Päivän asu 18.11.2011

Perjantai! Jee… Tulin tunti sitten kaupungilta, jossa vietin hauskassa seurassa pari tuntia. Olin yllätysnumerona Tiinalle, jolle työkaverit ystäväni Kirsin johdolla järjestivät läksiäisjuhlat ylennyksen kunniaksi. Huomenna Tiina saa sitten hänelle omistetun postauksen täällä Fab Fortyssa. Tiina on kyllä muuten upea nelikymppinen!

Tämän päivän asu kuvailtiin aamuhämärissä. Ylläni oli housut ja paitis Zarasta, Marc O´Polon saappaat ja Repeatin villatakki. Ensi kertaa päällä oli uusi Peutereyn toppis, ja olipa se lämmin ja ihana!

Päivän paras juttu oli kuitenkin se, että löysin kadonneen Marc by Marc Jacobs-korvikseni – ruokalamme lattialta pöydän alta! Aika hurjaa! Siellä se nökötti ja odotti minua… Olin ikionnellinen!

Mukavaa iltaa kaikille!

Share:

5 Comments

 1. Anonyymi
  18/11/2011 / 6:29 pm

  Omistatko olleenkaan mitään punaista vaatetta tai asustetta? Itse kaipaan nyt vuoden pimeimpänä aikana vähän vaihtelua katukuvaan, kun täällä omassa kotikaupungissani näkyy vain mustaa, harmaata ja niitä konjakinvärisiä laukkuja ja saappaita. Ne on kyllä muotia, olisi vaan kiva nähdä ylläsi jotakin yllättävää. Sinua varmasti pukee vaikka mikä väri, kun osaat asustaa ne oikein.

 2. Marjukka
  18/11/2011 / 6:52 pm

  Minulla on yksi punainen huivi, kahdet viininpunaiset kiiltonahkakorkkarit, leveä viininpunainen kiiltonahkavyö ja pihlajanmarjanpunainen bleiseri. En ole väri-ihminen ainakaan tällä hetkellä, joten minusta ei ole katukuvan piristäjäksi! : )Olen käyttänyt konjakinväriä jo ennenkuin siitä tuli it-väri…

 3. Anonyymi
  18/11/2011 / 7:14 pm

  Hienoa että korviksesi löytyi! Punainen väri on aika voimakas ja minusta tuntuu, että se jotenkin lannistaa minut alleen…en viihdy siinä hyvin ja jos joskus puen punaista ylleni, niin sitten kesällä. Poikkeuksena tähän on ehkä jouluaatto, jolloin saatan pukea pehmeän puuvillaisen country-tyylisen ruutumekkoni. Punaisessakin tärkeää on oikea sävy ja minulle se on vadelmanpunainen ja muut viileät sävyt. Sinä erotut katukuvasta eduksesi iloisella olemuksellasi!t.Marika

 4. Rilla
  18/11/2011 / 7:46 pm

  Kaunis asu! Juuri sellainen, missä itsekin viihtyisin. Housuistasi tuli mieleen, että kaipaisin vinkkejä mustien työhousujen hankintaan… Mulla roikkuu kaapissa useammat, mutta mitkään ei miellytä. Tuntuvat liian asiallisilta tai tätimäisiltä :)Oi, ja löytynyt korvis oli taatusti huippujuttu!

 5. Marjukka
  18/11/2011 / 8:21 pm

  Marika: Punaista minulla oli joskus enemmänkin, nuorena siis. Muistan punaisen duffeli-takin, jonka ostin Jyväskylän Alfa-tavaratalon nuortenosastolta… ; )Olin 21-vuotias.Rilla: Vähän samaa mieltä, minulla on yhdet mustat Filipan housut enkä viihdy niissä. Ajattelin teettää niistä nilkkapituiset, että saisivat vähän ilmettä. Kiitos postausvinkistä, nyt tuntuu olevan juttuaiheita jonoksi asti! : )

Vastaa