Bouvier Kennedy Onassis

Aloitin pari päivää sitten lukemaan ylläolevaa Jackie Kennedyn elämänkertaa, jonkan sain muutama vuosi sitten joululahjaksi. Nyt kun lukee sen uudelleen ja tietää Kennedyistä koko lailla enemmän, saan kirjasta irti ihan eri tavalla kuin ennen. Kyselin tätä kirjaa kirjakaupoista, kun olisin halunnut antaa sen joululahjaksi ystävälleni, mutta painos on loppuunmyyty. Harmi!! Toivottavasti siitä saadaan vielä uusintapainos.

Televisiostahan tuli myös loppusyksystä minisarja Kennedys, joka on nyt saatavana dvd-boksinakin, mutten pitänyt siitä erityisemmin. Tietenkään muutamaan osaan on vaikea saada koko historiaa mukaan. Sarja jäi aika pinnalliseksi hyvästä yrityksestä huolimatta. Sarjan pääosaparia esittivät Greg Kinnear ja Katie Holmes.

Kipikapi kirjastoon lainaamaan tämä joulunpyhiä varten, jos pukki ei tuokaan kiinnostavia kirjoja!

Nyt nukkumaan… Yskä on melkein pois, ääni vielä vähän painuksissa, mutta elämä voittaa jo…

Share:

2 Comments

  1. Anonyymi
    19/12/2011 / 8:14 pm

    Heh, sun ei pitäisi laittaa tällaisia "painos on loppu"-koukkuja 🙂 Otin sen haasteena ja oli pakko tilata kirja amazon uk:n kautta, maksoi kokonaista 5,18 puntaa postikuluineen (käytetty mutta very good condition). Olen tykännyt Spoton kirjoista joten tämäkin on varmasti hyvä! Terv. Ingridps. midnight in Paris oli myös ihana 🙂 Ihan erilainen kuin kuvittelin mutta todella herkullinen!!

  2. Marjukka
    20/12/2011 / 6:48 pm

    Ingrid: Spoton kirjat ovat todlla hyviä, mullakin on niitä muutamia. Hyviä lukuhetkiä!

Vastaa