Asuvuosi kollaaseina

Tein kuluneeen vuoden asuista muutaman kollaasin. Paljon on kuvailtu vuoden aikana

Aloitin blogini helmikuun lopulla, ja ensimmäiset pari kuukautta meni Bloggerin käyttöä opetellessa. Kollaasien teko ja kasvojen paljastaminen muutti blogin ulkonäköä tosi paljon. Vasta huhtikuun lopulla laitoin kasvot näkyviin, ja se oli melkein liian jännittävää… Pariisista tarttui mukaan pilkullinen silkkipusero, jota pidin paljon, samoin valkoinen rusettipaita. Lempikauppani Nectarine alkoi vilahtelemaan postauksissa usein. : )
 Kesällä pidin paljon valkoista ja navya. Syyskuussa oli kahdet isommat juhlat. Hääpostaukseni sai paljon kommentteja.

Itse pidin kovasti opetyyli-postauksistani: mustaa, valkoista ja konjakkia. Huivit alkoivat esiintyä kuvissa useammin. Loppukeväällä Helenalta ostettu Bayswater keikkui menossa mukana. Kasvoissakin oli kesän jäljiltä lämmin väri.

 Alkusyksystä hiukset lyhenivät. Te ihanat lukijani kannustitte kovasti muodonmuutokseen. Ja täytyy sanoa, että muutos kannatti! Vaatekaappini ainoa väripilkkukin pääsi esittelyyn. Uusi laukku oli hyvä ostos.

 Hirveästi juhlia tai juhlintaa tänä vuonna ei ollut. Pikkujoulu- ja häälookini oli mustaa. Tykkäsin!

Pian sitä saakin alkaa miettiä uuden vuoden lupauksia. Minä kuulkaa olen kova tyttö tekemään lupauksia – eri asia sitten, miten ne pitävät. Mutta eihän sitä nyt kuolemanvakavasti voi kepeitä asioita ottaa!

Ihanaa keskiviikkoa kaikille! : )

Share:

10 Comments

 1. Riina
  14/12/2011 / 1:27 pm

  Mukava ja mielenkiintoinen postaus. Tänään kun tein kuvakirjoja, tuli selailtua samalla kuvia. Paljon on täälläkin tullut napsittua asukuvia, että pitäisi ihan joku kerta niitä poistella muistia viemästä. Mutta ihanaa keskiviikkoa sinnekkin! 🙂

 2. Marjukka
  14/12/2011 / 6:20 pm

  Kiitos samoin! : )

 3. BagMiss
  14/12/2011 / 7:36 pm

  Todellakin onnistuneet kuvat olet valinnut!! Omat asusuosikkini ovat nuo kaksi viimeistä juhla-asua – ihania!! Paras valokuva on taas tuo, jossa lekottelet nojatuolissa: upeat värit, valo, sommittelu ja tunnelma!! Se tästä kuva-analyysistä tällä kertaa…

 4. Mapsin muotia
  14/12/2011 / 8:19 pm

  Tosi onnistuneita kuvia kaikki! Sinulla on kyllä sek äärimmäisen hyvä kamerankäytättäjä, että olet kadehdittavan kuvauksellinen kaikissa kuvissa! Minun suosikkini on kyllä tuo rantakalliokuva – se oikein huokuu rentoa hyvää fiilistä ja raikasta merituulta kasvoilla 🙂 Sen toivossa onkin hyvä alkaa jo odotella kevättä, eikö vain?Mukavaa loppuviikkoa,t.Mapsi

 5. Marjukka
  14/12/2011 / 8:24 pm

  BagMiss: Nojatuolikuva on oikeasti aika iso, se oli ensimmäinen bannerikuvani.: )Mapsi: Kiitos, tänään ajattelin vähän jo kesää, kun luin Linnun tämän päivän postauksen. Ohjeistan kuvaajani aina tosi tiukasti! ; )

 6. Anonyymi
  15/12/2011 / 8:10 am

  Hei Kiinnostaisi tietää miten pysyt noin hoikkana?

 7. Marjukka
  15/12/2011 / 8:49 am

  Jaa-a.. Suurin syy varmaankin on se, että työssäni liikun koko päivän. Syön hyvin, nukun riittävästi, liikun muutenkin vapaa-ajalla. En ole makean perään. Kai sen on vähän geeneissäkin, muistutan kuulemma isän äitiä, joka oli ikänsä hoikka.

 8. ania
  15/12/2011 / 9:37 am

  Kiva kollaasi! Munkin suosikkejani ovat nuo kaksi viimeisintä juhla-asukuvaa ja… punainen bleiska <3 Olet kaunis ja onnistut kuvissa niin hyvin, että hyvä, ettei oikeasti tarvitse asettaa kuviasi mihinkään järjestykseen. Tänään on varmaan pimein päivä ikinä, viikko talvipäivänseisaukseen – huoh.

 9. Marjukka
  15/12/2011 / 12:02 pm

  Aivan järkyttävän harmaata. Saisimmepa vähän lunta. Toisaalta mukavaa, ettei ole tarvinnut kaivaa talvikenkiä vielä esiin. Olisipa juhlia enemmänkin, että saisi vähän laittautua!

 10. Petriina
  04/01/2012 / 10:14 am

  Tuo kuva, jossa sinulla on päällä pikkumusta ja tukassa ruusuke on suosikkini ! Tosi hyvä kokonaisuus.Olen pahoillani ikävistä kommenteista, joita olet saanut osaksesi. Pidä sinäkin lippu korkealla ja koita antaa mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta korvasta ulos kaikki typeryydet !

Vastaa