Tiinan yllätysten iltapäivä

Ystäväni Kirsi pyysi minua kuvaamaan työkaverinsa Tiinan läksiäispäivää blogiini yllätykseksi hänelle, ja saisinhan lisäksi kivan postausaiheenkin! Lupauduin mielihyvin, sillä olen tavannut upean ja iloisen Tiinan Kirsin kirppiskutsuilla. Violetti silkkitunikani sai paremman kodin hänen garderoobissaan.

Ihanaa, kun tällaisia yllätyksiä järjestetään! Naisten illat ystävien kesken ovat niin hauskoja… : )

Tiina luuli menevänsä palaveriin ja sieltä kaverinsa kanssa zumbaan (näinkö se meni, Kirsi?), mutta palaveri päättyikin lyhyeen – työkaverit nimittäin sieppasivat pahaa aavistamattoman sankarittaren ja veivät hänet kuoharille työpaikan lähelle. Sieltä matka jatkui Kaivopihan Make Up Storeen, jossa Tiinaa odotti meikkaus.

Make Up Storessa minä liityin joukkoon kameroineni. Iloisessa naisporukassa puhe sorisi ja päivänsankari sai kuoharilasin eteensä, kun taitava Satu alkoi tehdä iltameikkiä Tiinalle.

Kätevää! Kun varaa meikkauksen, sitoutuu samalla ostamaan kuudellakympillä tuotteita. Tiina sai meikkauksen lahjaksi, mutta intoutui vielä hankkimaan muitakin tuotteita. Meille muillekin tarttui yhtä sun toista mukaan… Olisin halunnut varata vielä pikkujoulupäiväksi meikin, mutta olin auttamattomasti liian myöhään liikkeellä!

 Satu ryhtyy töihin. Mikäs näitä kasvoja on laittaessa. Olimme samaa mieltä kaikki, että Tiina muistuttaa  SATC:n Charlottea!

 Kirsi tutkii taustalla mahdollisia ostoksia. Minulla oli jo tässä vaiheessa kädet täynnä viiruja ja glitteriä eri purkeilla leikkimisestä…

 Ihana punainen huulipuna sopii tummalle! Lopuksi vielä aurinkopuuteria…

 Päivänsankari oli iloinen! Sadun upea rusketus on ulkomailta.

Tiina oli tyytyväinen, ja me muut ihailimme illan kaunotarta… 

 Valmiina jatkoille! 

 …mutta ensin lasillinen!

ystävykset Kirsi ja Tiina

Naisten ilta jatkui varmaan myöhään, mutta minä lähdin kotiinpäin Make Up Storen pikku pussukan kanssa.Näette tässä joku päivä mitä ostin. Uhrasin myös pari kymppiä pikkujoulukoruihin, silloinhan saa vähän kimaltaa, vai mitä…?

Onnea uuteen työhön, Tiina! Kiva kun sain olla mukana!

Share:

6 Comments

 1. Anonyymi
  19/11/2011 / 2:09 pm

  Kiitos Maikku hauskasta blogijutusta ja todella upeista kuvista, vaikka upeahan on kuvattavakin!

 2. Anonyymi
  19/11/2011 / 3:44 pm

  Ihana juttu ja todella upea, näyttävä ja kaunis päivänsankari! Olisikin hauskaa joskus kuvata omaan blogiin ystäviään, minun parhaat ystävät vaan ovat kaikki niin kovin kaukana. Helena /Tavallista Arkea

 3. Riina
  19/11/2011 / 5:06 pm

  Mukava postaus ja päivänsankari on kyllä erittäin kauniina. 🙂 Leppoisaa launtai-iltaa! 🙂

 4. BagMiss
  19/11/2011 / 5:36 pm

  Tosi hauska idea! Mun kaverit ei koskaan suostu kuvattavaksi… 😉 Päivä "julkkiksena" on hauska idea… Aika moni tätäkin blogia lukee!

 5. annu
  19/11/2011 / 6:25 pm

  Voi, miten kiva ylläri! pitääpä itse muistaa, jos joskus tarvitsee ystävä yllättää. 🙂

 6. Marjukka
  19/11/2011 / 6:32 pm

  Riina, BagMiss ja Annu: Minustakin oli ihanaa, että työkaverit näkivät niin ison vaivan!

Vastaa