Satumainen Wanilla Rose

Nurmijärvellä on aivan suloinen sisustusliike, Wanilla Rose. Sen omistaja Riitta Tiitu on intohimoinen sisustaja myös omassa kodissaan. Kerroin hänelle lukeneeni viimeisimmästä Maalaisunelmasta juttua hänen omasta kauniista kodistaan. Riitta nauroi jutun tehdyn viime marraskuussa, ja jutussa olleet huonekalut ovat jo vaihtuneet! ”En edes tiedä, montako kuormaa meiltä on lähtenyt huonekaluja vuosien aikana”, Riitta kertoi. Aluksi sisustettiin uudella valkoisella, nyt vanhalla. Riitta järjestää asiakkaidensa kanssa vuosittain pihakirppistapahtuman, joissa kaikki saavat myydä aarteitaan ja ostaa uusia.

Ja nyt varoitus: seuraavat kuvat voivat aiheuttaa heikkoutta ja sydämentykytystä valkoisesta, tanskalaistyylisestä sisustuksesta pitäville!

Wanilla Rose, Pratikankuja 13, Nurmijärvi

Minä kotiutin Wanilla Rosesta söpön puisen possun, jollaista olen etsinyt jo usean vuoden. Ja siellähän se odotti pääsyä meille! Kiitos, Riitta, kun sain kuvata ihanassa kaupassasi!

Share:

3 Comments

 1. Maati
  16/12/2011 / 10:41 pm

  Ihana kauppa! Ei ihan mun tyyliä tuo valkoinen romanttisuus, mutta kyllä tuolta mun makuunikin sopivaa näyttäisi löytyvän.

 2. Riitta / Wanilla
  17/12/2011 / 5:20 am

  Moikka Marjukka, kiitos visiitistä puodissani. Lämpimästi tervetuloa toistekin. Mukavaa Joulun odotusta, Riitta

 3. Marjukka
  17/12/2011 / 8:16 am

  Maati: : )Riitta: Kiitos itsellesi! Varmasti tulen käymään.

Vastaa