Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

16.12.2011

Satumainen Wanilla Rose

Nurmijärvellä on aivan suloinen sisustusliike, Wanilla Rose. Sen omistaja Riitta Tiitu on intohimoinen sisustaja myös omassa kodissaan. Kerroin hänelle lukeneeni viimeisimmästä Maalaisunelmasta juttua hänen omasta kauniista kodistaan. Riitta nauroi jutun tehdyn viime marraskuussa, ja jutussa olleet huonekalut ovat jo vaihtuneet! "En edes tiedä, montako kuormaa meiltä on lähtenyt huonekaluja vuosien aikana", Riitta kertoi. Aluksi sisustettiin uudella valkoisella, nyt vanhalla. Riitta järjestää asiakkaidensa kanssa vuosittain pihakirppistapahtuman, joissa kaikki saavat myydä aarteitaan ja ostaa uusia.

Ja nyt varoitus: seuraavat kuvat voivat aiheuttaa heikkoutta ja sydämentykytystä valkoisesta, tanskalaistyylisestä sisustuksesta pitäville!


Wanilla Rose, Pratikankuja 13, Nurmijärvi
Minä kotiutin Wanilla Rosesta söpön puisen possun, jollaista olen etsinyt jo usean vuoden. Ja siellähän se odotti pääsyä meille! Kiitos, Riitta, kun sain kuvata ihanassa kaupassasi!

3 kommenttia:

 1. Ihana kauppa! Ei ihan mun tyyliä tuo valkoinen romanttisuus, mutta kyllä tuolta mun makuunikin sopivaa näyttäisi löytyvän.

  VastaaPoista
 2. Moikka Marjukka, kiitos visiitistä puodissani. Lämpimästi tervetuloa toistekin. Mukavaa Joulun odotusta, Riitta

  VastaaPoista
 3. Maati: : )

  Riitta: Kiitos itsellesi! Varmasti tulen käymään.

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.