Kanarian tuliaisia 1/3: Unisan kengät

Koska menee varmasti pari viikkoa asukuviin (ettekä varmasti haluaisi nähdä ylikasvanutta hiusmalliani tai silmäpussejani), kuvailin hieman Kanarian -tuomisiani.

Melonerasin rantabulevardin vierellä, ihan lähellä Faron majakkaa, on suosikkikenkäkauppani Kuba. Siellä on erinomaiset valikoimat Unisaa, joka on yksi suosikkikenkämerkkejäni. Unisan kengät ovat tukevia, laadukkaita, kestäviä ja omaan jalkaani lesti sopii kuin nakutettu. Minulle Unisan pareja on kertynyt muutama… ; ) Kuba ei pettänyt nytkään, paitsi harmikseni alennukset eivät olleet vielä alkaneet.

Valikoimissa oli kymmeniä pareja ballerinoista saappaisiin, pääpaino tietenkin talven mallistossa. Etsiskelin myös mustia nilkkureita, mutta mieluisimmasta mallista ei ollut enää kokoa. Valitsemani pari oli samantapainen, mitä näin loppusyksyllä Aleksi 13:ssa, mutta en ole varma, oliko se näin korkeakorkoinen. Vaikka tässäkin parissa on platformia ja korkoa, se istuu silti jalkaan todella hyvin. Muutamana iltana testailin uutta paria ja olin todella tyytyväinen ostokseeni.

Liikkeen tiskillä vanhempi saksalaisrouva kyseli kokoaan aivan ihanasta tummanruskeasta mokkanahkaisesta nilkkurista. Myyjä selitti ystävällisesti, että nilkkuri kannattaa ottaa numeroa pienempänä mitä tavallisesti. Rouva ei uskonut myyjää, vaan lähti kokoa 37 sovittamatta. Minä iskin välittömästi kiinni kenkään, ja totesin myyjän olleen oikeassa, oma kokoni 37 oli iso. ”She lost a good pair of shoes”, totesimme myyjän kanssa…

Melonerasin putiikeista lisää täältä: http://www.grupolopesan.com/index.php/Shopping/562/0/

Olen ollut jo ylhäällä pari päivää lääkärin ohjeiden mukaan. Edessä on kuitenkin vielä pitkä toipuminen. Tänään iloitsin ihanasta aurinkopäivästä ja siitä, että jaksoin tehdä ruokaa. Kevättä kohti mennään koko ajan!

Hyvää viikon alkua kaikille!

Share:

13 Comments

 1. Anonyymi
  08/01/2012 / 3:07 pm

  Ihanat kengät! Minulla ei vielä ole tuota merkkiä, mutta Business Womanin blogissa olen niitä ihaillut. Tykkään platformista, koska silloin korkeaa korkoa on helpompi pitää. Jalassani on hyvin korkea holvi ja korkeat korot ovat mahdottomia kävellä. Päkiät tulevat kipeiksi ja kävely polvet koukussa näyttää kauhealle 🙂 Näitä kenkiä täytyy alkaa bongaamaan…koskahan sitä pääsisi Helsinkiin ostoksille…Ihana kuulla, että vointisi on jo parempi. Malttia vain sen toipumisen kanssa ja ota kaikki irti toipilasajasta! Ihanaa kevään odotusta!t.Marika

 2. Rilla
  08/01/2012 / 4:11 pm

  Kauniit on kengät ja tiedätkö mitä, MUISTAN tuon kenkäkaupan 😀 Olen tasan kerran käynyt sillä, pari vuotta sitten! Mun vaatekaappi kaipaisi klassista korkkaria kipeästi… Just jotain muuta kuin mustaa!

 3. Marjukka
  08/01/2012 / 7:08 pm

  Marika: Platot ovat tosiaankin mukavammat jalassa, sitä ei uskoisi ennenkuin kokeilee! Kiitos toivotuksista, aika kärsivällinen sitä saa olla, että jaksaa ottaa iisisti.Rilla: Ei oo tosi! Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka Unisa-faneille!

 4. Mia
  09/01/2012 / 7:21 am

  Ihanan tyylikkäät kengät! Taitavat olla juuri Sinun värisetkin…Minä haaveilen nudensävyisistä platoista kevääksi.

 5. Marjukka
  09/01/2012 / 8:42 am

  Oi, nudet ovat niin kauniit! Toivottavasti löydät sopivat!

 6. BagMiss
  09/01/2012 / 4:17 pm

  Parane pian!!! 🙂 Unisa on tosiaan aika isoa mallia… 🙂

 7. NYC Fashionista
  09/01/2012 / 5:12 pm

  Kiva kuulla etta elama voittaa. Kevatta kohden!

 8. Anonyymi
  09/01/2012 / 5:13 pm

  Unisat sopivat minunkin jalkaani täydellisesti. Hyvä Unisan ostopaikka on Zapato Salossa. Mahtava kenkäputiikki löytyy Salon keskustasta. Nykyään valikoimissa on vaatteitakin. Naapurista löytyy vaateliikkeitä. Saloon kannattaa pistäytyä kauempaakin. Paranemisia toivottaa Outi

 9. Marjukka
  09/01/2012 / 6:37 pm

  BagMiss: Yritän koko ajan… ; )NYC Fashionista: On niin ihana ajatella, että kevättä kohti!Outi: Kiitos vinkistä, olenkin lukenut Zapatosta joskus jostain lehdestä. Jos tulee Turkuun asiaa, niin pitäpä poiketa!

 10. Anonyymi
  10/01/2012 / 10:41 am

  Minullekin Unisa on suht uusi tuttavuus eli viime kesältä. Hyvä Unisan valikoima löytyi Kenkäfriikistä. Olin sitä ennen Jaime Mascaron kenkien ystävä (lesti juuri oikea minulle). Mutta JM:n hinnat nousivat reippaasti ainakin omasta mielestäni (niiden hyvä valikoima löytyi mm. Nectarinesta).Nyt Unisaa löytyy muutamat kaapista… ja tykkään kovasti. Paranemista Sinulle! -jaana-

 11. Marjukka
  10/01/2012 / 11:05 am

  Kenkäfriikissä on hyvä valikoima todellakin. Minulla ei ole yhtään Mascarón kenkiä, mutta lesti tuntuu hyvältä. Kun yhden hyvän merkin löytää, sitä tekee mieli hankkia lisää! Kiitos toivotuksista, kyllä tämä tästä!

 12. Tiitis
  18/08/2012 / 5:24 am

  Ihanat kengät!! Ostin eilen ekat Unisan kenkäni – fits like a glove! Mun kengissäni on samankorkuinen korko ja platform kuin noissa sun kengissäsi, todella hyvät jalassa, kuin tossut. 🙂 Uusi suosikkini.

 13. Marjukka
  18/08/2012 / 8:35 am

  Eiks oo hurjan hyvät!! Muutenkin espanjalainen lesti tuntuu sopivat monessa merkissä. : )

Vastaa