Tyylikkäitä naisia

Postauspääni löi tyhjää. Muistikirjassani olisi ollut listoja mahdollisista aiheista, mutta minkään teko ei nyt oikein napannut. Selailin nettiä, ja vastaan tuli kuvia Jennifer Anistonista. Ja niinpä keksin esitellä teille ”suosikkinaiseni”.

Suosikkinaiseni ovat tyylikkäitä, charmantteja ja hauskanoloisia naisia. Vaikka tyylikkäitä naisia on pilvin pimein, näissä viidessä on jotain syvemmältä sykähdyttävää: charmi, lumoava kauneus, elämäntarina, auringon ja meren tuulahdus, veikeä hymy…

1. Jennifer

Tyylikkäin nainen forever and ever. Jennifer on ” a girl next door”, jonka yksinkertainen tyyli on kertakaikkiaan tyrmäävän upea. Hän ei koskaan näytä siltä, että yrittää liikaa. On sitten jalassa farkut tai päällä mekko tai pitkä iltapuku – hän on upea.

2. Audrey

Olin kaksitoistavuotias, kun sain katsoa iltamyöhällä tulevan My Fair Ladyn. Rakastuin elokuvaan totaalisesti, ja olen siitä lähtien jumaloinut häntä. Seuraavat Audrey-elokuvat, jotka lapsena katsoin olivat Loma Roomassa, Kaunis Sabrina ja Nunnan tarina, jota inhosin. Nyt aikuisena varmaan senkin ymmärtäisi toisin. Aamiainen Tiffanylla kuuluu myös suosikkeihin, mutta luin Truman Capoten kirjan ennen kuin näin elokuvan.

Osaan My Fair Ladyn kaikki laulut ulkoa, ja olen niitä esittänytkin! Audreyn elämänkerrat on luettu ja dokumentit katsottu. Hänen elämäntarinansa oli kiinnostava ja hyvin, hyvin liikuttava.

3. Maija

Maija Lehmusvirta, MTV3:n ankkuri on ainoa suomalainen listallani. Toki suomalaisnaisissakin on tyylikkäitä, mutta en oikein keksinyt ketään jonka tyylistä todella pidän. Maijan tyyli senkun paranee. Netistä ei löytynyt kivoja kuvia hänestä, mutta aina iloitsen kovasti, kun Maija on työvuorossa – kun kiinnostaa niin kovasti mitä hänellä on yllään!

4. Madeleine

Ruotsin Madeleinella on kaikkea, mitä voi elämältä toivoa: hän on nuori, kaunis, rikas ja vielä prinsessa… Silti rakkaudessa niin petetty. Madeleinen juhlatyyli on varsin koristeellinen, hän suosii juhlapuvuissaan röyhelöitä ja pitsejä, ja ne sopivat hänelle. Vaikka prinsessasisaruksista symppaan enemmän Victoriaa, Madeleinen kuvat pitää silti aina katsoa tarkkaan.

5. Reese

Pikkuruinen Reese on listani musta hevonen. Jo Blondin kostosta lähtien olen sympannut tätä blondia, joka on loistava komedienne. Oscar tuli Walk The Line-elokuvan June Carter Cashin osasta. Tykkäsin tosi paljon puvustuksesta elokuvassa Sweet Home Alabama, joka on täydellinen hyvän mielen elokuva! Reesen tyyli paranee koko ajan, ja punaisella matolla hän on aina upea. Tässä naisessa on charmia!

Kuudentena listallani olisi hyvä ystäväni Eeva, joka on aina ollut inspiraationa minulle niin pukeutumisessa kuin elämäntavoissakin! Kolmikymmenvuotisessa ystävyydessä on koettu jos mitä, ja tyyli-ja muotiasiat ovat olleet molempien sydäntä lähellä jo teinistä. Välillä nauretaan niille nuoruuden muotikokeiluille, joihin on tullut sorruttua!

Hei nyt gallupia teidän suosikkipukeutujistanne!

Pictures borrowed by Google

Share:

11 Comments

 1. BagMiss
  16/10/2011 / 3:10 pm

  Pistitpä vaikean kysymyksen! Tuohon täytyy nyt kai sitten sanoa, että suosikkipukeutujani ovat Olivia Palermo, Audrey Hepburn, Leighton Meester… Näitä löytyy varmasti vielä lisääkin! 😀

 2. Tickler
  16/10/2011 / 4:49 pm

  Ihan on samat suosikit täälläkin (paitsi Eeva, jonka pukeutumista en ole tuota yhtä kuvaa lukuunottamatta nähnyt. Vielä :D).Kotimaisista pidän Eija-Riitta Korholan tyylistä. Hän uskaltaa räväyttää, mutta pitää silti oman lookinsa.Taisit aikaisemmin puhua Gloria-lehden siitä "Minun tyylini" -sivusta (tai mikä lie sen nimi olikaan)? Minusta se on ihan parasta ollut koko ko. lehdessä ja SARA:ssa luen aina ensimmäisenä vastaavan sivun.

