Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

20.10.2011

Niks naks sanoivat sakset

...syyslomalla taitavan kampaajani Pirjon käsissä Hair Illusionissa! Toivoin vähän vaaleampaa lookia. Alle laitettiin vaaleaa kuparia pohjaksi ja päälle luonnollisenvaaleaa raitaa. Pirjo taiteili hiukset eteenpäin, mutta tässä mallissa on se ilo, että sitä voi laittaa itseasiassa aika monella tavalla. Heeeeei, postausidea!! - miten tätä mallia muunnellaan! Tietenkään en saa sitä yhtä kauniisti laitettua kuin Pirjo, mutta voipi yrittää.

On se mahtavaa, että uskaltaa antaa ammattilaiselle vapaat kädet. Hyvä minä. Nyt olen niin ihastunut lyhyeen tukkaan, etten haluaisi pitkää - no joo, pitkää ja pitkää - takaisin! Aamulla hiusten laitto käy nopeasti, ja voi käyttää ne liikenevät minuutit siistimpään silmämeikkiin! ;  )

Korvikset Susanne Friis Björner, villapaita Lexington

9 kommenttia:

 1. Uu, onpas tosi kiva malli hiuksissasi! Olen itse myös lyhyen tukan kannattaja eikä sen helmpompaa ja nopeampaa kampauksen tekoa ole kun aamulla tukka on kuosissa alle kymmenessä minuutissa :)Ainut "harmillinen" seikka on, että lyhyttä tukkaa saa leikata tosi usein kun haluaa sen pysyvän näpsäkässä mallissa. Mutta kuten totesit Marjukka, mikäs sen ihanampaa kuin istua oman tutun kampaajan tuolissa ja nauttia käsittelystä!
  Kiitti muuten asos-sivujen vinkistä jossain kirjoituksessasi; tilasin sieltä pikkujouluihin ihanan höyhenpäällysteisen pikkulaukun joka tuli tänään postissa.
  Aurinkoista syyspäivää, terkuin Mapsi

  VastaaPoista
 2. Kyllä vaan, edellinen väli oli viisi viikkoa, ja malli oli ihan ylikasvanut! Kiva, että sait hyvää vinkkiä! Mukavaa päivänjatkoa Sinullekin! : )

  VastaaPoista
 3. Kiva tukka! Ja hienoa, että olet itsekin nyt sitä mieltä, että lyhyt rules:)

  VastaaPoista
 4. Kylläkyllä, olen viihtynyt!

  VastaaPoista
 5. Tuo malli käy kyllä todella hyvin kasvoillesi ja on nuorentanut ilmettä. Eron huomaa hyvin, kun vertaa bannerissa olevaan kuvaan. Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Hyvää viikonloppua Sinullekin! : )

  VastaaPoista
 7. Kaunis väri ja hiusleikkaus. Kohtapa minäkin menen kampaajalleni :)
  Terv. Alice

  VastaaPoista
 8. Ihana leikkaus. Vie vuosia pois iästä ja väri kirkastaa ihoa kauniisti.

  Hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos kauniista kommenteistanne! Hyvää viikkistä!

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.