden kanssa! On upeaa saada teiltä kommentteja ja sähköposteja. Myös toisiin bloggaajiin tutustuminen on ollut mahtavaa. Katsotaan, miten blogitieni jatkuu - suorana tai mutkitellen, mäkiä ylitellen.

Kiitos sinulle, kun luet blogiani!


I started to read blogs only a few months before starting my own. I thought writing and taking pictures could be fun. By blog is an escape from every day life. I write about my style, fashion, beauty and other fun things in my life. I love to interact with you, readers, and also it´s been great to meet others with the same passion. Thank you for reading my blog!
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.