Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Dokumentti: Syyskuun numero tänään FST:ltä

Hoksasin lehdestä, että tänään klo 22.00. FST:tä tulee tosi mielenkiintoinen dokkari. Dokumentaristi Ruth Cutler sai kuvata USA.n Voguen syyskuun numeron 2007 tekemistä. Dokumenttia kuvaillaan älykkääksi ja jännittäväksi, enemmän kuin kertomus muotimaailman kulisseista. Se kertoo ”suorasukaisesti yritysjohdon henkilödynamiikasta ja valta-asetelmista, mutta jättää tulkinnan katsojalle”, kirjoittaa Kalle Kinnunen Anna-lehdessä. ”Anna Wintourin persoonaa ei kaunistella, mutta päähenkilöksi nousee Voguen luova johtaja Grace Coddlington”.

Nyt digiboxi äkkiä nauhoittamaan, dokkari on puolitoistatuntinen. Ehkä tämä on joillekin jo tuttu?

Share:

14 Comments

 1. Riina
  5 tammikuun, 2012 / 2:40 pm

  Kiitos vinkistä. Ei ole dokkari ennestään tuttu minulle. Nyt on hyvä taas nauhoitella ohjelmia, kun digiboxin kaukosäädin löytyi parin päivän etsimisen jälkeen taaperon lelukorista. 😀 Pitäisi olla vanhempien huolellisempia, ettei pikku-ukko pääsee niihin käsiksi, koska muuten ne on aina hukassa. 🙂 Mutta toivottavasti sinun olo alka olla jo parempi. Mukavaa loppuviikkoa Marjukalle!

 2. ania
  5 tammikuun, 2012 / 3:04 pm

  Kiitos vinkistä, olisi mahdollisesti mennyt muuten ohi! "Paholainen pukeutuu Pradaan" versio 1 😉

 3. Rilla
  5 tammikuun, 2012 / 4:03 pm

  Ei ole ja ehdottomasti haluan katsoa. Saas nähdä, onko mies samaa mieltä iltaohjelmastamme :DMukavaa pitkää viikonloppua!

 4. Pauska
  5 tammikuun, 2012 / 5:23 pm

  Voisipa nauhottaakin, nuorten jääkiekon pronssiottelu menee kuitenkin tän edelle :)Nimimerkki urheiluhullu 🙂

 5. foiniks
  5 tammikuun, 2012 / 5:45 pm

  Kiitos vinkistä. En tiennyt, että tällaista on edes kuvattu.

 6. Mapsin muotia
  5 tammikuun, 2012 / 6:55 pm

  Oi, tässähän sitä on kivaa katseltavaa illaksi! Kiitos vinkistä!t.Mapsi

 7. Marjukka
  5 tammikuun, 2012 / 7:11 pm

  Riina: Hyvä että kaukkari löytyi pikku-ukon jäljiltä! Wintourin persoona on jotenkin kiehtova, ja se välta, mitä hänellä on muotimaailmassa on jotenkin ihan pelottavaa. Odotan dokkaria kovasti!Ania: Niin just se! : )Rilla: Digiboksi?? : )Foiniks: En mäkään tiennyt. Eikä ole edes uusi dokkari.

 8. Anonyymi
  5 tammikuun, 2012 / 7:46 pm

  Kiitos vinkistä!!! Laitan heti tallennukseen 🙂 Koetin äsken tihrustaa Me Naisista tv-ohjelmia tälle illalle, mutta eihän siitä erottanut mitään… Tänään ohjelmassa kuitenkin Tara Road ja ihanainen Andie MacDovell dvd:ltä 🙂 Terv.ingrid

 9. Johanna M
  6 tammikuun, 2012 / 7:44 am

  Kiitos vinkistä. Olipa aika mielenkiintoinen dokkari. Itse katsoin naisjohtajuus näkökulmasta, ja oli mielenkiintoista että asioita ja alaisten mielipiteitä ei tosiaan kaunisteltu. Ilmeet ja eleetkin kertoivat paljon.

 10. Marjukka
  6 tammikuun, 2012 / 9:37 am

  Ingrid: Tara roadia en olekaan katsonut, olen vähän myöhäisherännäinen sarjojen suhteen!Johanna M: Nyt entistä jännempää katsoa ko. dokkari…

 11. Tickler
  6 tammikuun, 2012 / 2:51 pm

  Kiitos vinkistä! Katsoin tämän eilen ja tuli niin mieleen Paholainen pukeutuu Pradaan. Pelottava täti oli…

 12. Marjukka
  6 tammikuun, 2012 / 5:17 pm

  Katsoin juuri dokumentin ja olipa mielenkiintoinen. Pelottava täti minunkin mielestäni. Grace Coddlington oli kiinnostavaa katsottavaa – upeita kuvia hän tuotti!

 13. Anonyymi
  7 tammikuun, 2012 / 8:43 pm

  Heippa! tykkäsin kanssa dokumentista, tosi mielenkiintoinen, hassua miten "lähelle" Anna Wintouria päästiin. ja ihana miten hänen tyttärensä vaikutti tosi tavalliselta ja sanoi ettei ollenkaan ymmärrä miten toiset kohkaa muodin kanssa 🙂 Tara road on muuten leffa (löytyi kirjastosta), ei mitenkään niin ihmeellinen mutta tykkään Andiesta. terv. ingrid

 14. Marjukka
  7 tammikuun, 2012 / 9:10 pm

  Tietääkseni tytärkin on ollut lehtialalle pyrkimässä. Sievästä Bee Shafferista luin lisää täältä http://gawker.com/5577126/bee-shafferAndie oli niin nätti Neljät häät-leffassa, jonka olen nähnyt tosi monesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *