Linnan juhlat

Seurasin tänä vuonna Linnan juhlien pukuja vähän edellisvuosia tiiviimmin. Nuoremmat naiset, Jenni Vartiainen, Mirella Koullias, Satu Taiveaho, Jaana Pelkonen, Maria Stereo, Minna Kauppi ja Rockettes-tytöt olivat tietenkin todella kauniita ja elegantteja. Voi, kunpa Satu olisi vielä laittanut hiuksensa ylös…

Kiinnostuneempi olin nelkyt ja viiskyt ja risat-naisten asuista. Monia kauniita kokonaisuuksia siellä olikin. Tässä muutama Iltalehden verkkosivuilta napattu. Jostain syystä Picasa ei ole toiminut kahteen päivään, enkä saanut tehtyä kollaasia, kuten piti alunperin.

Leena Harkimo näytti todella kauniilta. Ryhti kun olisi ollut vielä ylväs…

Kike yllätti – en tiedä sitten mitä odotin, ehkä jotain romanttisempaa? Yksinkertainen ja linjakas puku puki hyvin upeakroppaista Kikeä. Jossain lytättiin Kiken kampaus, mutta minusta se oli ihanan ilmava vastakohta hyvin yksinkertaiselle puvulle. Tosi, tosi kaunis kokonaisuus.

En oikein tiedä, onko tämä onnistunut vai ei. Toisaalta Eija-Riitta on tyrmäävä ja seksikäs, toisaalta puku ei näytä istuvan yläosasta.

Nelikymppinen Lisa Sounion puku oli ihanan vintage-henkinen ja kauniin linjakas. Pieni vyötärö on soma. Mutta tuo vihreä printti – tarvitseeko tämä puku sitä?

Riitta ”Ti-ti-nalle” Korpelan lookista oltiin kahta mieltä. Minusta se on ennenkaikkea kantajansa näköinen, pöyheä ja romanttinen. Riitta on näyttävä nainen vähän dollypartonmaisella tavalla. En uskoisi niukan linja fanina sanovani tätä, mutta tykkäsin!

Birthe Wigrenin look oli tosi kaunis, tuli mieleen vanha Hollywood. Olisikohan alla pitänyt olla spanxit?

Monia muitakin kauniita naisia linnassa liikkui. Kiva, että Suomessa on edes yhdet näyttävät iltapukujuhlat. Enkä todellakaan usko, että linnan juhlien iltapukuloisto jättäisi varjoonsa juhlien todellisen merkityksen, kuten on spekuloitu. Toisaalta näin spekuloidaan joka vuosi. Jännä nähdä vuoden päästä myös, tekeekö uusi presidenttimme muutoksia juhliin.

Juhlia kiinnostavampaa on seurata haastatteluja (ja tänään kuunneltua radio-ohjelmaa) juhlien kulisseista, keittiöstä jne. Linnassa on osaava ja taitava henkilökunta. Kun vieraat ovat poistuneet ja paikat siivottu kuntoon, henkilökunta kokoontuu kahvipöydän ääreen juttelemaan kuluneesta illasta ja kehumaan itseään hyvästä työstä. (Jep, näin sanoi ylihovimestari radiossa!) Kuulostaa hauskalle! Tosin kello on jo neljä aamuyöllä siinä vaiheessa.

Ketkä olivat teidän suosikkejanne linnassa?

Share:

7 Comments

 1. Hilla
  07/12/2011 / 2:41 pm

  Tuo Suonion puvun Suomi on todellisuudessa puun (ehkä koivun) lehtiä eikä suinkaan printti :). Itse luin tämän lehdestä. Kuvia katsoessa en asiaa huomannut. Minustakin Kiken hiukset sopivat hänelle. Ne olivat kikemäiset ja kuitenkin tiukan etiketin mukaisesti kiinni. Kiken kokonaisuus oli kaunis ja yllätti minutkin.

 2. Marjukka
  07/12/2011 / 5:13 pm

  Hilla: Niinpäs olikin, telkkarissa meni niin nopeasti, etten huomannut.BagMiss: Molempien look oli kaunis! Hei ihanaa, en uskonutkaan, että malttaisit olla kauan poissa näiltä foorumeilta! : ) Mutta fiiliksen mukaan!

 3. Anonyymi
  07/12/2011 / 5:51 pm

  Pidin Leena Harkimon pelkistetysta puvusta, mutta huono ryhti tosiaan vei osan puvun loistosta…

 4. Marjukka
  07/12/2011 / 7:11 pm

  Samaa mieltä!

 5. Mia
  08/12/2011 / 11:10 am

  Satu Taiveaho oli minusta ihanan kaunis, mutta Kike kyllä yllätti ihanan positiivisesti, ehkä kaikkein elegantein puku.

 6. Marjukka
  08/12/2011 / 11:49 am

  Kyllä minäkin pidin Kiken lookista todella paljon!

Vastaa