Päivän asu 17.11.2011

Pitkästä aikaa laitoin ylleni hameen! Oli ihan mukavaa kopsutella saappaissa, tuli jotenkin tosi naisellinen olo. Täytyy silti tunnustaa, etten oikein viihdy hameessa, olen housutyttö.

Tänään myös totesin, että olen totaalikyllästynyt mustaan! Mietin myös mistä se voisi johtua. Yksi syy on varmaan se, että kun aloin opiskella enemmän värejä ja värianalyysiäkin, oman karttani värit vain kertakaikkiaan tuntuvat paremmilta. Ja näyttävät, eipäs unohdeta sitä. Kukapa nyt ei haluaisi näyttää parhaimmaltaan! Myöskin olen ollut tänä syksynä jotenkin voimaantuneempi ja terveempi kuin useana aikaisempana vuonna, ja siitä johtuen päivittäin oma iloinen itseni – ei ole huvittanut pukeutua mustaan!

Uskotteko, että värit vaikuttavat mielialaan ja päinvastoin? Minun mustin kauteni ole kolme vuotta sitten, kun sairastin pitkää infektiokierrettä. Olin varma, etten ikinä muuta tule pitämään. Nyt taasen tekee mieli mustan kanssa vähintään laittaa sinistä tai valkoista.

Tänään mustaa pehmensivät konjakinväriset saappaat ja Mulberry-huivi ja Bayswater. Silti oli vähän tummahko olo!

Tänään posti toi uudet tyylikirjani! Niistä lisää kunhan ehdin niihin tutustua, mutta mielenkiintoisilta näyttävät! Toisessa on kivasti kuviakin, joita on mukava tutkailla.

Luin myös Malian blogista, että Glorian päätoimittaja Sami Sykkö jättää tehtävänsä ja päätoimittajan pestiä jatkaa Minna Juti, pitkän linjan glorialainen. En voi kieltää iloani… En ole pitänyt uudistuneesta Gloriasta lainkaan. Henkilöjutut ovat olleet edelleen mielenkiintoisia, mutta muotikuvat… Hmmm… Lisäksi lehden ilme on jotenkin kliininen ja iloton.

Mitäpä tuumaatte siellä ruudun toisella puolen, onko syytä päätoimittajan vaihtoon?

Ps. Nyt se Marc by Marc Jacobsin mutterikorvisparin toinen koru sitten katosi, yhyy… Pitäisikö tilata uusi pari ja olla huolellisempi..?

Tsemppiä loppuviikkoon, pian saa huilata!

Share:

13 Comments

 1. Anonyymi
  17/11/2011 / 6:10 pm

  Tyylikäs ja samalla pirteä asu – jälleen kerran.Olen kanssasi samaa mieltä Gloria lehden "steerlistä olemuksesta" Sykön kautena ja odottelenkin innokkaana mitä muutoksia päätoimittajan vaihdos tällä kertaa tuo tullessaan. Itse kaipaan enemmän entistä tyyliä…Nim. Burberrymummoko?

 2. Maati
  17/11/2011 / 7:15 pm

  Tosi tyylikäs asu, minä tykkään juuri mustista, harmaista, luonnonvalkoisista, ruskeista…melko tummaa aina:) Ja olen neulemekko+saapikasihminen näin viileämmällä. Voi harmi kun korvis hukkui, pukille vaan toivetta uusista!

 3. Business Woman
  17/11/2011 / 7:45 pm

  Asu on kaunis ja harmoninen!

 4. Marjukka
  17/11/2011 / 8:03 pm

  Anon: Niin minäkin kaipaan, taidan olla myös Burberrymummo!Maati: Kiitos, taidan kirjoittaa pukille…BW: Kiitos!

 5. Anonyymi
  17/11/2011 / 8:08 pm

  Kaunis kokonaisuus, johon väriä ja lämpöä tulee mukavasti huivista ja konjakin värisistä asusteista. Minä taas vannoutuneena housuihmisenä olen tänä syksynä jostain syystä tykästynyt hameisiin ja mekkoihin. Marco Polon harmaa puolihame ja saman merkin musta mekko ovat kovassa käytössä. Mustaan mekkoon saa erilaista ilmettä huiveilla ja koruilla. Olen mm. Sinun blogisi myötä alkanut käyttää paljon enemmän huiveja, vaikka ennen en ollut huivi-ihminen ollenkaan. En vain tiennyt miten niitä solmitaan. Kiitos kuuluu osin myös sinulle, sillä nyt tiedän!Gloriaa en ole niin paljon lukenut, mutta Glorian Kotia kylläkin. Lopetin tosin sen tilauksen, sillä siinä esitellyt kodit eivät ihan iske minun makuuni…en muista miksi joskus tilasin sen. Ehkä se oli joku kiva lahja, jonka tilauksesta sai ;)t.Marika

 6. Marjukka
  17/11/2011 / 8:16 pm

  No onpas kiva kuulla, että huivit ovat Sinunkin kaulaasi löytäneet tien! Ihailen kyllä aina kovasti mekkoja ja haluaisin niitä ostaa, mutta mistähän johtuu, etten niissä viihdy. Ainakaan vielä…! En mäkään niin hirveesti tykkää Glorian kodista, olen vähän romanttisemman linjan ihminen.

 7. Mia
  18/11/2011 / 9:28 am

  Naisellinen asu, tykkään kovasti. Nuo saappaat on niin upeat! Itse tykkään mekko+saappaat-asusta, naisellinen ja yksinkertainen. Ja Gloriasta ihan samaa mieltä, peruin tilaukseni juuri, vaikka lehti on tullut minulle vuosikaudet. Juuri surkeiden muotikuvien takia. Uusi päätoimittaja, sinulta odotamme paljon…

 8. Anonyymi
  18/11/2011 / 2:57 pm

  Kaunis asu, niin naisellinen, simppeli, mutta tyylikäs! Just minun mieleeni, etten malta olla kommentoimatta. Olen kovasti odottanut milloika päivän asuissasi tulisi hameita, itse nimittäin löysin hameet uudelleen muutama vuosi sitten, käytän niitä talvellakin. Pidän erityisesyi postauksistasi, joissa asustat mekkoja eritavoin, kuten harmaata Rilsin mekkoa syyskuussa. Minuakin on harmittanut nykyinen Gloria… Terv. Elise

 9. Marjukka
  18/11/2011 / 5:01 pm

  Mia: Toivotaan, että uusi pt täyttää odotuksemme!Elise: Pitääpä yrittää pukeutua enemmän mekkoihin, muutama löytyy kaapista!

 10. Marjukka
  19/11/2011 / 8:56 am

  No voi itku, se olisi harmi. Sara on ihan hyvä lehti!

 11. Sarr
  03/08/2013 / 8:05 am

  Heippa! Löytyykö sinulta vielä tuo huivi, olisitko halukas myymään sitä? 🙂

 12. Marjukka
  03/08/2013 / 9:31 am

  Hei,en mä sitä taida myydä koskaan!

Vastaa