Nilkkurit Zarasta

Nilkkurien osto on ollut suunnitelmissa iät ajat, mutta en ole vain saanut aikaiseksi! Olen halunnut mustia, joissa olisi korko. Maanantaina kuitenkin Zarassa käydessäni huomasin tämän parin, sovitin ja ostin pois.

Nämä kengät ovat oikein ihanteellinen pari menevät työkengiksi. Varrenpätkän päälle menee farkun suora lahje, sitä kun ei viitsi tunkea saappaaseen, kun on muutenkin tukeva pohje. Korko on leveä viisisenttinen, eli meikäläiselle matala, näillä siis pääsee lujaa. Parasta on tietenkin väri: konjakinruskea – ta-daa!! Tai oikeastaan tarkemmalla katselulla selviää, että väri on liukuvärjätty tummemmasta vaaleampaan. Boomerangin tummanruskea punosvyöni näyttää oikein kivalta näiden kanssa.

Vähän mietin, miten kestävät menossa mukana, kanta kun taitaa olla muovia…? Toisaalta kenkäpari, jonka kelpuutan työkengikseni (pääasiassa) saavat sitten tottua siihen, että niillä potkitaan kynnykseen ja/tai pianoon ja ylipäätään kävellään koko ajan. Eli en käy varomaan nämä jalassa.

Näiden nilkkureiden myötä ovat suoralahkeiset farkkuni taas pääseet armoihin. Oikein hyvä ostos olivat nämä bootsit, eikä hintakaan ollut mahdoton!

Iltalenkki odottaa marraskuisessa pimenevässä illassa! Kiitos muuten PC versus Mac-kommenteista, lisää saa laittaa!

Share:

6 Comments

 1. Olennnainen
  03/11/2011 / 4:12 pm

  Tykkään:) Kuten myös tuo eilinen asusi – rentoa ja silti tyylikästä.

 2. Marjukka
  03/11/2011 / 6:09 pm

  Kiitti! : )

 3. Satu
  03/11/2011 / 6:57 pm

  Makeet nilkkurit, juuri tuon tyylisiä olen itsekin (tuloksetta) etsinyt. Harmi ettei meidän lähinurkilla ole Zaraa. Myös eilinen asusi saa täältäkin pisteitä, ah niin rentoa ja tyylikästä!

 4. Marjukka
  03/11/2011 / 8:21 pm

  Kiitos, kuten monet hyvät jutut, ne tulivat eteen odottamatta!

 5. LinkinLayra
  04/11/2011 / 3:52 pm

  Löysin tämän blogin sattumalta ja ihastuin oitis! Pidän siitä kun tämä erottuu edukseen muista lukemistani blogeista :)t. linkinlayra

 6. Marjukka
  04/11/2011 / 4:59 pm

  Kiva kuulla ja kiva, kun liityit lukijaksi! : )

Vastaa