Näillä tuotteilla syntyi juhlameikki

…pikkujouluihin. Eräs lukijani pyysi, jos voisin kuvata tuotteet, joilla tein meikin. Joten tässä tulee:

1. Pohjaksi Diorskin Forever sävy 010. Tämä meikkivoide on siinä mielessä loistava, että hyvän pysyvyyden liäksi siinä on aurinkosuoja 25. Vähän aikaahan sitten ostin Blascoa, mutta kyllä tämä vie voiton. Luomille tupsutan Lumenen kivipuuteria.

2. Kasvot varjostan kevyesti Maybellinen aurinkopuuterille ja lopuksi Rimmelin poskipuna (tai Cliniquen,en muista kumpaa käytin, mutta samansävyisiä) 016 Misty Rose.

3. Luomille pohjaksi Isadoran Smoky Eyes-paletin vaaleinta väriä, varjostukset tummimmalla. Tämä paletti maksoi Stockmannilla vuosi sitten 22€, ja on aivan loistava hinta-laatusuhteeltaan. Pigmenttiä löytyy ja pysyy koko päivän.

 4. Kulmat sävytän kynällä, ja saan samalla täytettä ohuihin kulmiini. Silmän ulkorajaukset teen make Up Storen kakkurajausvärillä. Sisärajaukset taiteilen Rimmelin vedenkestävällä kynällä. Sisärajausta saa kyllä siistiä illan mittaan, ei se niin vedenkestävää kuitenkaan ole.

5. Ripsiin sudin taivuttamisen jälkeen Lumenen ripsiväriä, josta pidän paljon – ei varise ja lähtee puhdistusaineella kätevästi.

6. Huulet pohjustan Guerlainin mainiolla pohjustuspuikolla. Rajaan huulet Max Factorin rajauskynällä no 10 Ruby. Huulipunana suosin Lorealia, tässä sävy 630, Matte beige. Smash Boxin huulikiilto viimeistelee huulimeikin.

Eli ihan markettituotteilla mennään muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Pohja, kulmakynä, luomiväri ja huulten pohjustusvoide ovat minulle ne tärkeimmät tuotteet. Toivottavasti saitte vinkkejä ja inspistä meikkaukseen! Minulta toivottiin myös arkimeikkiohjetta, joten eiköhän sekin toteuteta kohtapuoliin!

Kiitos lukijalleni inspiroivasta postausideasta!

Share:

4 Comments

 1. BagMiss
  29/11/2011 / 3:17 pm

  Meikkaamisen taito on jalo ja sinä hallitset sen salat erinomaisesti! Meikkaaminen on kuin taidemaalausta, pitää hallita välineet ja maalausaineet ja maalauspohja. 🙂 Vasta sitten tulee hyvää jälkeä! Pidin viime viikonloppuna pienen "meikkauskurssin" kavereilleni heidän pyynnöstään. Se oli hauskaa, mutta oli yllättävän vaikeaa meikata vierasta naamaa. 😀

 2. travellover
  29/11/2011 / 4:49 pm

  Ostin mainoksen uhrina viime keväänä reilulla kympillä meikinpohjustusvoiteen, muistaakseni L'orealin. Tekee muuten ihon paljon kauniimaksi kuin ilman sitä olisi. En olisi uskonut, mutta… Juhlameikin alle laitan ehdottomasti. Joskus aiemmin muistan täällä keskustellun meikkivoiteista. Taas mainoksen uhrina päätin kokeilla kehuttua Armania. Eipä kehuta turhaan. Stockalla oli vielä niin ihana myyjätyttönen, että ostelin häneltä vähän muutakin. Tuntuu sopivan pintakuivallekin iholle, toisin kuin esim. Blasco.

 3. Anonyymi
  29/11/2011 / 5:00 pm

  Ihanaa, kiitos tästä postauksesta <3

 4. Marjukka
  29/11/2011 / 5:27 pm

  BagMiss: Totta, toista on vaikeampi meikata, on tullut sitäkin vähän harjoiteltua!Travellover: Blasco on vähän paksua mönjää, ja kun iho rasvoittuu päivän mittaan, Blasco kiiltää kovasti. No, pakko sitä on pois käyttää…Anon: Ole hyvä vain! : )

Vastaa