Inspistä talvilookiin Jenniferiltä

Ihana Jennifer Aniston oli inspiraationi tähän kollaasipostaukseen! Jennifer inspiroi minua kaikin tavoin, mutta aina vain ihailen hänen tyyliään! Samantapaisia vaatteita löytyy varmasti tuhansien naisten kaapeista, ja taas saa varmistuksen siitä, miten hyvältä näyttävät esimerkiksi kamelinvärinen takki farkkujen kanssa. Ja eipä unohdeta niitä aurinkolasejakaan…!

 Nyt niin muodikkaat high knee-saappaat (ja missä värissä!) harmaan takin kanssa ovat tosi kauniit. Tämä ensimmäinen asu on suosikkini. Lieneekö oikeanpuoleinen kuva jostain elokuvasta? Hoikentavan vaikutuksen luo ruskean hameen jatkona ruskeat sukkahousut ja mary janet.

 Jennifer suosii isoja huiveja. Niitä näkyy olevan vähän joka kuvassa.

Toinen suosikkini, kamelinvärinen takki ja farkut. Oikeanpuoleinen pikku rotsi on kaunis, samoin näyttävät aurinkolasit.

Välillä tuntuu siltä, että päivästä toiseen vetää päälleen samoja rytkyjä… Farkut-paitis-villatakki-linjalla ollaan menty tämä viikko. Nyt kuitenkin taas sain innostusta suunnitella huomisen asuni vähän paremmin, huomenna siitä kuvaa!

Share:

8 Comments

 1. Maati
  16/11/2011 / 6:58 pm

  Kauniita asuja tosiaan, eka samoin on suosikkini näistä ja Jennifer itse on niin suloinen. Kameli ja farkunsininen sopii kyllä hienosti yhteen.

 2. Anonyymi
  16/11/2011 / 7:29 pm

  Luulisin, että tuo elokuvasta napatuksi kuvaksi epäilemäsi on leffasta, jossa Aniston näytteli floristia. En nyt muista nimeä enkä juontakaan, mutta muistan minkälaisia vaatteit hänellä siinä oli :). Toki en ole varma juuri tuosta asusta, mutta luulen sen olevan ensitreffien asu leffan miesnäyttelijän kanssa.

 3. Anonyymi
  17/11/2011 / 4:53 am

  Kävin tarkistamassa ja oikealla ylhäällä oleva asu on elokuvasta Love Happens eli puvustajan valintaa. Tosin saattaapi olla, että Jenniferin asut ovat muutenkin stylistin valkkaamia, vaikka tuollainen perusfarkkulinja ei siltä ehkä vaikutakaan.

 4. Marjukka
  17/11/2011 / 9:07 am

  Silti kaunis asu ja inspiroiva! : )

 5. Mia
  17/11/2011 / 9:32 am

  Ihanan mutkattoman tyylikästä!Kyllä vaan pehmät, neutraalit värit rulettavat. Ruskeat sukkikset näyttävät hyviltä. Ja totta, aurinkolasit pitää itsekin muistaa, viimeistelevät lookin ja sopivat migreenipäälle muutenkin. 🙂

 6. Marjukka
  17/11/2011 / 4:19 pm

  Samaa mieltä kaikesta!

 7. Riina
  18/11/2011 / 12:29 pm

  Ihania asuja ja nuo isot huivit näyttävät kyllä hyviltä. 🙂 Mukavaa viikonloppua sinne!

 8. Marjukka
  18/11/2011 / 5:00 pm

  Kiitos samoin!

Vastaa