Mitä miehelle lahjaksi?

Siinäpä se ainainen pähkäily. Yhdessäolovuosien alkutaipaleella olin innokas hankkimaan lahjoja, mutta miesparalleni se on tainnut olla tuskaisempi tie! Nyt emme ole vuosiin hankkineet toisillemme joululahjoja, vaan olemme päättäneet käyttää nekin rahat johonkin kodin kivaan hankintaan tai reissuun. Tämä on ollut hyvä päätös ja sopinut meille.

Alla olevien kollaasien aisoita olen kuitenkin vuosien aikana hankkinut, ja mies on niistä iloinnut.

Paitoja ja neuleita – mutta se on ollut vaikeaa 193-senttiselle, hoikalle miehelle hankkia. Hihat tai helma tuppaavat jäämään lyhyeksi. Jos neule tai paita on xl, niin vatsanseutu on tosi väljä. Istuvia paitoja ja malleja on löytynyt mm. Mr Bigin Casa Moda-mallistosta, joiden paidoissa on pitemmät helmat ja hihat, mutta silti slimmi vatsanseutu. Myös Brothersin, H&M:n, Jousipaidan, Bossin ja Bosweelin mallistoista on löytynyt hyviä. Victorian blogista sain vinkin Tailorstoresta, jota pitää ehdottomasti kokeilla: mittatilauspaitoja kohtuuhintaan! Kollaasin Boomerang on kokeilematta, mutta pidän niistä kovasti.

Kaikkien aikojen suosituin ja käytetyin joululahja on ollut Victorinoxin army-työkalu. Suosittelen lämpimästi! Kymppihääpäivälahjaksi tilasin miehelleni Aku Ankan – riemu oli suuri, kun lahja selvisi! Hyvin ihastunut mies oli muös viime jouluna: annoin yllätyslahjana pöytäkalenterin, jossa joka kuukautta koristi minun kuvani! ; ) (Heheheheheheh…!) Kuvat olivat matkoilta ja muilta yhteisiltä kuluneen vuoden tallennetuista kuvavalikoimista valittuja.

Kaikenlaiset hauskat kirjat ovat suosiossa, vaikkapa Alivaltiosihteerin tuotanto. Musiikkia ei ole tullut enää ostettua iTunes- ja Spotify-kaudella lahjaksi, mutta ennen hankin aina jonkin kantriuutuuden. Amerikasta on yritetty tilata myös lehteä, mutta sen saapuminen oli aina vähän niin ja näin. Oikein hyvä konserttilippu voisi olla mieluinen meillä.

Kosmetiikkaa ei tule usein hankittua lahjaksi, mutta jos tulee, se on Bossia. Kylpytakki tuli joskus vanhemmiltani, ja sillehän on tietenkin ollut käyttöä.

Mutta mikä onkaan tämän joulun yhteislahjamme, sen saatte tietää ensi vuoden puolella!

Joko on rakkaalle avio/avomiehelle lahjaideaa? Onko jotakin kenties toivottu?

Share:

Vastaa