 3. Anonyymi
  16/10/2011 / 5:17 pm

  Oo, olen otettu että pääsin listallesi! Ja vielä upean Jenniferin kanssa. Eeva

 4. Rouva V.
  16/10/2011 / 5:27 pm

  Allekirjoitan "listasi" 🙂 Ihanaa, että sieltä löytyi myös suomalainen kaunotar! Useinhan tyyli-ikoneiksi mielletään vain nuo Hollywoodin kaunottaret jne.. Mielestäni Eija-Riitta Korhola on aivan upea suomalainen nainen, esim. Linnan juhlissa hän on ollut mielestäni upein ilmestys monena vuonna! :)En ole aiemmin blogiisi kommentoinutkaan, vaikka pari kk olen kyllä tiiviisti jo seuraillut.. Aivan ihanaa lukea tällaista aikuisen naisen blogia, ja lukea intresseistäsi! Itse olen 30+ kahden lapsen äiti, ja aina mielenkiinnolla tulen lukemaan tuoreimmat "sanomasi" 😀 Niin hienoa nähdä nainen, joka ei olekaan lapsen saamisen myötä unohtanut itseään, taikka jämähtänyt sinne nuoruusvuosiin, niin sanotusti. Ei saisi tietysti yleistää, mutta asun itse pienellä paikkakunnalla, ja tuntuu että täällä päin joutuu lähinnä selittelemään syitä, jos päällä on jotain siistimpää ja harkitumpaa! (eli kulahtaneet farkut ja 15 v. vanha, kaikenkirjava tuulitakki on täällä sitä normipukeutumista, ja sopii tietysti tilanteeseen kuin tilanteeseen)Moni saa iässäni sen kuuluisan ikäkriisin, kun huomaa ettei olekaan ikinuori.. Itse olen mahdottoman ylpeänä Aikuinen Nainen, Äiti ja Vaimo!Kiitos blogistasi! Jatkoa odotellen 🙂

 5. Marjukka
  16/10/2011 / 5:38 pm

  BagMiss: Audrey on varmasti monen suosikki!Tickler: Ihan totta, Eija-Riitta on tosi kaunis. Samoin Paula Heinonen ja Tarja Rantanen.Eeva: Tottakai olet listallani! : )Rouva V: Kiitos ihanasta kommentista! Ihan samaa mieltä Eija-Riitasta! Kiva kun olet löytänyt blogini. Kyllä mulla on ollut omat ikäkriisini ennen neljääkymppiä, ja varmaan tulee ennen viittäkymmentä uusi… ; )

 6. www.muotisalonki.com Tuija
  16/10/2011 / 7:51 pm

  Minun, ehkä poikkeava mielipide, välittyy jo Muotisalongissa. Olen kuolettavan pitkästynyt ulkomaisiin julkkiksiin median tyylijutuissa. Ovathan he upeita, mutta heillä onkin kaikki raha ja ammattilaiset takanaan. Ja nykyään vielä kuvatkin manipuoloidaan. Sinun listaltasi kolahtavat siksi vain Maija ja Eeva (Eevasta olisi mukavaa nähdä muitakin asukuvia, vink vink). Suosikkipukeutujiani ovatkin nykyään aikuiset muotiblokkaajat, ja myös sinä heidän joukossaan, Marjukka.

 7. Marjukka
  17/10/2011 / 6:30 am

  Totta joka sana. Näyttelijöillä on ammattitreenaajat, kokit, stylistit jne. Eevasta saisikin hyvän tyylijutun, valitettavasti välimatka tällä hetkellä estää sen tekemisen. Unihdin mainina muuten Niina Kurkisen. Hänellä on kiva tyyli, vähän niinkuin Maliallakin!

 8. Mia
  17/10/2011 / 11:55 am

  Lisäisin listalle vielä Helena Karihtalan. Klassisen hillitty tyyli. Ihailen aina pukeutujia, jotka hallitsevat pelkistetyn mutta naisellisen tyylin.

 9. Marjukka
  17/10/2011 / 3:36 pm

  Mun makuuni vähä liian pelkistetty, mutta kaunis nainen hän on!

 10. Anonyymi
  18/10/2011 / 3:29 pm

  Minunkin suosikkini tuo Jennifer Aniston, niin luonnollinen ja klassisen tyylikäs. Lisäksi ehdoton suosikkini on juontaja Ellen Degeneres, kursailematon, tyylikäs ja raikas tyyli & lyhyt hiusmalli on aivan ihana! Marjukka: pikkujoulut kolkuttelevat pian ovella, mitä omaan pikkujoulutyyliisi kuuluu?Tuulista illan jatkoa, terkuin Mapsi

 11. Marjukka
  18/10/2011 / 3:49 pm

  Voi joo, Ellen on tosi staili, ja hänellä on ihana hymy! Pikkujoulut – jee! Meidän työpaikan pikkujoulut ovat yleensä olleet teemabileet, joten pukeutuminenkin on vielä auki. Miehet ja naiset järjestävät vuorovuosina, ja ohjelma on ollut aina aivan huippuhauskaa! Tänä vuonna järjestävät miehet. En tiedä vielä pukukoodia, mutta toivottavasti saa jotain nättiä laittaa ylle. Lisäksi mietinnässä on, josko jaksaisi järjestää kavereille glögikutsut. Palaan vielä tähän pikkujoulujuttuun, kiitti ideasta!

Vastaa