Upea Eija-Riitta

Kiitos kommenteista liittyen postaukseeni tyylikkäistä naisista. Ahkera meppimme Eija-Riitta Korhola oli mainittu pariinkin otteeseen, ja todellakin: tässä on oman postauksen ansainnut nainen.

Eija-Riitta on Linnan juhlien seuratuimpia kaunottaria, ja olen aina innolla odottanut hänen juhlalookiaan. Joka kerran hän on ollut näyttävä, vaikka puvut aina eivät ihan onnistuneimpia valintoja olisivatkaan olleet. Joistakin olen pitänyt, joistakin en. Hän kuitenkin uskaltaa näkyä ja säihkyä upean aikuisen naisen tavoin, eikä taatusti pelkää kokeilla uusia lookeja.

Kuva: Jari Suominen
Alla netistä löydettyjä iltapukuja Linnan juhlissa. Olisi kivä nähdä hänellä joku ihan simppeli, kapea, kevyt iltapuku näiden raskaiden helmojen sijaan, vaikka näyttäviä ne olisivatkin.

Espanjalainen flamenco-luomus herätti huomiota. Voi, kun ryhti olisi ollut vielä parempi. Oikeanpuoleinen mekko ei ollut paras valinta, vaikka korostaa jälleen kauniisti Eija-Riitan kaunista hartiaseutua.

Jos saisin pukea Eija-Riitan Linnaan tänä vuonna, voisin ehdottaa vaikkapa näistä seuraavia ihanuuksia Net A Porterilta:

Hopeanhohtoisessa juhlapuvussa olisi tyylikäs… Nämä kaikki ovat todella kauniita.

Väriä! Keskimmäinen on raikas, punaisissa Eija-Riitan oma figuuri näyttäisi upealta!

YSL:n puvun seksikkyys on selkäpuolella. Donna Karanin puku sopisi Eija-Riitan omiin väreihin. VB:n puvussa on dramatiikkaa, mutta kauniit linjat.

Jos näistä saisin valita, ottaisin Eija-Riitalle YSL:n mekon. Siinä olisi ihan toisenlainen juju kuin Eija-Riitan tähänastisissa mekoissa. Sitten hiukset kiinni rennon huolettomalle nutturalle niskaan, vähän smoky eye-silmämeikkiä, näyttävä kullanvärinen cuff-koru ranteeseen, kullanväriset pienet korvikset ja ei kun juhlimaan!

Mikä puku pukisi teidän mielestänne Eija-Riittaa parhaiten?

Pictures by Google and Net A Porter netshop

Share:

17 Comments

 1. Anonyymi
  19/10/2011 / 8:17 am

  Se täytyy sanoa, että Korhola erottuu vaatevalinnoillaan myönteisesti ja käyttää ilmeisen paljon rahaa vaateostoksiin. Hän on myös kuvauksellinen, koska onnistuu etenkin valokuvissa. Olen nähnyt Korholan "luonnossa" tämän vuoden aikana n. viisi kertaa (Helsingin keskustassa, Stockmannilla etc.) ja joka kerta hän on ollut ihan järkyttävän meikattu, siis todella paksu sekä vähän levähtäneen näköinen meikkikerros kasvoillaan. Jostain syystä myös olemuksensa on ollut hyvistä vaatteista huolimatta vähän suttuinen. Joskus "less is more".

 2. Anonyymi
  19/10/2011 / 9:04 am

  Eija-Riittaa pukisi parhaiten hieman parempi itsetunto ettei sitä tarvitsisi korostaa ajoittain myötähävettävällä paljastelevalla tyylillä ja lausunnoilla. Tähän liittyy myös se että voi että kun hän jättäisi tuon botoxin käytön vähän vähemmälle: otsasta voisi katsella elokuvia! 🙁 Niin hurjan kaunis kuin onkin niin onko sen kääntöpuoli ettei uskalleta tyylikkäästi vanheta? Tekee hallaa tuolla ulkonäössä väenväkisin roikkumisellaan kaikille näyttäville naisille. Hän olisi todella upea vähän pienemmilläkin fanfaareilla if you get my meaning.

 3. Marjukka
  19/10/2011 / 11:05 am

  Anon1: E-R todellakin onnistuu valokuvissa ja on tosi kuvauksellinen.Anon2: Eiköhän jokainen saa vanheta omalla tavallaan, eikös vaan?

 4. Mia
  19/10/2011 / 11:28 am

  Donna Karanin eka puku on kaunis, aikuisen naisen iltapuku. Ei liian tyrkysti paljastava, myös ihanan tyylikäs väri. Samaa mieltä, miltei aina less is more, etenkin iän myötä se vain korostuu. Mutta Eija-Riitan vaatteet ja niiden värit kyllä miellyttävät yleensä, hiusvärikin kaunis.

