Päivän asu 19.12.2011

Nyt on sellainen aika, että laskee vain päiviä lomaan… Taitaa vähän itsekullakin olla joulunpyhät mielessä. Kamalinta on se, että sataa vettä melkein koko ajan, eikä kymmenen päivän sääennustekaan kummempia lupaile. Jos nyt jotain hyvää säästä voisi sanoa, niin se, että ei ole tarvinnut pitää talvikenkiä. Talvipakkasiksi kaavailemani uudet superlämpimät Merrelit tai Emut saivat jäädä odottamaan.

Siivosin eilen vaatekaapin, ja kas, mikäs sieltä löytyi: muutaman vuoden takainen aleostos Stockalta, Globalin villatakki. Siihen kuuluu irroitettava karvakaulus, jota en ole koskaan pitänyt. Villatakki itsessään on kovasti pidetty. Mutta koska zarat sun muut kaupat pullistelevat neuleita, joissa on irrotettava karvakaulus, niin etsin vaatehuoneen perukoilta kauluksen ja laitoin sen paikoilleen. (Villatakkiin kuuluvaa vyötä en löytänyt mistään, vaikka etsin ja etsin.) Muutama pieni tyttö tuli tänään silittämään kaulusta töissä, joten kai se ihan kiva asuste oli!

Joten päivän asu on tässä: villatakki Global, farkut Filippa K, toppi Benetton, nilkkurit Zara.

Aiemmin kerroin aloittavani West Wingin katselun, ja nyt on jo toinen kausi menossa. Tänä iltana taas pari jaksoa… ; ) Mukavaa maanantaita kaikille!

Share:

6 Comments

 1. Business Woman
  19/12/2011 / 6:47 pm

  Ihana neuletakki! Minä myös tykkään näistä karvakaulusjutuista – olen aina tykännyt. Voisin kuvitella, että se vyö olis kyllä aika hyvä täydennys muutenkin hyvännäköiseen neuleeseen!

 2. Mapsin muotia
  19/12/2011 / 7:11 pm

  Hei! Tosi nätti tuo villatakki ja ilme muuttuu heti jos ottaa kauluksen pois. Sopii kyllä hyvin samansävyisen laukkusi kanssa ja muutenkin tähän, no, talviseen vuodenaikaan ainakin mitä kalenteriin on uskominen 🙂 Mukavia hetkiä West Wingin parissa!t. Mapsi

 3. Marjukka
  19/12/2011 / 7:51 pm

  BW: Tämä kaulus on yllättävän hyvännäköinen, monet karvajutut kun ovat jotenkin halvan näköisiä takkutukkoja. Tykkään!Mapsi: Kiitos!

 4. Riina
  19/12/2011 / 9:43 pm

  Kieltämättä nämä ilmat ovat olleet ihan kauheita. Ei paljon huvita nokkaa ulos työntää, ellei ole pakko. Toivotaan että lumi sataisi pian ja pysyisi, vaikka ei se taida vielä jouluksi tulla. Asusi näyttää hyvältä. 🙂 Mukavaa joulun ja loman odotusta, säästä huolimatta..

 5. Mia
  20/12/2011 / 9:37 am

  Kaunis neule ja ihanan pehmeä sävy. Ruskea ja sininen toimivat aina yhdessä. Uudet mokkasaappaani odottavat pakkasia, ei niillä raaski vesisateessa kulkea. Mukavaa joulun odotusta!

 6. Marjukka
  20/12/2011 / 1:12 pm

  Riina: Ihanaa joulunodotusta sinnekin!Mia: Kiitos samoin Sinulle!

Vastaa