Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

26.10.2011

Päivän asu 26.10.

Kiitos teille ihanille laukkukommenteista! Oli tosi kiva lukea niitä.

Päivän asuni oli värikäs! (Oho, mistäpäin puhaltaa...?) Bleiserini on vuoden vanha heräteostos ja varsinainen outolintu kaapissani. Väri on kyllä mitä maukkain oranssiin taittuva punainen. Oli kiva pukea vähän väriä ylleen tänä harmaana syyspäivänä. Ja mikäs se kainalossa koreilee...


Välillä pitää huilata, kun poseeraaminen on niin rankkaa, hihi...

Tässä yritetään esitellä mutterikorviksia - laukussa kun on samanlaiset koristemutterit!

Huomenissa sitten meikkivoidejuttua, sillä olen vaihtanut merkkiä. Olen yleensä merkkiuskollinen, sillä olen tosi laiska kosmetiikan kokeilun suhteeen. Meikkivoiteen pitää pysyä sekaihollani koko päivän, sillä en ehdi meikkiä päivän aikana korjailemaan.

Paitis Esprit, bleiseri More&More, farkut Zara, saappaat Marc O´Polo, korvikset ja laukku Marc by Marc Jacobs, vyö Abro.

13 kommenttia:

 1. Sun kuvat on aina niin ihanan raikkaita, niissä on onnistunut valaistus ja värit! :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos, mut mun pitäisi mennä järkkärikameraoppiin ja lujaa... Haluaisin opetella kuvaamaan muutenkin kuin automaatilla. Jossain vaiheessa joku viisaampi kaverini saa luvan opettaa mua tässä asiassa! Kuvat käsittelen Picasassa ja lisään viime silauksen Picnikissä.

  VastaaPoista
 3. Ihanan raikas asukokonaisuus. Jotenkin tulit hymysi kera vielä selkeämmin kuvasta esille tuon pirteän punaisen bleiserin "takaa".

  -jaana-

  VastaaPoista
 4. Yhdyn samaan BagMissin kanssa, kuvasi ovat aina niin onnistuneita. Ottaako sinusta joku kuvat vai käytätkö itselaukaisinta? Asu on kyllä kiva ja ihana väri piristys harmaaseen päivään. :)

  VastaaPoista
 5. Jaana: Se on kumma, miten sitä väriä on niin vaikea pukea ylleen, vaikka näyttäisi paremmalta kuin mustassa...harmaassa...

  Riina: Mies kuvaa yleensä, mutta eiliset kuvat otin ensi kerran itselaukaisijalla. Siinä meni vähän enemmän aikaa!

  VastaaPoista
 6. Punainen sopii sulle erittäin hyvin! Tuo just se ainoa punaisen sävy mitä multa löytyy. Tasan yksi neule :) Mutta on ollut koko jakkupuku ja ihana rilsin villakangasbleiskakin joskus. Pitäisi varmaan laajentaa taas!

  VastaaPoista
 7. Aivan samaa mieltä Rillan kanssa: punainen sopii sulle erittäin hyvin! Olet niin kauniina muttereinesi ;) Bleiskasi oranssahtava punainen on mitä upein väri. Mä en tule ikinä uskaltamaan! Korkeintaan rannekorun ranteeseen.

  VastaaPoista
 8. Syksynaisen bleiseri. Asusi ovat aina kauniita ja tyylikkäitä, mutta tässä on vielä erityistä särmää.

  VastaaPoista
 9. Uusi lukija ilmoittautuu! Löysin tieni tänne ja liityin mukaan. Pukeutuminen kiinnostaa kovasti ja nimenomaan tälläinen aikuisten naisten pukeutuminen, kun omakin ikä alkaa tuota pikaa nelosella :) Terveisin Satu (jostain syystä pystyin kommentoimaan tänne vain nimettömänä...)

  VastaaPoista
 10. Rilla: Mullakin on joskus ollut punainen duffelitakki, pari(kyt)vuotta sitten... : )

  Ania: Mä olen mutteritäti! ; ) Punainen mulla pitääkin olla oranssinpunaista, syksynainen kun olen. Rohkeasti vain oman värikartan punaisia kokeilemaan!

  Marjukka

  Tuija: Kiitos!

  Satu: Ihanaa kun löysit tänne, tervetuloa!

  VastaaPoista
 11. Kääk, kommenttikenttä takkuili taas...

  Marjukka

  VastaaPoista
 12. Onpas kiva setti. Tosi hyvin toi punainen sopii sun kampaukseen, kertakaikkisen pirteä kokonaisuus!
  -Marjuli

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.