Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Boomerangin neuleet

…ovat ihania! Neulefiiliksissä mennään tänäänkin! Ilmeisesti hiljainen, kylmä päivä on inspiroinut minua pukeutumaan villaan. Olen fiilistellyt Boomerangin nettikaupan sivuilla merkin kivoja vaatteita ja kokosin suosikkinineuleitani alle pariin kollaasiin. Sääli vain, että kauppa ei toimita muualle kuin Ruotsiin, harmiharmiharmi!!! 

Kaikki neljä olisivat monikäyttöisiä ja rentoja. Boomerangin vaatteissa on erinomainen hinta- ja laatusuhde. Merkkiä myy Helsingissä ainakin Nectarine ja Sellon URB Clothing.

 Arvatkaapa suosikkini! Se on beige neuletakki vyöllä, tosi, tosi kaunis!

Nyt taidan käpertyä sohvannurkkaan katsomaan leffaa. Pieni kuumetauti iski, ja nyt ei auta kuin huilata vain!
Leppoisaa sunnuntaita!

Share:

6 Comments

 1. Anonyymi
  marraskuu 6, 2011 / 3:37 pm

  Huilia ja lepoa sinne. Laitoin Boomerangille kesällä meilia, että miksi ette toimita Suomeen? Kuulemma ovat enemmänkin saaneet kyselyjä asi neasta… Toivottavasti saavat tarpeeksi, että alkaisivat toimittaa meillekin :).Beige neuletakki on tosi kaunis, luonnonvalkoinen neulekin on ihana.PS. Womenakin myy Boomerangia.-jaana-

 2. Marjukka
  marraskuu 6, 2011 / 4:04 pm

  Pitääpäs sitten ahdistella sinne itse kunkin! Tosiaan, Womenakin myy. Boomerangilla oli joskus oma liikekin P-Espalla.

 3. Anonyymi
  marraskuu 6, 2011 / 4:04 pm

  Blogisi taitaa saada kovasti uusia lukijoita, minäkin löysin ihanan blogisi joku viikko sitten. Tämä on niin tyylikäs ja lämminhenkinen blogi aikuiselle naiselle. Olen suorastaan ahminut aikaisempia postauksiasi ja odottelen innolla uusia. Kauniita neuleita olet löytänyt, kuinka ihanaa onkaan pukeutua lämpöiseen neuleeseen tässä syksyn pimeydessä ja kylmyydessä. Paranemisia sinulle! t. Elise

 4. Marjukka
  marraskuu 6, 2011 / 4:12 pm

  Für Elise: Kiitos niin kauniista sanoistasi! Kiva kun tykkäät lukea tätä!: )

 5. Maati
  marraskuu 6, 2011 / 7:31 pm

  Ihania neuleita! Pöh, minäkin katselin yhtä neuletta ja ajattelin tilata, mutta harmi sitten etteivät toimita tänne, epäreilua! Tuo ylin vaalea olis näistä mun lemppari.

 6. Marjukka
  marraskuu 6, 2011 / 7:44 pm

  Ehkäpä alkavat tilata, jos sinne oikein pommittaisi!! : )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *