Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

6.12.2011

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Viime helmikuussa kävin valokuvaajalla! Olin jo parin vuosikymmenen ajan ihaillut valokuvaaja Jouni Haralan töitä. Jouni on kuvannut lukuisia, lukuisia kansi-, muoti- ja sisustusjuttuja eri lehtiin, mm. Gloriaan ja Kodin Kuvalehteen. Minulla on edelleen tallessa eräs joululehti vuodelta 1992 tai -93, jossa on monen sivun pituinen kuvasarja idyllisestä joulunvietosta vanhassa puutalossa, mukana reseptit ja kaikki. Kaunis oli myös Glorian elokuun numero 2008 (muistaakseni), jossa oli iso juttu Mikko ja Emilia Leppilammen häistä Vanajanlinnassa.

Olin kuvauspäivänä kuumeessa. Oli kuitenkin upeaa olla kuvattavana, ja ihailin kovasti sitä, miten Jouni käytti studiossa liikkuvaa helmikuista valoa hyväkseen. Ainakin nämä talvikuukaudet bannerikuvana saa olla tämä studiokuva, keväämmällä sitten voisi loihtia itsestään uudempaa kuvaa lyhythiuksisena.

Laitan tähän alle muutaman Jounin ottaman (käsittelemättömän) vedoksen: hienosti satiinimekossa näin itsenäisyyspäivää juhlistamaan! : )Kuvat Jouni Harala / Studio Valo

Tänään rakas Suomemme täyttää 94 vuotta! Itsenäisyyspäivistä minulla on monta ihanaa muistoa. Alakoululaisena pienenä ja reippaana partiolaisena kävelin monena itsenäisyyspäivänä soihtukulkueessa: se oli tunnelmallista ja ihanaa pimeässä talvi-illassa. Lukiolaisena ja opiskelijana esiinnyin kotipitäjäni itsenäisyysjuhlissa, joko yksin tai kansanmusiikkiyhtyeeni kanssa. Vaihto-opiskelijana Unkarissa järjestimme ystäväni kanssa itsenäisyyspäivän vastaanoton ulkomaalaisille opiskelutovereillemme. Ystäväni leipoi pullaa ja taikoi sinistä boolia, minä vedin katrillia koko porukalle. Yhdessä väsäsimme lippunauhoja juhlatilan koristeeksi. Ja Finlandia soi taustalla, kun kättelimme vieraat. Ulkomailla asuessa oman maan tärkeys korostuu.

Tänään iloitsen ensi lumesta itsenäisessä, kauniissa maassamme. Toivon, että tulevaisuuden Suomi on maa, joka on suvaitsevainen ja hyväksyvä, lapsien ja vanhusten hvyinvointiin ja koulutukseen panostava valtio. John Fitzgerald Kennedyä mukaillen voisin todeta tänään: Älä kysy mitä Suomi voi tehdä hyväksesi, kysy, mitä sinä voit tehdä Suomen hyväksi!

Rauhallista itsenäisyyspäivää kaikille lukijoilleni ja onnea 94-vuotiaalle Suomi-neidolle!

16 kommenttia:

 1. Oikein hyvää itsenäisyyspäivää sinullekin Marjukka!!

  Niin kauniita kuvia kauniista naisesta.

  Helena /Tavallista arkea

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat!

  -Marie-

  VastaaPoista
 3. Hyvää itsenäisyyspäivää Sinullekin, Helena!

  Marie: Kiitos, ammattilainen kameran takana!

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia, ja ihana lbd!

  Mä olen miettinyt miettimästä päästyäni että ketä muistutat mut nyt sen tajusin: olet aivan samannäköinen Seija "Mikonvaimo" Alatalon kanssa! :)

  VastaaPoista
 5. Susse: Mekko on InWearin, pidän siitä kovasti. Jaa, mitähän Mikko sanoisi tähän...?

  VastaaPoista
 6. Yleensä en ole mikään studiokuvien ystävä, koska ne ovat helposti liian kliinisiä ja tunteettomia. Mutta nämä ovat kyllä onnistuneet hyvin ja jos tuo tosiaankin on aitoa luonnon valoa, niin hyvin on kyllä saatu kuvaan mukaan. Tykkään.

  VastaaPoista
 7. Kertakaikkisen upea nainen ja upeat kuvat!! Ja mun mielestä kyllä Seija Alatalo kalpenee sinun rinnalla.

  VastaaPoista
 8. Harri: Kyllä vain, oli tosi kirkas ja kylmä helmikuun aamu, kun aloimme töihin. Studio Valo on todellakin nimensä mukainen, korkeat ikkunat seinän täydeltä.

  Terhi: Kiitos kovasti. Oli kiva olla kuvattavana.

  VastaaPoista
 9. Hienoja kuvia ja pidän uudeta banneristasi paljon. Mukavaa viikon jatkoa! :)

  VastaaPoista
 10. Ihania kuvia,ja samaa mieltä Riinan kanssa uudesta banneristasi, tosi ihana ja tyylikäs!

  VastaaPoista
 11. Todella hyvät kuvat upeasta naisesta!

  VastaaPoista
 12. Riina: Samoin Sinulle, ihanaa, kun jaksat aina käydä kommentoimassa!

  Sofiina: Yllätyin itsekin, miten kivalta ruskeasävyinen kuva näyttää!

  K: : ) Kiittää kauniista kommentista!

  VastaaPoista
 13. Näytätpä kauniilta! Ja mikä sutjakka kroppa, vautsi vau! :) Ja ihana uusi banneri!

  VastaaPoista
 14. Hih, kiitos, ja kuumeisina kiiltelevät silmät... : )

  VastaaPoista
 15. Höpö höpö, kuumeesta ei näy jälkeäkään!:)

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.