Päivän asu 1.12.2011

Hyvää joulukuun alkua! Tällaisessa asussa liikuttiin tänään lämpimässä joulukuun ekan päivän säässä. Olen ihastunut Tigerin huiviini niin etten tällä hetkellä muita huiveja vilkuilekaan.

Farkut Esprit, bleiska benetton, teeppari H&M, saappaat Zinda, peukalosormus (joka vaeltaa vasemman käden peukusta oikean käden etusormeen riippuen soitanko kitaraa vai pianoa) Bijou Brigitte.

Huomenna käyn kaupungilla pitkästä aikaa, ja tapaan ystävätärtä Kappelissa glögien merkeissä. Pitää vähän yrittää joulufiilistellä, ja pimeällä se on vähän helpompaa. Kappelissa on aina niin kauniit koristeet ja tunnelmallista. Vähän joululahjaostoksiakin pitää tehdä…

Kiitos lukijalleni arkimeikkipostaustoiveesta! Se kuvataan viikonloppuna. Olin aika yllättynyt meikkipostaukseni suosiosta, sillä en pidä itseäni mitenkään erikoisena kosmetiikan ystävänä – kiitos kaikille niistä kommenteista! Ja muistakin – teidän kommenttejanne on niin ihana lukea!

Mukavaa iltaa kaikille!

Share:

10 Comments

 1. Mapsin muotia
  01/12/2011 / 7:48 pm

  Heips!Kyllä on niin nätti tuo tigerin huivi, sopii sinulle tosi hyvin! Mukavaa glögi-iltaa sinulle!t. Mapsi

 2. Anonyymi
  02/12/2011 / 7:15 am

  tämä on IHANAN POSITIIVINEN BLOGI:D luen aina välillä ihan "sattumalta" (en ole itse blogin pitäjä..olen vain eksynyt tänne kun eräs tuttuni pitää blogia ja sitä kautta aloin kkatsella muitakin blogeja.. )esim. jos töissä on stressiä, niin kun tulee tänne välillä pistäytymään, tulee paljon rentoutuneempi olo!! Kiitos sinulle ja hyvää joulun aikaa!

 3. Marjukka
  02/12/2011 / 12:41 pm

  Mapsi: Kiitos! : )Anon: Voi miten sydäntä lämmittävä kommentti, suurkiitos! Ihanaa joulunaikaa Sinulle!

 4. Anonyymi
  02/12/2011 / 7:44 pm

  Olen kyllä ehdottomasti samaa mieltä anonyymin kanssa, että tämä blogi on positiivinen ja kokonaan vailla sellaista "egotrippailua", mikä vaivaa monia muotiin ja tyyliin keskittyviä blogeja. Ehkä se on sitä aikuisen naisen varmaa tyyliä ja tervettä itseluottamusta. Ja eräs mieltä piristävä seikka on myös iloinen hymysi, jolle on pakko hymyillä takaisin :DJa btw asusi on jälleen kerran kaunis. Tuo huivi on ihan mahtava. Löydätkö muuten Espritilitä helposti istuvia farkkuja? Minulla on ollut vähän sitä ongelmaa niiden kanssa, että jos vyötärö on sopiva, niin reisi kinnaa ja jos reisi on passeli, niin selkäpuolelle jää kauhea pussi. Pitää siis melkein aina kiikuttaa ompelijalle. t.Marika

 5. Business Woman
  03/12/2011 / 7:56 am

  Tuo Tigerin huivi taitaa käydä moneen asuun. Värikombinaatio on erinomainen. Meikkipostaus oli todellakin ihan loistava! Sori kun nyt vasta kommentoin.. Hönkään kyllä heti lukemaan kaikki päivityksesi, mutta en aina oikein ehdi jäädä kommentoimaan.. Minullakin on se samainen periaate, että pohjameikin täytyy olla laadukas (taidan omistaa just samaisen Diorin meikkivoiteen) ja muut osat meikkiä voi olla juurikin sitä markettikamaa.Mukavaa viikonloppua <3!

 6. Marjukka
  03/12/2011 / 8:41 am

  Marika: Kiitos ihanasta kommentistasi! Minulla on yhdet Espritit, just noi tummat. Kyllä joissakin muissa merkeissä on ollut niin, että reisi on pillimalleissa mahdottoman kapea minun koipiini, vaikka vyötärö olisi kohdallaan. BW: Kiitos, kyllä vain, Tigerin huivissa on lempivärini, paitsi valkoinen. Kivasti se päivittää vanhoja vaatteita, kuten vaikka tuon ikivanhan Benettonin bleiserin. Vaate tuntuu taas uudelta.

 7. Anonyymi
  03/12/2011 / 3:35 pm

  Mä löysin nyt syksyllä Malene Birgerin leopardihuivin ja se on mun luottohuivi. Sopii niin monen vaatteet kans kuten eilen illalla hihattoman pikkumustan kanssa syömään mennessä ennen iltajuhlia. Terveisin Tiina

 8. Marjukka
  03/12/2011 / 4:06 pm

  Oih, taidan tietää sen huivin! Leopardi on siitä niin ihana, kun siinä on useita värejä ja se ikäänkuin kokoaa asun!

 9. Anonyymi
  05/12/2011 / 7:31 am

  Tuo Tigerin huivi on kyllä upea. Tilasin sen itsekin, ja nyt odotan kovasti postin kulkua. Meikkipostaustasi oli kiva lukea. Itse käytän sävyttävää päivävoidetta, ja se sopii kuivahkolle iholleni erinomaisesti. Lisäksi se säästää aikaa aamuisin. :-)Kiitos vielä ihanasta blogistasi, Marjukka. Kuten joku aiemmin sanoi, siitä tulee hyvälle mielelle. Pakostakin aikuisen näkökulma on vähän erilainen kuin nuorten, mutta annetaan kaikkien blogikukkien kukkia, sillä kaikille on tilaa. t. Sara (itsekin 40+)

 10. Marjukka
  05/12/2011 / 12:51 pm

  Kiitos Sara kommentistasi! Tulet varmasti nauttimaan huivistasi! Kivasti sanottu "blogikukkien kukkia", nuorilla kukannuppusilla on hyviä ideoita myös meille täydessä kukassa oleville! : )

Vastaa