Peutereyn toppatakki 1/2

Vieläkään ilmat eivät ole ihan niin kylmät, että laittaisi toppiksen päälle – mieli kyllä tekisi, sillä niin ihana on on uusi toppatakkini! Merkki on italialainen Peuterey. En tiedä mistä muualta tätä merkkiä saa Suomessa kuin helsinkiläisestä nectarinesta, josta omani hankin. Netissä näkyi olevan hyvät valikoimat Shopstyle.comin kautta, joka vei mm. My Theresan ja Farfetchin sivulle.

Takki tuntuu päällä tosi laadukkaalta ja lämpimältä. Siinä on kivoja yksityiskohtia, leikkauksia, taskut ja irroitettava huppu. Kaiken kruunaa kaninkarvakaulus. Väri on taupe, viileään vivahtava vihertävä väri. Tämä on hyvä hankinta, josta on iloa moniksi vuosiksi!

Huomenna kollaasi miltä takki näyttää ylläni. Joko olette muuten kaivaneet toppatakit esiin?

Share:

4 Comments

 1. Anonyymi
  12/11/2011 / 3:24 pm

  Ensi viikolla kylmenee!! Pääset ulkoiluttamaan ihanaa takkiasi :)) Itse olen jo pitänyt toppista, ulkoillessa lasten kanssa tulee aina vilu.T: Se tavallisen arjen Helena, joka ei vieläkään pääse tänne Google -tililtään

 2. Lennu
  12/11/2011 / 3:47 pm

  Kaunis takki.En ole vielä:) Mutta kova on hinku saada uutukainen Parajumpers ylle!

 3. Marjukka
  12/11/2011 / 4:13 pm

  Helena: Mä en pysty kommentoida tilillä, jos mulla on kirjautuessa "pysy kirjautuneena" ruksittu.Lennu: Voi, Parajumpersit ovat upeita ja varmasti lämpimiä!

 4. Riina
  14/11/2011 / 7:41 pm

  Ihana takki. Oikein mukavaa alkanutta viikkoa sinulle! 🙂

Vastaa