Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

3.12.2011

Toivepostaus: Arkimeikki

Juhlameikkipostaukseeni tuli toive arkimeikkini kuvaamisesta. Teen joka aamu meikin pohjineen päivineen, mutta ajan säästämiseksi rajaan silmät kynällä enkä rajausvärillä. Ihan hyvin toimii kynäkin. Luomiin sudin välillä tummanharmaata, luumunlilaa tai tummanruskeaa. Kulmat tulivat kuviin nyt vähän huonosti, kun en löytänyt kulmaharjaa mistään... Minulla on luonnostaan tosi ohuet ja harvat kulmat, joten niiden muotoilu on tärkeää.





Lauantai vietetään rennosti kotona. Pipareita on ja glühweinia, nam! Vuokralle haettiin Woody Allenin Vicky Christina Barcelona, jonka näkemistä odotan innolla. Eilen katsottiin kaksi leffaa, ensin Midnight in Paris, joka oli todella sydämellinen ja hauska komedia, hyvä Woody! Toinen, aikuisten satupläjäys, oli Red Riding Hood - sen visuaalisesta ilmeestä pidin kovasti. Eikä ollut liian jännittäväkään!

Rentoa lauantaita kaikille!

3 kommenttia:

  1. Vicky Christina Barcelona ON hyvä. Ostin leffan soundtrackin, koska tykkäsin elokuvan musiikista todella paljon. Unohdin levyn pitkäksi aikaa, mutta pari viikkoa sitten aloin kaivata sitä jälleen enkä ole löytänyt sitä mistään. Harmittaa!

    Hauskaa elokuvailtaa! - Annika

    VastaaPoista
  2. Niin kiva postaus, kiitos :)

    VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.