 5. Anonyymi
  19/10/2011 / 12:09 pm

  Pointti Korholan kohdalla minulla olikin että Eija tuntuu nimenomaan pelkäävän ja PALJON vanhenemista, ei kai muussa tapauksessa toimisi ajoittaisen ylilyövästi. Hassua sinällään, eikö usko että on tullut ja pysyy julkisuudessa asiantuntijuudellaan…eli siis, että onko omasta mielestäänkin ollut varsinkin alussa enemmän tyhjää, kaunista kuorta joka sen takia sai palstatilaa ja kuulijoita? Sen ajatusmallin mukaan hän siis pelkää että ulkonäön vääjämättömän rapistumisen myötä menisi muukin pätevyys. Toivon ettei näin ajattele. :)Anon2

 6. Marja
  19/10/2011 / 2:38 pm

  Minä kuuluun Eija-Riitan ihailijoihin – sen kummemmin puuttumatta siis mihinkään muuhun kuin hänen ulkonäköönsä. En ole naista livenä nähnyt mutta kuvissa on mielestäni aina yhtä kaunis. Ja tuo linnanjuhlien puku missä beige päällisosa ja alaosa valkeaa on ollut yksi suosikkini kautta aikain… niin ihana puku. Ilmeisesti tarkoitit siis juuri sitä, ettei sinun mielestäsi ole kaunis? Mun mielestä niiiiiiin kaunis, ja tuo koru myös aivan ihana!Jos noista alemmista puvuista valitsisin, niin ehdottomasti tuon upean Marchesan puvun. Sekä malli että väri miellyttää kovasti. Itselleni ainakin kelpuuttaisin tuon 😉

 7. Anonyymi
  19/10/2011 / 2:43 pm

  Minä ihastuin eniten Marchesan iltapukuun ja myös ensimmäinen Donna Karan puku on hyvin tyylikäs. Sopisivat varmasti rouva Korholallekin.:)-M-

 8. Marjukka
  19/10/2011 / 3:03 pm

  Mia: Voi joo, kaikki nämä puvut sopisivat hänelle (minun mielestäni)ja loppu onkin sitten oman maun kysymys! :)Marja: Nyt voidaan kiistellä makuasioista, hih! ; ) Koru on minustakin upea. Oma suosikkini on musta look, vähän tavallista dramaattisempi ilme.M: Marchesa on ah niin naisellinen! Sen kanssa ei voi mennä vikaan.

 9. BagMiss
  19/10/2011 / 3:44 pm

  Itselleni valitsisin Gianbattista Vallin puvun ja Eijalle saman. Aikuisen hoikan/normaalivartaloisen naisen juhlapuvun pitää mielestäni olla ryhdikäs ja istuva, löysät ja lepattavat pukevat parhaiten nuoria. Empä rupea kuitenkaan makuasioista kiistelemään! 🙂 Kaikki valitsemasi mekot olivat upeita! 😀

 10. Anonyymi
  20/10/2011 / 1:54 pm

  Oih, mielestäni Eijalle sopisi tuo sininen Williamsonin puku… ja oikeastaan kaikki muutkin. Hänellä on kauniit käsivarret ja olkapäät, kyllä niitä sopii esitellä. Olen myös aivan läheltä tavannut Eijan, ystäväni kuuluu hänen tuttavapiiriinsä ja sain kunnian osallistua pieneen keskusteluun hänen kanssaan. Hän on luonnossakin todella kaunis, jos mahdollista vielä kauniimpi kuin kuvissa. Mielestäni ei missään nimessä liikaa meikkiä, mutta kuitenkin todella taidokkaasti meikattu. Kaunis, siro, huoliteltu ja tyylikäs nainen 🙂

 11. Marjukka
  20/10/2011 / 3:25 pm

  Minustakin E-R esittelee juuri oikeita kohtia (decoltee, käsivarret), kun vartalo kerran sallii. : )

 12. ania
  22/10/2011 / 7:22 am

  Olen aina ihaillut Eija-Riitan asuvalintoja niin arjessa kuin juhlassakin. Livenä olen nähnyt kaupungilla muutaman kerran ja lähinnä yllätyin E-R:n lyhyydestä, kuvittelin pidemmäksi. Itse valitsisin esittelemistäsi ehdottomasti Marchesan kauniin, kuvassa harmaanbeigen juhlapuvun ja mielelläni näkisin sen myös Eija-Riitan päällä. Näin kerran vuosia sitten TV:ssä E-R:lla kauniin hihattoman arkimekon, enkä ole vieläkään unohtanut sitä. Moni asu ei tee minuun moista vaikutusta. Olen myös MTV3:n uutisankkuri Maijan suuri ihailija ja hänen asujaan bongaan Helsingin kaupoista – toisin kuin sitä Eija-Riitan mekkoa.

 13. Marjukka
  22/10/2011 / 4:20 pm

  Sitten meitä on kaksi Maijan fania! Minusta hänellä on ihana tyyli, vähän tyttömäinen jopa, mutta ehdottomasti hänelle sopiva!

 14. Eija-Riitta Korhola
  20/04/2012 / 8:48 am

  Sain tänään ystävältä vinkin tästä ystävällisestä blogipostauksesta – kiitos kivoista kommenteista, olen otettu. Kaipasit minulta vähän kevyempää juhlalookia, ja näytän paria mekkoa joissa olen ollut Linnassa, muistaakseni vuosina 2000 ja 2004. Olisiko näissä sitä jotainTätä uusiokäytin 50-vuotisjuhlillani: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=450814850885&set=t.100001450950306&type=3&theaterja tätä esikoisen häissä: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=108740845885&set=t.100001450950306&type=3&theaterYstävällisesti, Eija-Riitta Korhola

 15. Marjukka
  20/04/2012 / 11:28 am

  Voi mikä yllätys, että kävit kommentoimassa! : ) Odotellaan taas, minkälaisessa puvussa menet Linnaan tänä vuonna, taatusti itsesi näköisessä ja naisellisessa kuitenkin. Kiva, kun kävit blogissani ja tervetuloa toistekin!

 16. Marjukka
  20/04/2012 / 11:47 am

  Joo, huomasin, että tuo toinen linkki ei toiminut. Olet kyllä niin säikyvä noissa kuvissa!! : D

Vastaa