Ensi vuonna

…aion hankkia muutaman asian, joista olen iät ajat höpöttänyt, mutta sitten jotenkin jäänyt hankkimatta. Missä vaiheessa vuotta aion näitä hankkia, on vielä auki, mutta luulen mustan, lyhyen trenssin oston olevan ensimmäisenä listalla. Syksyllä näin myös sen unelmieni kipparitakin, mutta jätin ostamatta jonkilaisessa tilapäisessä mielenhäiriössä. Kyllä on harmittanut jälkeenpäin.

Sen sijaan en tarvitse ainuttakaan villaneuletta, saapasparia (paitsi kumpparit, joita minulla ei olekaan) tai olkalaukkua.

Tällaisia haaveita! Saapa nähdä, onko mikään ylläolevista löytänyt kaappiini ensi vuoden lopussa…

Share:

6 Comments

 1. Mia
  15/12/2011 / 1:56 pm

  Hyvältä näyttää toivelistasi. Minäkin olen suunnitellut ostavani kipparitakin jo kauan, mutta aina se on jäänyt. Ehkä ensi vuonna sen hankin, ja pitsisen juhlamekon…Andiatalla onkin ihana…

 2. Dahlia
  15/12/2011 / 4:40 pm

  Oikein tykkäsin tuosta toivelistasta kyllä. Monta kertaa on itsekin samanlaista pitänyt suunnitella, mutta vielä on jäänyt tekemättä. Pitänee ensin tehdä tarkastus vaatekaappeihin, että mitä sitä ihan oikeasti tarvitsee ja mitä ei.

 3. Mapsin muotia
  15/12/2011 / 5:14 pm

  Ihana lista, voisin heti ottaa kaikki vaatekaappiini! Varsinkin tuo musta vyöllinen trenssi on aivan nappi samoin nuo nilkkurit. Ja näillä keleillä olen myös haaveillut kauniista kumppareista – ja tuossahan ne nyt ovat :)Mukavaa viikonloppua, tämä tyttö lähtee stadiin ja suunnistaa shoppailemaan, jeah.t.Mapsi

 4. Marjukka
  15/12/2011 / 6:22 pm

  Mia: Toivotaan uuden vuoden suosivan meitä etsinnöissämme!Dahlia: Nämä ovat olleet listallani iät ajat, mutta mikä kumma siinä on, että sitä sortuu välillä ostamaan muuta nättiä, vaikkei oikeasti tarvitsisi.Mapsi: Kiitos samoin ja hyviä löytöjä!

 5. K
  19/12/2011 / 7:21 pm

  Piti tulla vinkkaamaan tähän vanhempaan postaukseen kun tulit mieleeni kassalla. Löysin Rils'n kuulema tänään alkaneesta -30% alesta kermanvärisen silkkisekoitepuseron (ei nappeja) ja FilippaK:n normaalihintaisen hiekanvärisen silkkipaidan piilonappilistalla.

 6. Marjukka
  19/12/2011 / 7:50 pm

  Aah, kuulostaa ihanalta. Mä en ole ehtinyt vielä aleihin, vasta joulun jälkeen. Laitahan kuvaa blogiisi! : )

Vastaa