Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

9.11.2011

Päivän asu 9.11.2011

Aamulla oli ihan kunnolla pakkasta, joten pistin nilkkureiden sisään aluvilla-pohjalliset. Eipä muuten varpaita palellut. Päällä on jo ihan reilusti villakangastakki ja kädessä hansikkaat. Aurinkolaseillakin varustauduin. Näin se talvi tulee pikku hiljaa!

Tänään oli töissä Uniqlon poolo, Your Facen bleiseri, Nudien farkut, Zaran nilkkurit ja huivi, käsiveskana ihana Mulberryni. Leopardivyö on Abron, Nectarinesta.
Viikonlopuksi tulee vieraita, mutta toivottavasti ehdin esittelemään uuden toppatakkini, Nectarinesta hankittu Peutereyn ihanuus! Tervetuloa vaan kylmät!!

Minulta on pyydetty pariakin postausta, pikkujoulu- ja bisnespukeutumisjuttua. Yritän ehtiä niitä pikku hiljaa tekemään. Nyt on vain niin paljon töitä, että päivän asuja taitaa tulla tavallista enemmän! ; ) No, viimeistään reilun viikon päästä sitten ehtii miettiä pikkujouluja tarkemmin, siihen asti on aika liitoa nämä päivät!

Mukavaa iltaa!

5 kommenttia:

 1. Ihanasti konjakin sävy raikastaa asuasi. Tykkään kovasti :).

  Kivaa viikon jatkoa.

  -jaana-

  VastaaPoista
 2. Kylläpä tuo konjakin sävy on nätti. Itse se ei väreihini ole kuulunut, mutta kun katson sitä pukeutumisessasi huomaan katselevani yhä useammin ruskeita saappaita jne. Ehkäpä vielä hankin sellaiset talveksi..niin ja laukun ja vyön :)
  Mistä muuten tilasit sen Nina Garcian kirjan? Jospa vaikka tilaisi sellaisen itselleen joulupyhien viihdykkeeksi!
  terkuin Mapsi

  VastaaPoista
 3. Ihana asu. Totta tosiaan, tuo Mulberrysi on niin ihana, sitä aina ihastelen kun se vilahtaa kuvissasi. :) Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Tykkään asusta!!! Vyö piristää kivasti.

  Voih, olenkin ihaillut noita Peutereyn toppiksia, can´t wait to see yours.

  Helena /Tavallista arkea

  VastaaPoista
 5. Olen ihan intona siitä, tosi laadukkaan oloinen!!

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.