Pikkujoulumeikki

Nyt on pikkujoulut juhlittu, hauskaa oli! Tiger Of Sweden -pakettini ehti kotiin, mutta mekko oli pettymys – liian iso. Se ei myöskään ollut valkoinen vaan kylmä nude sävyltään. Maanantaina laitan sen menemään takaisin. No, ei se mitään haitannut!

Meikissä niin arkena kuin juhlissakin korostan mielelläni silmiä ja jätän huulet vaaleammiksi. Raili Hulkkonen neuvoo myös käyttämään tummaa luomiväriä laskeutuneisiin silmäluomiin. Alla kollaasissa kuvia ja tuotteita omasta juhlameikistäni. Panostan pohjaan, mutta muut meikkini eivät ole mitenkään kalliita tuotteita. Pääasia, että luomivärissä on pigmenttiä, ja sitä Isadoran Smoky eye-paletissa on edullisesta hinnastaan huolimatta.

Leppoisaa lauantaita!

Share:

6 Comments

 1. Riina
  26/11/2011 / 3:40 pm

  Hyvä postaus ja meikkisi näyttää hyvältä. Kaunis nainen. 🙂 Ihanaa lauantaita sinne!

 2. Rva Kepponen
  26/11/2011 / 5:49 pm

  Upea meikki. Ja hyvin tehty.Itselläni on aina juhlasta arkeen ihan sama tosi basic juttu. Pitäisiköhän oikein repäistä ja yrittää taas luomivärejäkin…

 3. Marjukka
  26/11/2011 / 6:28 pm

  Riina: Heh, kiitos!Rva Kepponen: En minäkään arkimeikissä paljon kikkaile. Juhliin on kivempi laittautua.

 4. Maati
  27/11/2011 / 6:26 pm

  Kiitos tästä, jospa innostaisi omaan meikkiin. Tosi hieno ja tyylikäs meikki. Mulla aina sama tyyli, juhliin vois tosiaan yrittää panostaa ja opetella luomivärin laittaminen.

 5. Marjukka
  27/11/2011 / 6:31 pm

  Kyllähän luomivärillä saa syvyyttä katseeseen. Siitä vaan kokeilemaan!

 6. Anonyymi
  28/11/2011 / 4:50 pm

  Ihana postaus ja hieno tulos. Olisipa kiva, jos laitat tänne arjen meikistäsikin samanlaisen postauksen. Ja vielä toiveena olisi jos kuvaisit käyttämäsi meikit vielä, niin saisi ottaa oppia esim. noista luomiväreistä 🙂 kiitos hurjasti etukäteen!

Vastaa