Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Suklaata ja vaniljaa

…ja ripaus lakritsaa – nimittäin vaatteissani! Rakastan neuleita yli kaiken, ja mikäs marraskuussa mukavampaa kuin kaivaa esiin villat ja kashmirit jokapäiväiseen käyttöön.

Olen vuosien aikana hankkinut Repeatin kashmireja Nectarinesta, ja hyvin hoitamalla ne ovat kestäneet ahkeraa käyttöä. Koska ne ovat varsin arvokkaita, olen sitäkin iloisempi Zaran toimivista ja edullisista perusvaatteista, kuten kuvissa esiintyvät vaaleat housut ja käärmekuvioinen paitapusero. Tarkistan aina Zaran vaatteiden pesuohjeet ennen ostamista – niiden on oltava vesipestäviä!

Pukeutumisessani on tapahtunut muutos vuoden kuluessa: musta jää entistä vähemmälle käytölle, ja sen on korvannut tummanruskea. Se pukee toki paljon paremmin. Nämä kokonaisuudet ovat hempeän vaaleita, joihin tummanruskea laukku ja saappaat antavat kivasti särmää. Mutta eikös olekin mustat musketöörit hallitsevat muuten vaaleassa asussa!

Paitis ja housut Zara, neuleet Repeat, matalat ruskeat saappaat Mazzini ja mustat musketöörit Via Vai, korolliset saappaat Marc O´Polo Stockmannilta, samoin Marc by Marc Jacobsin laukku.

On ihana saada teiltä kommentteja, ja se on minusta bloggailun paras osa! Kiitos kovasti niistä! Joskus kuitenkin boksiini tipahtelee varsin henkilökohtaisia kysymyksiä. Ymmärtänette varmasti, etten tunne halua vastata niihin. Tämä blogi on omistettu täysin viihdyttävälle pohjalle ja pinnallisille asioille, jos sen näin haluaa ilmaista. Tämän vuoksi en vastaa henkilökohtaisiin kkysymyksiin, vaan ainoastaan vaatteisiini/vaatteisiin, muotiin ja tyyliin koskeviin. : )

Rauhallista pyhäinpäivää kaikille! : )

Share:

11 Comments

 1. Dahlia
  5 marraskuun, 2011 / 9:46 am

  Kyllä on taas niin kauniin tyylikäs asu, että silmä lepää. Olen myös kovin ihastunut tuohon sohvaanne, jos olisi yhtään isompi asunto, niin varmasti jotain saman suuntaista hankkisin, mutta vielä hetki eri asunnoissa toisen puoliskon kanssa, niin tänne ei kyllä mahdu 🙂

 2. Preferita
  5 marraskuun, 2011 / 10:29 am

  Kauniit asut, hyvin kauniit! Helposti tulee pitäneeksi vaaleita housuja vain kesäasuna, mutta kuten osoitit syksyllä ne vasta hyvältä näyttävätkin!Minäkin katson aina pesuohjeet, eihän puserolla pitkälle pötki jos sitä ei voi pestä. Tosin monet valmistajat kieltävät vesipesun ihan vain varmuuden vuoksi estääkseen kuluttajien rutinat. Olen monet kashmirneuleet ja silkkipuserot pessyt koneessa ilman vahinkoja.

 3. Anonyymi
  5 marraskuun, 2011 / 11:26 am

  Hyvä asu, mutta miksi niin monta kuvaa?

 4. Marjukka
  5 marraskuun, 2011 / 11:33 am

  Dahlia: Kiitos!Preferita: Minäkin pesen villat ja kashmirit koneessa, eivät ole miksikään menneet! : )Anon: Asuja oli kolme, eli kolme erilaista villatakkia. Kaksi kuvaa per asu.

 5. Aila
  5 marraskuun, 2011 / 12:08 pm

  Kiitos Marjukka, tämä on oikeasti todella viihdyttävä ja positiivinen blogi. Tuo mustan vaihtaminen tummanruskeaan on hyvä idea!

 6. Anonyymi
  5 marraskuun, 2011 / 3:41 pm

  Odotan aina innokkaasti uusia postauksiasi!Aina en ehdi kommentoida…Olen vannoutunut mustan käyttäjä. Vakuuttelen itselleni, että hyvältä näyttää.. Musta on niin helppo, turvallinen, luotettava, sopii kaikkiin mielialoihin. Harmaasta tykkään myös paljon. Se sopinee minulle paremmin kuin ruskea. Olen laajentamassa värikarttaani: minulla on kahdet ruskeat nilkkurit. Mielestäni ne sopivat hyvin harmaan ja mustan asun pariksi. Ruskeaa vaatetta en ole vielä tohtinut ostaa. Muutama vuosi sitten minulla oli muutama ruskea neule, jotka jäivät hyvin vähälle käytölle. Muotikuussa on ihana leninki: värit ovat musta, sininen ja ruskea. Voi kunpa olisi beige tai fuksia, ostaisin heti. t. Outi

 7. Marjukka
  5 marraskuun, 2011 / 3:47 pm

  Aila: Kiitos kommentistasi, kiva kun tykkäät lukea tätä!Outi: Minulla oli musta kausi pari-kolme vuotta, mutta nyt tuntuu siltä, että pitäisi vaihtaa pois siitä. Rohkeasti vain kokeilemaan!

 8. Anonyymi
  5 marraskuun, 2011 / 9:07 pm

  Ja taas niin kaunista ja raikasta asua päälläsi. Itsekin pidän Repeatin cashmere-neuleista, neuletakeista yms.-jaana-

 9. Nirso
  6 marraskuun, 2011 / 11:21 am

  Kauniita asukuvia, itsekin olen vannoutunut neuleiden käyttäjä, ovat jotenkin niin helppoja 🙂

 10. Marjukka
  6 marraskuun, 2011 / 11:55 am

  Jaana ja Nirso: Neuleet ovat todellakin helppoja ja ah niin mukavia päällä!

 11. Mia
  7 marraskuun, 2011 / 9:09 am

  Tosi kauniita asuja. Eka neuletakki kuitenkin se ihanin. Itse myös olen pyrkinyt mustasta pois koko ajan enemmän ja siirtynyt enemmän harmaanseen ja ruskeisiin. Kameli on tämänhetkinen suosikkini helmenharmaan kanssa. Ostoslistallani on myös Zerresin vaaleat ratsastushousut, niin mukavat työhousut. Toivottavasti olet jo toipunut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *