Kanarian tuliaisia 2/3: Fendin aurinkolasit

Tämän vuoden hankintalistallani oli aurinkolasit, ja arvelinkin lomamatkakohteemme olevan sellainen paikka, josta ne löytäisin. Tiesin jopa kaupan, mistä niitä etsisin, sillä mieheni osti samaisesta liikkeestä Tag Heuerin lasit pari vuotta sitten (ja rikkoi ne tällä reissulla!).

Nämä Fendin kaunottaret olivat lähes ensimmäiset lasit, joita sovitin, ja siinäpä se sitten olikin. Jos on hyvän löydön tehnyt, niin napataan ne sitten! Varmasti keväämmällä näette ne päässäni asukuvissa. Laseista sain jopa 20%:n alennuksen, joten olin tyytyväinen. Väri on kastanjanruskea, eli kaunis, punertava väri.

Alla kuvakavalkadi lasesista:

 Lähes vaaleanpunaisten silmälasien läpi…

 Mukana tuli puhdistusliina, veikeä kotelo ja koko juttu aitoustodistuksineen oli pakattu keltaiseen koteloon.

Pitäisi varmaan luvata pitää aurinkolasejaan paremmin (ja pestä niitä), sillä kun kokosin kaikki viisi pariani yhteen, ne näyttivät olevan keväthuollon tarpeessa.

Täällä tulee lunta, ja kohta on sininen hetki. Taidan keittää iltapäivälatet, ja juhlia hieman: huomenna on antibioottikuurini viimeinen päivä, jee!! Tuskin maltan odottaa kampaajalle pääsyä, ette usko miten leikkaus on ylikasvanut ja väri haalistunut. Ajattelin räväyttää kunnon vaaleilla raidoilla, mutta kuuntelen ensin kampaajani Pirjon mielipidettä. Mutta vielä pitää malttaa odottaa…

Iloista tiistaita kaikille!

Share:

3 Comments

 1. BagMiss
  10/01/2012 / 3:31 pm

  Aivan upeat lasit, noilla kelpaa katsella maailmaa!! 😀

 2. Anonyymi
  10/01/2012 / 5:02 pm

  Aivan uskomattoman upeat lasit, luulen että malli pukisi minuakin. Et haluasi paljastaa ostoliikkeen nimeä? Terkuin lukijasi (Seijahannele), joka lomailee viikon kuluttua samoilla seuduilla 🙂

 3. Marjukka
  10/01/2012 / 8:36 pm

  BagMiss: Kiitos, tykkään!Seijahannele: Täällä käännettiin lompsat ja netti ympäri, kun etsittiin liikkeen nimeä. Se on lähellä Faroa rantabulevardilla, vieressä on Urban Classic Juniorin liike ja tämä aurinkolasiike on ihan nurkassa juuri ennen ravintoloiden alkua. Sen edessäkin on iso terassi. Kenkäpostauksessani on linkki bulevardin kauppoihin, ja tämä taitaa olla Kaufhof Electronic, niin sanoo kuitti. Lähellä on myös kenkäkauppa Kuba, jossa kannattaa käydä!

Vastaa