Francesca tote

Syyslomalla kului pari päivää Helsingin kauppoja kiertäessä, ja pari kivaa juttua talven varalle löytyikin: talvisaappaat ja toppatakki, jotka esittelen joskus myöhemmin kun niiden aika on.

Sen sijaan en varautunut ollenkaan yllättävään rakastumiseen Stockmannin laukkuosastolla! Ah ja voi! Marc by Marc Jacobsin ihana, suklaanruskea Francesca totehan siellä roikkui näytillä. Olin kyllä tuuminut, että jo parhaat päivänsä nähnyt tummanruskea Longchampin Roseau joutaa pikkuhiljaa eläkkeelle työlaukun virastaan. Sen tilalle voisi tulla joku rento, silti tilava malli.

Kun peilailin laukkua kaupassa, se vakuutti minut ensikosketukselta. Kantokahvat olivat tukevat, laukku tilava, sisällä yksi iso vetoketjullinen tasku ja pari pienempää taskua kännyköille tms. Himmeäkultaiset koristeet olivat tyylikkäät, eivät ollenkaan liian blingit. Parasta oli kuitenkin laukun suklaanruskea nahka, joka oli Italiassa työstetty.

Kuulostaako rakastuneen puheelta? ; ) Kyllä vain! Itsekin yllätyin, että ostin Marc by Marc Jacobsia, sillä en ole ollut mikään ko. merkin innokkain fani.

Yön yli mietin ja sitten kurvasin ostamaan sen. En ole katunut – I love it!! Tulette varmasti näkemään sitä tulevissa asukuvissani. (On muuten ollut vähän huono omatunto, kun en ole postaillut asuja kunnolla vähään aikaan… Lupaan tehdä parannuksen asiaan.) Hauska yksityiskohta laukussa ovat myös kuusikulmaiset koristenapit tms., koska M by MJ-korvikseni ovat samanlaiset!

Mukavaa maanantaita kaikille!

Ps. Taistelu kaamosväsymystä vastaan on alkanut tosissaan: eilen kahvakuulaa, tänään sauvalenkki!

Share:

10 Comments

 1. Anonyymi
  24/10/2011 / 6:46 pm

  Pudotus arkeen mahtavan viikonlopun jälkeen olikin aika ankea, mutta reipas sauvalenkki auttoi! Ja laukku on todella tyylikäs niin livenä kuin kuvissa! 🙂 T-R

 2. Anonyymi
  25/10/2011 / 2:55 am

  Kiva laukku! Ihan sinun oloisesi :))Salille on tänään lähdettävä jahtaamaan kaamosväsymystä omastakin kropasta!Helena/Tavallista arkea

 3. Rilla
  25/10/2011 / 6:56 am

  Oi, ymmärrän rakastumisen oikein hyvin! Ihana laukku. Mun kaapista löytyy yksi kiva Mulberryn suklaan ruskea tote, mutta kaipaisin jotain hiukan toisenlaista vielä… Onhan lähestyvät syntymäpäivät hyvä syy?

 4. Evi
  25/10/2011 / 7:32 am

  Upea laukku! Teen itsekin usein niin, että mietin yön yli ennen ostospäätöksen tekemistä. Näin välttyy impulssiostoksilta, ja jos jäi kovasti mieltä vaivaamaan, silloin luultavasti oikeasti haluaa kyseisen ostoksen.

 5. Anonyymi
  25/10/2011 / 8:30 am

  T-R: oli vään nihkeää palata niin hauskan viikkiksen jälkeen arkeen!Helena: Kiitos! Liikunta on parasta huumetta!Rilla: Erittäin hyvä syy minun mielestäni. ; )Käytin samaa syytä.MarjukkaEvi: Näin on, hyväksi havaittu keino.

 6. BagMiss
  25/10/2011 / 1:33 pm

  Voih, on ihana! 😀 Käytännöllinen ja hyvännäköinen – ne ominaisuudet eivät aina kohtaa! Hyvä tuuri kävi sulla! Itse olen ollut ebay-haukkana lähiaikoina ja olen epätoivoisesti yrittänyt saada jotain uutta kokoelmiini. Mitään täydellistä ei ole löytynyt… 🙁

 7. Sarr
  29/08/2013 / 9:44 am

  Onko tämä laukku vielä käytössäsi, onko nahka kestänyt hyvin? Yritän löytyy kyseistä laukkua itselleni 🙂

 8. Marjukka
  29/08/2013 / 10:14 am

  Laukku on käytössä ja kestää kovaa kulutusta hyvin. Tsekkaa my-wardrobe.com, siellä tämä on ainakin mustana.

 9. Sarr
  29/08/2013 / 4:07 pm

  Onko tuo luotettava nettikauppa? Itse en ole koskaan kuullutkaan, oletko tilannut sieltä? Kiitos vinkistä!

Vastaa