Inspiraatioita

Tunnustan: nyt on motivaatio-ongelmia vähän joka suuntaan: arkeen paluuseen ihanan viikonlopun jälkeen, kodinhoitoon, liikuntaan, ruuanlaittoon… Mikä mättää? Harmaa, lokakuinen syyssääkö? Yritän tolkuttaa itselleni, että valitus pois, asiat ovat hyvin, arki on ihanaa. Niinkuin se oikeasti onkin!

Tein loppukesällä päätöksen. En valita mistään ainoanakaan terveenä päivänä elämässäni, ja opetella tietoisesti optimistisemmaksi ihmiseksi! Päätös on pitänyt hyvin, ja olen ollut tyytyväinen siihen, miten päättäminen on vaikuttanut arkipäivään. Olen todellakin ollut hyväntuulisempi ja iloisempi!

Mutta nyt on vähän tahmeaa… En silti aio alkaa valittaa, vaan tunnistan itsessäni tämän pienen pessimistisyyteen viittaavan tunteen. Siispä mietin, mistä saan iloa arkeen ja voimaa uuteen viikkoon.

Yksi asia voisi olla pukeutuminen!

Inspiraatioita haen paitsi lehdistä, myös netistä, kuten vaikkapa Stylebob.comin sivuilta! Ihanat värit, materiaalit ja yhdistelmät saavat minut inspiroitumaan ja miettimään sitä pientä, mutta merkittävää seikkaa: mitä laitan aamulla päälle…

Toivottavasti ette anna syyspimeyden masentaa, vaan löydätte omat tapanne jaksaa kohti talvea!

Miten sinä jaksat syksyn pimeissä, kerro meille!

Pictures borrowed from Stylebop.com

Share:

7 Comments

 1. BagMiss
  23/10/2011 / 4:57 pm

  Mullakin on kyllä valtavia motivaationpuutostiloja! 😀 Ei oikein tekisi mieli blogatakaan välillä… On ihan plääh-olo, kestää vähän aikaa tottua tähän pimeyteen. Töitäkin pukkaa ihan valtavasti tähän aikaan vuodesta!!

 2. Marjukka
  23/10/2011 / 6:52 pm

  Otan osaa… Ei vaan mahda sille välillä mitään, että ei meinaa päästä alkuun millään!

 3. Mia
  24/10/2011 / 7:16 am

  Niin ihanaa aikaa kun syksy onkin, tämä välivaihe, kun lehdet tippuvat ja lunta ei vielä ole kirkastamassa luontoa ja mieltä, on välillä raskasta. Ja huomenna tulee vielä yksi 40+ vuosi lisää…Mutta kyllähän piristivät valitsemasi asut, nyt iskee copycat! Onneksi sentään jotain vastaavaa voi rakennella oman vaatekaapinkin valikoimasta. Etenkin tuo harmaa poncho ja ruskeat saappaat, upea arkiasu, ollapa noin pitkät sääret…huokaus 😉

 4. Marjukka
  24/10/2011 / 8:33 am

  Onnea Mia! Jaksamisia sinne tästä pimeydestä huolimatta. Onneksi nyt paistaa aurinko, ainakin täällä etelässä.

 5. Anonyymi
  24/10/2011 / 4:58 pm

  Samaa mieltä.Etsitään positiivisia juttuja arjen tapahtumista ja pukeutuminen sekä sen suunnitteleminen on yksi mukava viete. Piristää kummasti, kun keksii uuden asukokonaisuuden omasta vaatekaapistaan!

 6. Alice
  27/10/2011 / 4:33 pm

  Aika makeen näköisiä yhdistelmiä! Mistähän löytäisi ponchon, jossa on hihat..?

 7. Marjukka
  27/10/2011 / 6:01 pm

  Kyllä niitä siellä täällä tulee vastaan! Ihana vaate!

Vastaa