Pikku ostokset Make Up Storesta

Perjantai-iltapäivän Make Up Store-retkestä tarttui mukaan kaksi tuotetta, joista toinen entuudestaan tuttu.

Oikealla kakkurajausväri, jonka vahvuutta voi säädellä, ja pysyy muuten tosi hyvin. Vasemmalla sen sijaan minulle ihka uusi tuote. Tätä kimaltavaa, hienojakoista väriä laitetaan luomivärin päälle. Sopii hyvin smokey eye-meikkiin, jonka aion tehdä perjantaina. Jännää! Pitäsiköhän harjoitella?

On ollut vauhdikas viikonloppu, ja kovasti on tullut häärättyä. Teimme tavallista isomman siivouksen jo vähän joulua ajatellen, pesin mm. ovet. Nuorempana nuohosin kaikki kaapit ja nurkat joulua varten, mutta nykyään en enää jaksa… Ajattelen, oliko se nyt Marttojen tapaan, että joulu ei tule kaappeihin. Viikolla kaivan jouluvalot ikkunoita varten esille.

Katsomista odottaa myös eilen ostettu West Wing-sarjan ensimmäinen tuotantokausi. Sarja jäi aikoinaan minulta seuraamatta, ja jos se on hyvä, niin siinäpä talvi-iltojen oiva ilo viikkokausiksi. Siinä on kaksi suosikkinäyttelijääni, Martin Sheen ja Rob Lowe. Seurasiko kukaan teistä sitä? Mitä piditte?

Leppoisaa sunnuntai-iltaa!

Share:

3 Comments

 1. BagMiss
  20/11/2011 / 3:34 pm

  West wing oli hyvä sarja, hyvän ostoksen teit!! 😀 Katsoin ainakin ekan tuotantokauden kokonaan…

 2. Maati
  20/11/2011 / 5:06 pm

  Hyvä sarja se oli, ihan joka jaksoa en kyllä ole katsonut. Oi ihanan sumusilmämeikin varmaan saat noilla aikaan, laitat kai postauksen kuinka se tehdään:)

 3. Marjukka
  20/11/2011 / 5:59 pm

  BagMiss: Kaksi jaksoa katsottu, ja tuntuu tosi kivalta sarjalta!Maati: En voi ihan luvata, kun en ole ihan ekspertti meikkaaja. Tarkoitus olisi, mut katsotaan miten onnistuu!

Vastaa